Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu diyecektim ama taşlanırım diye sesimi çıkarmadım.O ses çıkarmayın diyenlerin çoğu bu işi bir görev olarak bilenlerdir herhalde ziraa ses çıkarmamak neredeyse imkanız çünkü bana göre
Yengem anlatmıştı geçen yan duvardan böyle sesler geliyormuş.Yengem beşiği diğer odaya götürmüş.Dahada kötüsü banyoda konuşarak birbirlerini yıkıyorlarmış :)O da uyaramıyor.Malesef böyle insanlar varkesinlikle böyle bir konuda ben de uyaramazdım az önce de söyledim yanlıs anlasıldı ama bu benim görüsüm böyle bi konuda insan gidip ne diyebilir ki nasıl uyarılır cok zor cidden
Birlikte duş almaları neden bu kadar korkunç geldi size??Yengem anlatmıştı geçen yan duvardan böyle sesler geliyormuş.Yengem beşiği diğer odaya götürmüş.Dahada kötüsü banyoda konuşarak birbirlerini yıkıyorlarmış :)O da uyaramıyor.Malesef böyle insanlar var
Ağzımı kapatıyorum yani dudaklarımı kenetliyorum oluyor. Anıra anıra sevişsem eşim kızar karşi komşumuz alt komşumuz hep bekar erkek. Istemiyor yani.Sevişirken dikkat edin ses çıkamayın diyenlere soruyorum, nasıl? İnsan sevişirken nasıl kendine hakim olabilir? Hem kendine hakim olup hem nasıl olaya odaklanabilir? Nasıl beceriyorsunuz bunu? Nasıl, nasıl, nasıl???
Ayrıca biri gelip bana duvarlar çok ince ses yalıtımı yok, her ses her yere gidiyor dese ben bunu hiç sevişirken çok gürültü yapıyorsunuz olarak algılamam. Ben de üst komşunun ayak seslerinden şikayet ederim bunu söyleyen kişiye. Aklıma sevişme gürültüsü gelmez.
Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor çığlık çığlığa inlemedende zevk alıyor insan.Kayınvalidemde kaldım çocuk toparlanana kadar 8ay.8 ayda kaç kez birlikte olduk eşimide çok seviyorum çok iyide odaklandım hey Allah ım :)Yan odada genç kaynım yatıyor gece inlesem sabah onun yüzüne nasıl bakarım ?Sevişirken dikkat edin ses çıkamayın diyenlere soruyorum, nasıl? İnsan sevişirken nasıl kendine hakim olabilir? Hem kendine hakim olup hem nasıl olaya odaklanabilir? Nasıl beceriyorsunuz bunu? Nasıl, nasıl, nasıl???
Ayrıca biri gelip bana duvarlar çok ince ses yalıtımı yok, her ses her yere gidiyor dese ben bunu hiç sevişirken çok gürültü yapıyorsunuz olarak algılamam. Ben de üst komşunun ayak seslerinden şikayet ederim bunu söyleyen kişiye. Aklıma sevişme gürültüsü gelmez.
Sayenizde bundan sonra beraber duş alırken konuşmaktan korkacağım sanırım.Yengem anlatmıştı geçen yan duvardan böyle sesler geliyormuş.Yengem beşiği diğer odaya götürmüş.Dahada kötüsü banyoda konuşarak birbirlerini yıkıyorlarmış :)O da uyaramıyor.Malesef böyle insanlar var
Birlikte duş almaları korkunç gelmedi kadının kahkaha atarak"ay orama dokunma buramı ov"demesi korkunç o evde 3 yaşında çocukta var.Hatta yiğenim soruyormuşBirlikte duş almaları neden bu kadar korkunç geldi size??
Travma yaratmasin ilerde çocukta. Bazı çocuklar cinsellikten tiksiniyor anne ve babanın yuzünden. Dikkat etmek gerekli ya.Birlikte duş almaları korkunç gelmedi kadının kahkaha atarak"ay orama dokunma buramı ov"demesi korkunç o evde 3 yaşında çocukta var.Hatta yiğenim soruyormuş
Bir misafirim gelse ve karşı komşum inlese çok utanırım yengem malesef bu durumu yaşıyor.Bence inlemeden zevk almayı öğreninEşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor çığlık çığlığa inlemedende zevk alıyor insan.Kayınvalidemde kaldım çocuk toparlanana kadar 8ay.8 ayda kaç kez birlikte olduk eşimide çok seviyorum çok iyide odaklandım hey Allah ım :)Yan odada genç kaynım yatıyor gece inlesem sabah onun yüzüne nasıl bakarım ?
Komşuda kaç yaşında çocuk var, acaba çocuk duyar mı, komşu duyar mı, sokaktan geçen adam duyar mı diye yaşanır mı? Bence yaşanmaz. Hem o komşu çocuğu çığlık çığlığa banyo yapıp oyun oynarken benim rahatsız olacağımı düşünüyor mu acaba?Birlikte duş almaları korkunç gelmedi kadının kahkaha atarak"ay orama dokunma buramı ov"demesi korkunç o evde 3 yaşında çocukta var.Hatta yiğenim soruyormuş
Ben de bunu dusundum. Mustakil ev alabilirler. Ortak yaşamin belli saygı kurallari var, ozen gostermek gerekli. Bugun o sevisir yarin biri her gece sabaha kadar cok gurultulu parti yapar sık sık evinde. Belli kurallara ozen gostermezsek apartmanlar dingonun ahırına döner düşünsene kim kime dum dumases yalıtımı fikri çok temelsiz durumu olmayan napıcak bağıra çağıra seks yapmak istiyorlarsa onlar müstakil evde yaşasın yalıtımı da çocuklarının odasına yaptırsınlar ben olsam söylerim nasıl söylenir diye bişey yok gürültü neticede toplu yaşamın kuralları vardır herkes herseyi istediği şekilde yapamaz mesela ankarada annemin apartmanında sarkıta sarkıta çamaşır asmak yasak 7 den önce çöp çıkarmak yasak asansörle belli bi kg üstü yük taşımak halı silkelemek yasak gibi gibi...yasak istemiyorsan toplu halde yaşanan yerde oturmıcan