bigün fena çıkıcam normalde bu kadar sabırlı degilim ama işte nasıl dayanıyorum anlamda veremiyorumiyi sizinki akşam 9 a kadar ev süpürüyormuş bizimki gece 3 te başlıyor süpürmeye sabaha kadar süpürge sesi eşyalar ordan oraya çıkıp sonunda hadi bizi düşünmüyorsunda parkelere yazık be kadın dicem ! Allah sizede sabır versin.
eğer çıkarsan kadına de ki sen hiç abızıttın mı ? ne diye sorarsa zıt erenköy demeden önce bi kafa at.sonra erenköy demesen de olur.
bu binadan mı olması lazım şahidin? çünkğ yeni taşındım nasıl bi yerse kmse kapıyı bile çalmıyor insanlık yok yani binadaşahitleriniz varsa etraftakileri rahatsız etmek suç uyarın eğer devam ederse şikayet edin para cezasından sonra aklı başına gelir
evdeki sesin 55db den yüksek olmaması gerekiyo şahide ihtiyacın olmaz belki de ben toplaşıp şikayet edin diye şahit dedim arayın polisi kabahatler kanunundan ceza yazarlarbu binadan mı olması lazım şahidin? çünkğ yeni taşındım nasıl bi yerse kmse kapıyı bile çalmıyor insanlık yok yani binada
teşekkürler bilginiz için...evdeki sesin 55db den yüksek olmaması gerekiyo şahide ihtiyacın olmaz belki de ben toplaşıp şikayet edin diye şahit dedim arayın polisi kabahatler kanunundan ceza yazarlar
rica ederim ama önce çirkefleş git kapısına dayan seni yolarım sen ne ayaksın de ben sen çekmek zorunda değilim de akıllanmazsa polisi ara eğer kadın çirkefse polise direnir polise mukavemetten alırlar içeriteşekkürler bilginiz için...
bu kadın çirkefliktende anlmaz bnmm kapıma gelip balkonun pis dedi kaldım bişeyde diyemedim şaşkınlıktan meraklı egilip benm balkonuma bakmış karda kışta balkon yıkayamam yani sinir olsun diye inadına yıkamıyorumrica ederim ama önce çirkefleş git kapısına dayan seni yolarım sen ne ayaksın de ben sen çekmek zorunda değilim de akıllanmazsa polisi ara eğer kadın çirkefse polise direnir polise mukavemetten alırlar içeri
bigün arkadaşım geldi kız bile hayret etti bu ne böyle diye bi konuşucam anlmazsa şikayet etcemGürültü yaparken videoya çek. Şikayette bulun. Kuzenim üst katta sürekli bir şeyler silkeleyen kadını bu sekilde şikayet etti video ve fotoğrafını çekti ve kadında para cezası aldı. Dahada yapamadı. Şaiht falan istemediler. Kimi şahit göstereceksin ki evinde mi yaşıyor insanlar.
bigün arkadaşım geldi kız bile hayret etti bu ne böyle diye bi konuşucam anlmazsa şikayet etcem
bende uyarıcam bakalm ne diyecek...Önce uyarırsınız devam ederse gidin bulunun, belediyeye de gidebilirsiniz. Benim kuzenim çok uyarmış. Dinlemedi kadın aldı cezayı oturdu. Ve yılbaşı itibari ile o ceza 770 lira olacak diye görmüştüm haberlerde. O neleri kapsıyor bilmiyorum ama kuzenimin komşusu paşa paşa sanırım 80 lira ödedi. Gelen zabıta memuru gene şikayet edilirsen daha fazla ceza alırsın hatta 3 aydan 1 yıla hapise cezası var falan demiş kadın iyice korkmuş.