hayır tabiki onunda benimde hayatımızda hep başkaları oldu ben ayrıldığımda onun hayatında başkası vardı beni bu sefer kaybetmek istemediğini söyledi ve birlikteliğini sonlandırdı...Bu kişi 8 senedir seni mi bekliyo?
şu genç ve güzelim egoları bende derdine ortak olmaktan uzaklaştırıyor.Derdiniz nedir acaba?daha çok sinir bozmak mı?kimse sevmediği biriyle 8 sene ilişki yaşamaz.sadece sonradan başkasına aşık olmuştur...Diyorum ya dert topiği açtım ilgilenmiosanız yorum yapmazsınız daha çok yaraya tuz basmanın ne alemi var...
şu genç ve güzelim egoları bende derdine ortak olmaktan uzaklaştırıyor.
hayır yani buraya çok güzelim vari yazılar yazınca ne oluyor?
ayyy ne kadar güzel acaba diye merak ettiğimizi felan mı sanıyorsun?
ya ne alaka ama...Doğum tarihimden olayı gencim Allahın lütfu güzelim suç mu yaaa...Ayrıca bu ego falan değil kendini tanıma.Ego ile güzellik bağdaştırılamaz...Sadece her güzelim diyen egosu yüksek oluyorsa hayat çekilmez olurdu...şu genç ve güzelim egoları bende derdine ortak olmaktan uzaklaştırıyor.
hayır yani buraya çok güzelim vari yazılar yazınca ne oluyor?
ayyy ne kadar güzel acaba diye merak ettiğimizi felan mı sanıyorsun?
Hayır anlamadığım çok çirkinim ve yaşlıyım desem mutlu mu olacaktınız...Güzelim demekteki amacım herhangi bir erkeğin gözünü doyururum benimle birlikte olan adam bunun eksikliğini hissetmez anlamında dedim.Erkekler malesef önce fizeğe sonra ruha kalbe bakıyor malesef bunu hepimiz biliyoruz...Hayır kendini beğenmez, kendini sev beğen dersiniz; kendini beğenir , neden beğeniyor dersiniz.. Ben bunu anlamadım arkadaş. O heyecanla yazıvermiş işte. Takılmayın bu kadar.
herkes güzeldir canım..ya ne alaka ama...Doğum tarihimden olayı gencim Allahın lütfu güzelim suç mu yaaa...Ayrıca bu ego falan değil kendini tanıma.Ego ile güzellik bağdaştırılamaz...Sadece her güzelim diyen egosu yüksek oluyorsa hayat çekilmez olurdu...
kimse kendini beğenmesin demiyor ki..Hayır kendini beğenmez, kendini sev beğen dersiniz; kendini beğenir , neden beğeniyor dersiniz.. Ben bunu anlamadım arkadaş. O heyecanla yazıvermiş işte. Takılmayın bu kadar.
Hayır kendini beğenmez, kendini sev beğen dersiniz; kendini beğenir , neden beğeniyor dersiniz.. Ben bunu anlamadım arkadaş. O heyecanla yazıvermiş işte. Takılmayın bu kadar.
ben sedece genç ve güzelim dedim burdaki üyeler takıldığı için sürekli muhabbet döndü.Komik olan sorunuma değil sadece genç ve güzelim dememe takılıp kalmaları.Size katılıyorum ayy ben çok güzelim demek itici ama ben o maksatla dememiştimkimse kendini beğenmesin demiyor ki..
burda ısrarla ayy ben çok güzelim denmesi bana komik geliyor.
bize ne konu sahibinin güzelliğinden.
önüme zaten bakıcam adamın ardından yas tutacak halim yok ama nasıl atlatıcam bu durumu...Acılar paylaştıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalır lafına inananlardanım ben.Konu açtım yarama merhem bulurum bi nebze kendimi rahat hissederim diye...KUZUM SEN ZATEN AŞMISSIN EN KÖTUSUNU KENDINI BEGENIYORSAN BEN GUZELIM DIYEBILIYORSAN HEZIMETIN ARDINDAN UNUTMAYA ONUNE BAKMAYA HAZIRSIN BENCE HADİ YOLUN AÇIK OLSUN
iyi yapmıssın bı sure tabı aklında olacak ama zaman herseyın ılacı bı zaman sonra bu kadar dusunmeyeceksın ve karsına kalbını attıracak bırısı cıkınca aklına bıle gelmeyecek o kişiyi arama gayretıne gırme ama o kendılıgınden senı bulacaktırönüme zaten bakıcam adamın ardından yas tutacak halim yok ama nasıl atlatıcam bu durumu...Acılar paylaştıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalır lafına inananlardanım ben.Konu açtım yarama merhem bulurum bi nebze kendimi rahat hissederim diye...
konuyla ilgisi yok ama imzanınz çok güzelmiş fütursuzca güldümO güzel bayanın yanına yakışıklı erkek yakışır o yüzden boşver sen o adiyi , kendi geleceğini yaşa , evlenmeden gerçek yüzünü gördüğüne sevinmelisin hatta.