- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman sıkıntı idareliği kalmamış bu durumunKonu sahibinin bu mesajı arada kalmış galiba,siz çalışıyorsunuz ama konu sahibinin komşusu çalışmıyormuş galiba canım,sabah 8 de başlıyormuş ev süpürmeye akşam 9 kadar diyor,hatta gece 4 kadar sürüyormuş gürültüsü.
Artık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık
ayy bıktım ya 6 aydr bu evdeyim ben hayatımda görmedim böyle bişey langur lungur gecenin bi yarısı konuşuyolar sabah 8 de başlıyo ev süpürmeye akşam 9 akadar sürekli bişeyler çırpıyo sıkıldım valla ya bide benm kapıma gelip camlarının önü tozlanms balkonun dagınık dedi ay dicegimi şaşırdım ya
yok çocukalrı büyük ookula gidiyolar ve kadın artık kaynana olcak yaştayeni dogan bebegi filan olabilir mi acaba gece yarilari tikirdiyor surekli?
saat 1 de evine çıkamam anlasın artık o beni balkonn pis diye kapıma geliyosa kmse kusura bakmasn vururum saat 4 te langr langr konuşuluyosa insanlık beklemesinduvara vurma olwyi hic hazzetmedigim insanliga da yakistiramadigim bir davranistir. Onun yerine gidip konussaniz daha guzel cozum bulursuunuz gibime geliyor
gerçekten anlamıyrum ya sabah 8 de süprge sesine uyanıyorum akşam a kadar oturdugum odanın üstünüde en sona bırkıyo sinirleniyorum tmm titiz olablrsinde hergün bişeyler çırpmak hergün süpürmek saçma geliyo bana nasıl ev o kadar batar anlamıyorumİnsanın gecenin pardon sabahın 4'üne kadar ne yapar yahu.
İşsiz güçsüzler sanırım?
çalışmıyo canm bi iki kez gördüm tanıttı kendini ev hanımıkadın çalışıyorsa belki akşamları temizlik yapmaya imkanı oluyordur.bende çalışıyorum ama akşam en fazla 9.30 da çalıştırmışımdır süpürge oda günlük değil,dip köşe temizliğinde.
DEMEKKİ KADIN TEMİZLİK HASTASIayy bıktım ya 6 aydr bu evdeyim ben hayatımda görmedim böyle bişey langur lungur gecenin bi yarısı konuşuyolar sabah 8 de başlıyo ev süpürmeye akşam 9 akadar sürekli bişeyler çırpıyo sıkıldım valla ya bide benm kapıma gelip camlarının önü tozlanms balkonun dagınık dedi ay dicegimi şaşırdım ya
ev hanımı canm evde akşama kadar dikkat edersen sabah başlıyo temzlige diyorum çalışsa derim ki tamm olablr ama çalışmıyo kocası çalışıyo tek geçen sabah 8 de son ses müzik açmşlar oglu bagırarak konuşuyo şarkı söylüyo ayıp amaMerhaba ,
Akşam saatlerinde elektrikli süpürge açılıyor ise ikaz edebilirsiniz. Komşularınız vardiyalı çalışıyor ise sizinle aynı saatlerde ev işi yapamıyor olmaları olası.
Zaman değişiyor , hayat şartları da. İş yerlerinin çoğunda fabrika sistemi ile 2 hatta 3 vardiya çalışma mevcut. Gece bulaşık mı yıkanır , musluk mu açılır diyen arkadaşlar için bir hatırlatmadır. Sizin geceniz günümüzde bir başkasının gündüzü artık. Bunun tek çözümü de ses yalıtımı.
Duvara vurmak yerine gidip kibarca uyarın veya yöneticiye bildirin.Artık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık
ben hayatımda bu kadar anlayışısz bi insan görmedim bi iki kez söyledim ima ettim konuyu degiştirdi camımi bi gün açık braktım havalansn diye kocaman halı çırptı insan bi eglr bakar cam açıkmı diye dedim ki bi daha çırparken camm açıksa söyleyinde camı kapatıyım dedim bana diyo havlu çırpıyorum bide yalan söylüyo gözümle görmesem neyseDuvara vurmak inatlasma sebebi yapmayin sunu hanimlar.
