Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

komşunun inleme sesinden misafir varken niçin utanıyoruz ki? şahsen ben "bizim komşular böyle eğlencelidir" der, geçerim. hayır neden utanmak lazım geliyor onu anlamadım, sonuçta her birimiz bir sevişmenin ürünüyüz. komşularınız misafirleriniz varken kavga etmeye başlasa sesleri size gelse utanır mısınız? yoooo. e o zaman başkasının sevişme sesi sizi ya da bizi niye utandırsın ki, eğleniyorlar deyin geçin. bırakın kavga edeceklerine sevişsinler.

Sokak ortasında sinirine hakim olamazsın tartışırsın yada tartışırlar bu normal ama sokak ortasında hakim olamadım kendime diye sevişilmez.Toplumumuz nasıl olmuş yahu.Çocuğunuz oluncada bakalım inleyebilecekmisiniz?

"kendi evimde sevişirken inleyebilirim" diyorum, siz bana karşı argüman olarak "sokak ortasında tartışılabilir" diyorsunuz.

hayır hanımefendi, sokak ortasında sevişilmediği gibi, sokak ortasında tartışılamaz da. iki kişi arasındaki fikir uyuşmazlığı o an oradan geçmek zorunda olan hiç kimseyi ilgilendirmez.

"kol kırılır yen içinde kalır" atasözü bizim toplumumuza ait, aynı toplumdan bahsediyorsak eğer.

Zaten insanlar sokakta yapmıyor bunu yatak odalarından banyolarından bahsediyoruz. Kusura bakmayın ama ben cinselliği tabu olarak gormuyorum. Misafirim varken böyle birsey duysam (ki saat 4ten bahsediliyor konuda o saatte ne misafiri insanlar gayet doğal bir saat secmişler) misafirin kafa yapısına gore ya duymamazlıktan gelinir yada gulup gecilir.

Canım bu senin kişisel problemin. Herkes sen gibi çekingen olmak zorunda değil. Ben eşimin yanında tuvalet konusunda rahatım komsulardanda cekinecek hiç değilim

buna çekingenlik deniyo öyle mi hayatım boyu bana çekingen diyen ilk insansın sanırım son olacaksın helal be sevisin savaşmaktan iyidir :KK52:

Konu iyice saptırılmaya baslandı
Biz insanların yatak odasında gayet rahat olabileceklerini savunurken karsıt dusunce bu konuyu es geçip sokak ortasında sevişmek normalmi yani, ha siz cocugunuzun yanındadamı sevişirsiniz gibi sacma sapan konulara giriyor.

buna çekingenlik deniyo öyle mi hayatım boyu bana çekingen diyen ilk insansın sanırım son olacaksın helal be sevisin savaşmaktan iyidir :KK52:

Genel bir cekingenlikten bahsetmedimki.
İşerken kocanızdan cekiniyorsanız bu sizin bu konuda cekingen oldugunuzu gostermezmi:KK53:

Bencede savaşmayın sevişin:emir_bebek:

Konu iyice saptırılmaya baslandı
Biz insanların yatak odasında gayet rahat olabileceklerini savunurken karsıt dusunce bu konuyu es geçip sokak ortasında sevişmek normalmi yani, ha siz cocugunuzun yanındadamı sevişirsiniz gibi sacma sapan konulara giriyor.

cocugunun yanında demedi kimse, neticede bu ses alt komşuya kadar gidiyosa yan odada uyuyan çocuklara da gider değil mi gerçi bu da ailevi bişey hı yasa kadar aklı ermiyo dersin bi yaştan sonra zaten bilir neyse...

komşunun inleme sesinden misafir varken niçin utanıyoruz ki? şahsen ben "bizim komşular böyle eğlencelidir" der, geçerim. hayır neden utanmak lazım geliyor onu anlamadım, sonuçta her birimiz bir sevişmenin ürünüyüz. komşularınız misafirleriniz varken kavga etmeye başlasa sesleri size gelse utanır mısınız? yoooo. e o zaman başkasının sevişme sesi sizi ya da bizi niye utandırsın ki, eğleniyorlar deyin geçin. bırakın kavga edeceklerine sevişsinler.
Kavgadan utanılmaz, çünkü o toplumumuzun kurallarına göre yanlış değil, ama sevişmek yanlış, sevişmek tü kaka. Sokakta öpüşen çiftler görürsek taşlarız, evinde sevişip inleyen çiftleri uyarırız, hele birlikte duş almak korkunç derecede kötü bişey. Çocuğun yanında kavga ederiz ama öpüşmeyiz, neden? Çünkü öpüşürsek psikolojisi bozulur...

Peki benim o saatte uyuma özgürlüğüm ne olacak ki uyanınca 1 2 saat uyuyamayan biriyim hani birileri demiş ya kaç saat sürer sanki diye

komşunuzun da sizin bebeğinizin ağlama sesinden rahatsız oluyor olabileceğini düşünüp anlayış göstereceksiniz çünkü toplu yaşamak bunu gerektirir.

takdir edersiniz ki, sevişen her kadın inlemediği gibi, gece uyanan her bebek de ağlamaz.

biraz empati, biraz saygı.

