üst komşu

Kızlar biz de çok çekiyoruz. Bu kültür ahlak insanlık işi. Senin çocuğunun zıplama çığlık atma hakkı varsa benim 5 aylık bebegimin de uyumaya hakkı var.ne polis ne savcılık hicbisi dinlemiyolar. Çünkü gürültü hali çarşaf açık cama silkelemek yaşam şekli olmuş ne yazık ki

benim üst kat komsumda aynı böyleydi. sabaha kdr konusur koltuk kanepe allah ne verdiyse çekerdi. bide misafir alırdı sabah kdr otururlardı. sigara içerdi külü izmariti camıma atartı. sofra bezi sirkelerdi balkonum ekmek kırıgı çay pisligi. sacını tarardı aşagıya atardı. ne kavgalar ne dögüşler kıyamet kopmustu. onun üstündeki komsum bi gün halılarını havalandırmak icin balkona asmıstı. makasla halılarını kesmişti :) o derece manyak bişeydi. Allah sana sabır versin bunlarla ugraşmak zor iş

ozaman sıkıntı idareliği kalmamış bu durumun

senin ki yine iyi benim yatak odam kadının salonu ile yapışık.. kadında bir ses var benim salona kadar geliyor kaç kere uyardım polis çağırdım ortalığı yıktım en sonunda sustu

eliniz bosaldiginda benim balkonuma da el atarsiniz artik deyiverin...
niye dert ediniyorsunuz, kiraci misiniz??? öyleyse ev sahibine sikayet edin...
daire sahibiyseniz, polisi arayin...

duvara vurma olwyi hic hazzetmedigim insanliga da yakistiramadigim bir davranistir. Onun yerine gidip konussaniz daha guzel cozum bulursuunuz gibime geliyor
saat 1 de evine çıkamam anlasın artık o beni balkonn pis diye kapıma geliyosa kmse kusura bakmasn vururum saat 4 te langr langr konuşuluyosa insanlık beklemesin

İnsanın gecenin pardon sabahın 4'üne kadar ne yapar yahu.
İşsiz güçsüzler sanırım?
gerçekten anlamıyrum ya sabah 8 de süprge sesine uyanıyorum akşam a kadar oturdugum odanın üstünüde en sona bırkıyo sinirleniyorum tmm titiz olablrsinde hergün bişeyler çırpmak hergün süpürmek saçma geliyo bana nasıl ev o kadar batar anlamıyorum

çalışmıyo canm bi iki kez gördüm tanıttı kendini ev hanımı

DEMEKKİ KADIN TEMİZLİK HASTASI

ev hanımı canm evde akşama kadar dikkat edersen sabah başlıyo temzlige diyorum çalışsa derim ki tamm olablr ama çalışmıyo kocası çalışıyo tek geçen sabah 8 de son ses müzik açmşlar oglu bagırarak konuşuyo şarkı söylüyo ayıp ama

Duvara vurmak yerine gidip kibarca uyarın veya yöneticiye bildirin.

Duvara vurmak inatlasma sebebi yapmayin sunu hanimlar.
Gidip guzelce uyarmak varken duvara vurmak cok abes...
Uyar, anlar elbet, iletisim kurun.
ben hayatımda bu kadar anlayışısz bi insan görmedim bi iki kez söyledim ima ettim konuyu degiştirdi camımi bi gün açık braktım havalansn diye kocaman halı çırptı insan bi eglr bakar cam açıkmı diye dedim ki bi daha çırparken camm açıksa söyleyinde camı kapatıyım dedim bana diyo havlu çırpıyorum bide yalan söylüyo gözümle görmesem neyse

dilek4222 ; evde kaç kişi yaşıyorlar , aralarında vardiyalı olan mı var da gün döngüsü bitmiyor kestiremedim mesajınızdan açıkçası. Sabah 8 gece 4 lere kadar ayakta duran komşunuzun enerjisinden istiyorum kendime :)

Yorumun diğer kısmı genel bir yorumdu. Malum günden güne vardiyalı hayatlar çoğalıyor ve komşu şikayetleri de artıyor.

Gece bulaşık yıkıyorlar vb yazılmıştı bir kaç mesajda. O yüzden vardiyalı çalışanlar olduğu için kızmadan farklı çözümler üretmek gerektiğini hatırlatmak istedim.

Şanslıymışsin canim.bitkaç defa giydiğîm ayakabilarımı yıkadım cama koydum yaz günğ sen sıgarayı ay aşağya kızdım.dedim burdakı esyalarım yanmıs döndü bana koymasaydın oraya.o.......pu dedi.bende söylendim kapıma kocasını yolladı gecenin bir yarısı eşimde evde yok polıs cagırsım meğer madde kullanıyorlar iş ve qranıyorlarmıs kactılqr.sonrasında polis hergğn baskın yaptı.ve bir gün alıp götürdüler.bu süre zatfinda sitedeki insanlarla kavga ettiler karısını camdan atmaya kalktı.evde uyuyamıyorsum

canım çocukları okuyo tamm vardiyalı diyelim mutfaktan ses gelmiyo bide benm otrdugum onlarn normalde oturma odası degilmiş öyle demişti tamm yesin içsn ama biraz ufak admlarla yürünse langır langır diye ses çıkmasa kapıları yavaş açsa gece saat 2 de iyi olmazmı yada gelse dese böyle böyle bişey demem gerçekten ama gece saat 4 e kadar insan ne çekiştirir ya bişey sürüyo yerde ve beni ses acaip rahatsız ediyo

nasıl insanlar var ben birinin kapısına gtmek istemiyorum nasıl oldukarını bilmiyorum ve hani ailemden o kadar uzaktayım ki hani burda bi tanıdıgım yok cesaretmde yok açıkcası başıma bişey gelr diye korkuyorm ne olduklarını bilmiyoruz sonuçta çok degişik insanlar var dış görünüşü normal olupta ne işler yapan

Aynen canın sitede oturuyorsan siye yönetimine başvur bence.yoksada polise.yada kapısına not bırakın.benim işk evlendipimde üst katımda travestiler oturuyordu ben kapılarına not buraktım bağirmaktan kendilerini paradılsr bir katta 4 daire oldugu için kın oldugunuda bilmiyorlar birkaç gün sonrada kıyamet kopmustı yıne.jandarma cagırdım aldı götürdüker .ev sahıbıde geldı evi bosaltmıstı rqhatladın

allahm ya ne zor ya bu işler burda kmşuluk yok insanlık yok başıma bişey gelse kapısını çalcagm bi insan yok gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…