Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunda saat filan yok sabah 4 e kadar tıkır tıkır kaç saat uyuyolar merak ediyorum 6 da başlıyo seslerKafayimi yemis herseyin bi saati var..
Artık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık
duvara vurma olwyi hic hazzetmedigim insanliga da yakistiramadigim bir davranistir. Onun yerine gidip konussaniz daha guzel cozum bulursuunuz gibime geliyorArtık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık
bu binadan mı olması lazım şahidin? çünkğ yeni taşındım nasıl bi yerse kmse kapıyı bile çalmıyor insanlık yok yani binada
Artık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık
ayy bıktım ya 6 aydr bu evdeyim ben hayatımda görmedim böyle bişey langur lungur gecenin bi yarısı konuşuyolar sabah 8 de başlıyo ev süpürmeye akşam 9 akadar sürekli bişeyler çırpıyo sıkıldım valla ya bide benm kapıma gelip camlarının önü tozlanms balkonun dagınık dedi ay dicegimi şaşırdım ya
Konu sahibinin bu mesajı arada kalmış galiba,siz çalışıyorsunuz ama konu sahibinin komşusu çalışmıyormuş galiba canım,sabah 8 de başlıyormuş ev süpürmeye akşam 9 kadar diyor,hatta gece 4 kadar sürüyormuş gürültüsü.kadın çalışıyorsa belki akşamları temizlik yapmaya imkanı oluyordur.bende çalışıyorum ama akşam en fazla 9.30 da çalıştırmışımdır süpürge oda günlük değil,dip köşe temizliğinde.
Duvara vurmak inatlasma sebebi yapmayin sunu hanimlar.Artık üst kata çıkıp kadını yolasım var. Bu nedir ya gece saat 4 e kadar tıkır tıkır akşam 9 a kadar ev süpürüyo bıktım ya nasıl insan anlamıyorum.Duvara vuruyorum anlasın diye yine aynı pes artık ya... napcagımı şaşırdım artık