üst komşu

Artık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık

insanlar ne kadar rahat ya, ben saat 8 den sonra çekiniyorum süpürgeyi açmaya alttaki rahatsız olur diye,bu saat 3'te yuh yani

yeni dogan bebegi filan olabilir mi acaba gece yarilari tikirdiyor surekli?

Artık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık
duvara vurma olwyi hic hazzetmedigim insanliga da yakistiramadigim bir davranistir. Onun yerine gidip konussaniz daha guzel cozum bulursuunuz gibime geliyor

Biz akşam 9'da yemek yiyoruz. Yemekten sonra 9.30'da evi süpürüyoruz. Kimse de bu saatte ne süpürüyorsun kardeşim diye şikayete gelmedi

bu binadan mı olması lazım şahidin? çünkğ yeni taşındım nasıl bi yerse kmse kapıyı bile çalmıyor insanlık yok yani binada

bağlı olduğunuz belediyeyi arıyorsunuz, oraya anlatın, ilgileniyorlar ve gelip uyarıyorlar. isim vermenize de gerek yok, gizli ihbar olarak bildirin.

bizde de ayni sorun var gece gunduz hic farketmiyor surekli ses gurltu bizde yeni tasindik 5 ay oldu bir komsuyu bile tanmiyorm selam sabah yok ustekilere cikti esim kadin geri kapiya indi sen benim kapima nedn geliyosun diye idare edecekmisiz 2 gun once yine cikti bebegimiz var patirtilrndan uyumuyor kadin bizde ses yok baska yerden geliyodur dedi kapatti kapiyi yandakiler yasli altdakinin gurltsu o sekilde gelmesi imkansiz npcaz bende bilemyorm esimde tekrardqn ev sormaya baslamis saga sola anlayissz insanlr cok

bizde de ayni sorun var gece gunduz hic farketmiyor surekli ses gurltu bizde yeni tasindik 5 ay oldu bir komsuyu bile tanmiyorm selam sabah yok ustekilere cikti esim kadin geri kapiya indi sen benim kapima nedn geliyosun diye idare edecekmisiz 2 gun once yine cikti bebegimiz var patirtilrndan uyumuyor kadin bizde ses yok baska yerden geliyodur dedi kapatti kapiyi yandakiler yasli altdakinin gurltsu o sekilde gelmesi imkansiz npcaz bende bilemyorm esimde tekrardqn ev sormaya baslamis saga sola anlayissz insanlr cok

Ahhh konu sahibi arkadaşım ahhh, aynı dertten muzdaribim, bizim üst kat komşumuz da öyle şimdi okullarda tatil bütün çocukları torunları orada gece 2,30'da uyandım hala sesleri geliyor, sadece konuşma sesi gelse yine iyi pat güm çocuk koşuşturmacaları bir şeyler düşürmeler ne yapacağımı bilemiyorum artık. Kaç kez uyardım ben bile unuttum bütün aileyi ayrı ayrı uyarmama rağmen hala bir sonuç yok ortada. Ve ben çocuklar erken yatıyor biz de erken yatıyoruz eşim sabah 5'te işe gidiyor sesinizden uyayımıyoruz diye kaç kez düzgün bir şekilde uyardım. Buna rağmen kendilerine çeki düzen vermemekte ısrar ediyorlar.

kadın çalışıyorsa belki akşamları temizlik yapmaya imkanı oluyordur.bende çalışıyorum ama akşam en fazla 9.30 da çalıştırmışımdır süpürge oda günlük değil,dip köşe temizliğinde.

