• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.804
4.924
333
Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Not: ev kendimizin ve bu komşu yönetici

Eklentiler

• P_20190130_144829.jpg
    P_20190130_144829.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 2.294
Derdim tam olarak bu. Üst komşum sürekli halılarını yıkayıp camından sarkıtıyor ve benim oturduğum odanın tüm güneşini kesiyor. Ayda bir falan olsa tolere edebilirim ama bunu haftada 2 3 defa tekrarlıyor.
Dün eşim artık uyardı ve eşime bağırmışlar bugün yine aynı. Zaten bir insan neden yolluklarini sürekli yıkar anlamıyorum.
Neyse zabıtayı aradım ama başka ne yapılabilir çünkü sadece uyarı olacak bir yaptırım yok.
Asıl çek at aşağı, insanlarla aynı ortamda pek yaşamamış daha önce belli.

Bu çıkın konuşun iyilikle. Belirli bir gün ayarlayın o zaman assin halıları. Kiracı olsan çıkar gidersin ama ev sahibiyken bu sorunla yaşamakta çok zor.

Ne kadar saygisiz insanlar ya. Cek asagi haliyi yere dussun kirlensin. Madem konusarak cozemediniz bana gore en dogrusu bu. Bak bakalim bir daha asiyor mu oyle. Asarsa gene dusur. İnsan camindan bakarken kimsenin les halisini seyretmek zorunda degil.
ya valla aklıma ne çirkeflikler geldi ama o kadar yüz göz olmak doğru olur mu bilemedim. Bir de adam çok belalı bir tip hafta da 2 3 defa evleri yıkılıyor eşyalar pat pat yerlere devriliyor

terbiyesiz kadın birde benim başımda vardı böyle kavga ede ede yıldırdım çarşaf astıgında bende çıkarıp kapı önündeki tozlu halıyı silkeliyodum bi paket sigara almıştım eve kullanmıyorum aslında ama bu astıkça bende sigarayı yapıp dumanını üstüne veriyodum hemen toplayıp tekrar yıkıyodu. böyle böyle vazgeçirmiştim.

haftanın 1 günü belirlenir ve o gün halledilir bu işler
ayrıca eşinize hangi hakla bağırıyor
inanılır şey değil haftada 2 3 kez yıkanır mı ya ne oluyorda yıkıyor, rahatsız..

Terbiyesizler. dagdan inmis ayilar gorgu kural bilmezler

Back