üst komşum

eslem9284

Dilin dökemediğini, göz akıtır.
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
272
317
Arkadaşlar üst komşum eşi ile sürekli kavga ediyor Birazöncede çat pat kavga sesleri geldi baya gürültülü şimdi çok ağlıyor gidip bakayımmı kararsız kaldım biryerine birşeymi oldu acaba çok ağlıyor çünkü aramız iyi merak ettim çünkü

eşi halen evdeyse sıkıntı yaşarsınız..
adamın gittiğinden emin olup öyle bakın bence kadıncağıza

Eşinin olmadığı bir gün , bir tabak kurabiye vs gibi bir şey alın..
Size getirdim bahanesiyle, hem dertleşir hem konuşursunuz..
Yada size kahveye çağırın çok samimi iseniz..

aranız iyiyse ara önce iyimisin diye gelicem diye söyle yad ao sana gelsin ısrarcı ol. yazık kadına yaa. nedir bu kadınların çektigi

neden soruyorsun ki sormana gerek yok bence git ve bak insanlık öldümü

Hala ağlama sesleri geliyor mu .. ?
Kadın bu üzüntü ve sinirle bir de size çatmasın ? Bir çıkın isterseniz diyeceğim ama alacağınız tepkiyi tahmin edemiyorum ki..
Adam gitti kadın bagıra bagıra ağlıyor çıkıp bakacagm belki biryerine birşey olmuştur diye endişeleniyorum

Telefon et...gel bir kahve icelim acilirsin diyebilirzin. Ya da ben geliyim diye soyleyin.

gidin bence..sesler duydum noldu demeyin tabiki..canım sıkıldı gel bir kahve içelim falan deyin..umarım sorunlarını hallederler...

Ay bende boyle birdurumla karsilastimmm,kizlar babasina nasil camdan bagiriyor baba gel eve gellll..diye bir gorun.diger kiz kirizlerdeeeee.....sok oldum.iyide gorusuyoruz.gittimm ne olduu cok korktumm dedimmm.kizlar nerdeyse kizlari ben dovecektim,oturun simdi kirize girin diyeee...neymis babasi azicik sert konusmus,kizda bayilmisss..ya gecmis gun olayi yanlista yazmiyimmm ama cok komik bir durumduu,sacma sapannnn...ne dovmek ne kufurrr,....agzim acik eve geldim.

gittim baktım hemen arkamdan eşi geldi bende iyimisin dedim Baktım indim tekrar nedir ya bu adamdan çektiği sürekli bagırıyor vuruyor kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…