Gidip guzelce uyarmak varken duvara vurmak cok abes...
Uyar, anlar elbet, iletisim kurun.
ev hanımı canm evde akşama kadar dikkat edersen sabah başlıyo temzlige diyorum çalışsa derim ki tamm olablr ama çalışmıyo kocası çalışıyo tek geçen sabah 8 de son ses müzik açmşlar oglu bagırarak konuşuyo şarkı söylüyo ayıp ama
Duvara vurmak yerine gidip kibarca uyarın veya yöneticiye bildirin.[/QUOTE ben burası nasıl bi yer anlam veremedim koca apartman yönetici yok yani karşı komşu görüyo slm sabah yok hani birini tanısam dicem ki böyle böyle çıkmak istemiyorum açıkcası ben çok sinirliyim sinirime hakim olamam ama o benm kapıma gelsin diye bekliyorum balkonum pis diye geliyo ya hani yine gelse güzelce konuşucam
canım çocukları okuyo tamm vardiyalı diyelim mutfaktan ses gelmiyo bide benm otrdugum onlarn normalde oturma odası degilmiş öyle demişti tamm yesin içsn ama biraz ufak admlarla yürünse langır langır diye ses çıkmasa kapıları yavaş açsa gece saat 2 de iyi olmazmı yada gelse dese böyle böyle bişey demem gerçekten ama gece saat 4 e kadar insan ne çekiştirir ya bişey sürüyo yerde ve beni ses acaip rahatsız ediyodilek4222 ; evde kaç kişi yaşıyorlar , aralarında vardiyalı olan mı var da gün döngüsü bitmiyor kestiremedim mesajınızdan açıkçası. Sabah 8 gece 4 lere kadar ayakta duran komşunuzun enerjisinden istiyorum kendime :)
Yorumun diğer kısmı genel bir yorumdu. Malum günden güne vardiyalı hayatlar çoğalıyor ve komşu şikayetleri de artıyor.
Gece bulaşık yıkıyorlar vb yazılmıştı bir kaç mesajda. O yüzden vardiyalı çalışanlar olduğu için kızmadan farklı çözümler üretmek gerektiğini hatırlatmak istedim.
nasıl insanlar var ben birinin kapısına gtmek istemiyorum nasıl oldukarını bilmiyorum ve hani ailemden o kadar uzaktayım ki hani burda bi tanıdıgım yok cesaretmde yok açıkcası başıma bişey gelr diye korkuyorm ne olduklarını bilmiyoruz sonuçta çok degişik insanlar var dış görünüşü normal olupta ne işler yapanŞanslıymışsin canim.bitkaç defa giydiğîm ayakabilarımı yıkadım cama koydum yaz günğ sen sıgarayı ay aşağya kızdım.dedim burdakı esyalarım yanmıs döndü bana koymasaydın oraya.o.......pu dedi.bende söylendim kapıma kocasını yolladı gecenin bir yarısı eşimde evde yok polıs cagırsım meğer madde kullanıyorlar iş ve qranıyorlarmıs kactılqr.sonrasında polis hergğn baskın yaptı.ve bir gün alıp götürdüler.bu süre zatfinda sitedeki insanlarla kavga ettiler karısını camdan atmaya kalktı.evde uyuyamıyorsum
Aynen canın sitede oturuyorsan siye yönetimine başvur bence.yoksada polise.yada kapısına not bırakın.benim işk evlendipimde üst katımda travestiler oturuyordu ben kapılarına not buraktım bağirmaktan kendilerini paradılsr bir katta 4 daire oldugu için kın oldugunuda bilmiyorlar birkaç gün sonrada kıyamet kopmustı yıne.jandarma cagırdım aldı götürdüker .ev sahıbıde geldı evi bosaltmıstı rqhatladınnasıl insanlar var ben birinin kapısına gtmek istemiyorum nasıl oldukarını bilmiyorum ve hani ailemden o kadar uzaktayım ki hani burda bi tanıdıgım yok cesaretmde yok açıkcası başıma bişey gelr diye korkuyorm ne olduklarını bilmiyoruz sonuçta çok degişik insanlar var dış görünüşü normal olupta ne işler yapan