- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Sen de bunlar senin pisliklerin gel temizle deseydin, tam lafin sirasi gelmis. Ben de temizlemiyorum komsunun hali cirptigi pencereyi, gorsen cam tozdan gecilmiyor, zaten buzlu cam, icini siliyorum disi beni ilgilendirmiyor, temizlemiyorum cunku komsu hali cirptikca onun halilarina pislik yapisiyor ben de mutlu oluyorumayy bıktım ya 6 aydr bu evdeyim ben hayatımda görmedim böyle bişey langur lungur gecenin bi yarısı konuşuyolar sabah 8 de başlıyo ev süpürmeye akşam 9 akadar sürekli bişeyler çırpıyo sıkıldım valla ya bide benm kapıma gelip camlarının önü tozlanms balkonun dagınık dedi ay dicegimi şaşırdım ya
O prezervatifi gorunce tepkin ne oldu, igrenc bisey be9 iyiymiş, bizim binada her katta 3 daire var ben 4.kattayım en üst yani 5.kattaki 3 daire akraba gece 1 2 ye kadar bi evden çıkar diğerine girerler coluk çombalak, o bebelerin bi uyku düzeni bi saati olmaz asla, evden tasar apartman koridorlarında bangir bangir bağırırlar, akıllarına eser akşam 10 11 gibi zeminde taşla ceviz vs kırarlar en son yatak odası penceremizin pervazında prezervatif gördük batmandayım bu arada arada,balkon falan kullanamıyorum zaten şarıl şarıl su dökerller falan hangi birini anlatayım
Atmaz olurlar mı canım,eski oturduğumuz yerde evimiz 1. Kattı,bundan beter sorunlarla karşılaşıyorsuk,çocuk bezi,prezervatif,orkid ne bulurlarsa ataıyorlardı,bahçe gibi küçük bir yer vardı tüm binanın ortak kullanımında olan herkese ait yani,babam birgün şurayı temizleyeyim dedi kimse inip temizlemiyor,bir poşet orkid çıktı desem inanırmısın,halada temizlerken pat pat diye atıyorlar orkidi çocuk bezini,annemde tesadüf eseri Atanı görmüş,elinde eldivenle süpürgeye poşetin içine koydu geri kapısının ağzına koydu.O prezervatifi gorunce tepkin ne oldu, igrenc bisey be
İnsanlar kullandiklari ozel biseyi niye ulu orta sokaklara sallar anlamiyorum
İnanmiyorum, gunah ya. İnsan degil bunu yapanlar. Hani genc kizlar falan mi atiyor acaba, daha yeni adet goren kizlar. Cunku akilli mantikli biri yapamaz bunu.Atmaz olurlar mı canım,eski oturduğumuz yerde evimiz 1. Kattı,bundan beter sorunlarla karşılaşıyorsuk,çocuk bezi,prezervatif,orkid ne bulurlarsa ataıyorlardı,bahçe gibi küçük bir yer vardı tüm binanın ortak kullanımında olan herkese ait yani,babam birgün şurayı temizleyeyim dedi kimse inip temizlemiyor,bir poşet orkid çıktı desem inanırmısın,halada temizlerken pat pat diye atıyorlar orkidi çocuk bezini,annemde tesadüf eseri Atanı görmüş,elinde eldivenle süpürgeye poşetin içine koydu geri kapısının ağzına koydu.
Yok canım koca kadın atan kızı yok oğlu var,zaten ondan sonra atılmadı çocuk bezi ve orkid demekki atan oymuş.İnanmiyorum, gunah ya. İnsan degil bunu yapanlar. Hani genc kizlar falan mi atiyor acaba, daha yeni adet goren kizlar. Cunku akilli mantikli biri yapamaz bunu.
Kapinin onune koymus annen ohh canima degisin iyi yapmis
Cok cilgin komsularin varYok canım koca kadın atan kızı yok oğlu var,zaten ondan sonra atılmadı çocuk bezi ve orkid demekki atan oymuş.Tabi diğer atmalar devam halı çırpmalar falan.
Kurtulduk çok şükür taşındık oradan,darısı sizin başınıza sizde varmış halı çırpan falan.Cok cilgin komsularin var
Ben alistim ya, uyardim zaten ben. Yine yaparsa kendi seviyesini belli ediyor isteKurtulduk çok şükür taşındık oradan,darısı sizin başınıza sizde varmış halı çırpan falan.
O prezervatifi gorunce tepkin ne oldu, igrenc bisey be
İnsanlar kullandiklari ozel biseyi niye ulu orta sokaklara sallar anlamiyorum
Bi de bimden almislar tuuuhkabı vardı Eki Görüntüle 1392803
şu şekildeydi eşime dedim Oha bari kullanılmışını atsalardi eşim de zaten onu da atmislardir o aşağı düşmüştür bu kalmıştır yoksa çöpe atan ikisinide atar dimi dedi normalde çok pis şeyler yaparım ama eşim polis hepten taksınlar istemiyorum yeri geliyo evde yalnız oluyoruz oğlumla bulaşmak istemiyorum
Bi de bimden almislar tuuuh
Bulasma o zaman canim, deli birine rastlarsin rahat vermez .