Bendede var boyle bir ahlaksiz
Anlamadigm bir insan 7/24 neyi ceker,neyi ittirip kaldirir
Surekli bir hareket ve surekli bir ses
Alt komsuma soruyorum benden bir rahgatsizligin var mi hani olabiliyor mu diyte kadin hic sesiniz gelmiyor sadece elektrik supurgesini acinxa duyuyorum diyor
Surekli bir ses surekli bir gurultu
10 aydir kulaklik aldim onunla yatiyorum yksa gecenin bur yarisi paldir kuldfur sesle cok uyandik esimle
Yatak odalarimiz ayni kic kadar odada neyi cekersin anlayamiyorum cidden kafayi yicem
Zaten konusmuyoruz
Balkonuma otururken pis halilarinimi silkelemedi
Mutfak xamimin onu eminonu camisinin onu gibi simit,ekmek,sigara kulu,izmarit
Anlatirkne bile sinir oldum pislik

10 a kadar gelen sese tahamül ederim ama 10 dan sonra gürültü olduğunda cinlerim tepeme çıkıyor cumarteside tamam hadi misaifrin gelir çocuk vardır ses falan olur ama ailede önemli o çocuk zırt pırt gecenin bi yarısı duvardan duvara atlayıp ana baba birşey demiyorsa, gecenin bi yarısı masa sandalye yere sürdürülerek çekiliyorsa, aynı şekilde bağırılarak sevişiliyorsa yüksek sesli enstrüman çalınıyorsa asabilişiyorum arkadaşlar bende vuruyorum duvara ama benimki inadına yapıyor bazen vurdukça... ben hafta sonu kızıma bi parti yaptım ailemi çağırdım çoluk çocuk çok oldu tabii ama o gün ben gidip alt komuşuma tanımadığım halde dedimki böyle bir durum var kusura bakmayın gürültü olur kalabalığız çünkü dedim kadında anlayışla karşıladı tabii cnm dedi davette ettim nezaket amaçlı benimde misafirim var dedi. keşke anlayışlı olsak empati yapsak birbirimize karşı

komşun temizlik hastası...Allah tan sen üstte oturmuyorsun..ozaman durum dahada kötü olurdu..söyleyin 9 a kadar tamam ama gece ses olduğunda rahatsız oluyoruz deyin..inşallah olay büyümez..

apartman yöneticisi toplantı falan yapmıyor mu konuyu eşiniz yöneticiye bildirsin o da toplantıda uyarsın

Merhaba ,

Akşam saatlerinde elektrikli süpürge açılıyor ise ikaz edebilirsiniz. Komşularınız vardiyalı çalışıyor ise sizinle aynı saatlerde ev işi yapamıyor olmaları olası.

Zaman değişiyor , hayat şartları da. İş yerlerinin çoğunda fabrika sistemi ile 2 hatta 3 vardiya çalışma mevcut. Gece bulaşık mı yıkanır , musluk mu açılır diyen arkadaşlar için bir hatırlatmadır. Sizin geceniz günümüzde bir başkasının gündüzü artık. Bunun tek çözümü de ses yalıtımı.

aynı dert bizdede var evi yıkıyorlar ben daha çıkmadım

ayy bıktım ya 6 aydr bu evdeyim ben hayatımda görmedim böyle bişey langur lungur gecenin bi yarısı konuşuyolar sabah 8 de başlıyo ev süpürmeye akşam 9 akadar sürekli bişeyler çırpıyo sıkıldım valla ya bide benm kapıma gelip camlarının önü tozlanms balkonun dagınık dedi ay dicegimi şaşırdım ya

kadın çalışıyorsa belki akşamları temizlik yapmaya imkanı oluyordur.bende çalışıyorum ama akşam en fazla 9.30 da çalıştırmışımdır süpürge oda günlük değil,dip köşe temizliğinde.
Konu sahibinin bu mesajı arada kalmış galiba,siz çalışıyorsunuz ama konu sahibinin komşusu çalışmıyormuş galiba canım,sabah 8 de başlıyormuş ev süpürmeye akşam 9 kadar diyor,hatta gece 4 kadar sürüyormuş gürültüsü.

Duvara vurmak inatlasma sebebi yapmayin sunu hanimlar.
Gidip guzelce uyarmak varken duvara vurmak cok abes...
Uyar, anlar elbet, iletisim kurun.

X