Peki benim o saatte uyuma özgürlüğüm ne olacak ki uyanınca 1 2 saat uyuyamayan biriyim hani birileri demiş ya kaç saat sürer sanki diye

Buna su sekilde cevap vereyim aslen tasvip etmemekle birlikte
Az önce arkadaslar yuksek sesle sevişmek isteyen gitsin mustakil evde yasasın diyorlardıya hah işte dilediği gibi uyumak isteyen gitsin mustakil evde yaşasın.
Sonucta apartman burası. Benim cocugum ağlayabilir, eşimle kavga edebilirim yahut sevişiyor olabilirim değilmi:KK53:

Kavgadan utanılmaz, çünkü o toplumumuzun kurallarına göre yanlış değil, ama sevişmek yanlış, sevişmek tü kaka. Sokakta öpüşen çiftler görürsek taşlarız, evinde sevişip inleyen çiftleri uyarırız, hele birlikte duş almak korkunç derecede kötü bişey. Çocuğun yanında kavga ederiz ama öpüşmeyiz, neden? Çünkü öpüşürsek psikolojisi bozulur...

Yoo kavga da edilmez ben toplu yaşamın her türlü kuralına uyuyosam herkesten de bunu beklerim sevissin savassin ne haltsa kimsenin tantanasını çekmem ve konu. sahibinin yerinde. olsam o saatte de. gider uyarırım gerekirse çünkü böğürüyolar resmen demiş belli ki baya hard çekmek zorunda değilim az soft olsunlar iyidir

Yengem anlatmıştı geçen yan duvardan böyle sesler geliyormuş.Yengem beşiği diğer odaya götürmüş.Dahada kötüsü banyoda konuşarak birbirlerini yıkıyorlarmış :)O da uyaramıyor.Malesef böyle insanlar var

Vah vahh maalesef banyoda hem yıkanıp hem de konuşan insanlar var valla şu an şok oldum ya. Bunlar nasıl yıkanırlar? Hadi yıkandılar nasıl konuşurlar nomıssızlar :KK20:
Ya hakikaten ciddi misiniz???
Birlikte duş almaları neden bu kadar korkunç geldi size??

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

komşunuzun da sizin bebeğinizin ağlama sesinden rahatsız oluyor olabileceğini düşünüp anlayış göstereceksiniz çünkü toplu yaşamak bunu gerektirir.

takdir edersiniz ki, sevişen her kadın inlemediği gibi, gece uyanan her bebek de ağlamaz.

biraz empati, biraz saygı.

Ben önceki yorumlarımda dedim bunu ben bebegımı alıp salona götürüyorum yatağından kaldırıyorum uyutup götürüyorum o saatte sevisesi varsa o da salona gitsin

Yoo kavga da edilmez ben toplu yaşamın her türlü kuralına uyuyosam herkesten de bunu beklerim sevissin savassin ne haltsa kimsenin tantanasını çekmem ve konu. sahibinin yerinde. olsam o saatte de. gider uyarırım gerekirse çünkü böğürüyolar resmen demiş belli ki baya hard çekmek zorunda değilim az soft olsunlar iyidir
Yukarda bir arkadaşın dediği gibi sizn bebeğinizin ağlamasından rahatsız olanlar da vardır, onlar da sizi şikayet etsin mi? Yoksa onlar sizin tantananızı çekmek zorunda mı? Bebek ağlaması insanları rahatsız edemez mi?

valla ben anne babası yanında öpüşen bir çocuktum (aazından mı öbmüş, he ya aazından öbmüş) psikolojimin fabrika ayarlarına da bir şey olmadı şahsen.
hatta annemle babamı bir kez basmışlığım bile var yani:KK59: hafiften obsesif olsam da başka bir sorunum yok çok şükür :confused: düşünün kendi anam babam yani.
çocuklar sanıldığı kadar hassas değildir, iki inleme sesi duydu diye Charles Manson'a bağlamaz çocuk.

Buna su sekilde cevap vereyim aslen tasvip etmemekle birlikte
Az önce arkadaslar yuksek sesle sevişmek isteyen gitsin mustakil evde yasasın diyorlardıya hah işte dilediği gibi uyumak isteyen gitsin mustakil evde yaşasın.
Sonucta apartman burası. Benim cocugum ağlayabilir, eşimle kavga edebilirim yahut sevişiyor olabilirim değilmi:KK53:

Sizin Apartmanı düşünemedim

Rahat birakin insanlari...En fazla yarim saat maruz kaliyorsunuzdr zaten.Not birakmak kapi calip kacmak ayip olur.Sizene milletin ozelinden.Belki onlarda sizin sesinizi duyuyorlardir.Site yasantisi cok fena bisey cidden.Duvarlar kagit gibi oldugundan bende duyuyorum malesef alt ust ve yan komsumlarin her seslerini.

X