Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Komşuda kaç yaşında çocuk var, acaba çocuk duyar mı, komşu duyar mı, sokaktan geçen adam duyar mı diye yaşanır mı? Bence yaşanmaz. Hem o komşu çocuğu çığlık çığlığa banyo yapıp oyun oynarken benim rahatsız olacağımı düşünüyor mu acaba?

İnsan çok ses çıkarmadan da zevk alabilir, alışkanlık ya da kişilik meselesidir. Ama ses çıkarmak istediğim, içimden bu geldiği zaman komşular duymasın diye düşünürsem olaya odaklanıp da sevişemem ben. Zaten o anlarda düşünemem bile, algılarım kapalı oluyor genelde.
Bence toplumumuzun kurallarını araştırın.

il
Ben de bunu dusundum. Mustakil ev alabilirler. Ortak yaşamin belli saygı kurallari var, ozen gostermek gerekli. Bugun o sevisir yarin biri her gece sabaha kadar cok gurultulu parti yapar sık sık evinde. Belli kurallara ozen gostermezsek apartmanlar dingonun ahırına döner düşünsene kim kime dum duma :KK70:

Gece o saatte sevişmekse istediğim kalkar salona giderim yatak odasında milletin uyuduğunu düşünerek

Komsunuzun kavga seslerini duysanız bukadar tepki vermezsiniz hatta iyice kulak kesilir dinlersiniz ne için kavga etmişler konu ne acaba diye. Ama konu insanların gayet doğal gereksinimleri olunca cocugunuzun psikolojisi bozuluyor.
Yengeniz komsuların kavga sesi gelse cocugunun beşiğini baska odaya tasırmıydı acaba. Sanmam.
Cunku cocugun psikolojisi kavgadan etkilenmez, seksten etkilenir.

yüksek sesle komşuları rahatsız ederek sevişmek suçtur değil inlemek anırıyor demişsiniz bunlar bildiğin teşhirci, not bırakın uyarın yöneticiye şikayet edin olmadı polis devreye girer tutuklanırlar .

Bence toplumumuzun kurallarını araştırın.
Bunu tavsiye ettiğiniz çok iyi oldu, ben zaten 30 senedir öğrenememişim toplumumuzun kurallarını. Hem hangi toplumun, kimin toplumunun kuralları? Eşinizle banyo yapmayın ya da banyo yaparken konuşmayın diye bir toplum kuralı bilmiyorum ben.

Komsunuzun kavga seslerini duysanız bukadar tepki vermezsiniz hatta iyice kulak kesilir dinlersiniz ne için kavga etmişler konu ne acaba diye. Ama konu insanların gayet doğal gereksinimleri olunca cocugunuzun psikolojisi bozuluyor.
Yengeniz komsuların kavga sesi gelse cocugunun beşiğini baska odaya tasırmıydı acaba. Sanmam.

buna alkis yakisir :KK9::KK9::KK9::KK9:

valla kendi adıma kavga dövüş her neyse kimsenin tantanasını cekemem

ayrıca tuvalete gitmekte doğal gereksinim ama giderken tellal bağırtmıyoruz ya da ulu orta yapmıyoruz değil mi

ayrıca tuvalete gitmekte doğal gereksinim ama giderken tellal bağırtmıyoruz ya da ulu orta yapmıyoruz değil mi

Pardonda insanların duyacağı sekilde gaz cıkarmakta ayıptır tuvalette gazınızı aman duymasınlar diye tutuyormusunuz yada aman usturuplu hacet gidereyimmi diyorsunuz :KK48::KK53:

Sonucta tuvaletinizi yapmanın yeri tuvaletse sevişmenin genel olarak yeri yatak odasıdır onlarda ortalıkta yapmıyorki:)

valla ben tuvaletteyken bazen yan komşunun "foşşş blop blop" seslerini duyuyorum. gidip "amca az sessiz s.çabilir misiniz" diye uyarayım o zaman. musluğu açıyorum duymuyorum.

Sokakta inleyerek seks yapılmıyor ama insanlar anlaşamadığında tartışarak çözüm arıyorlar.

Pardonda insanların duyacağı sekilde gaz cıkarmakta ayıptır tuvalette gazınızı aman duymasınlar diye tutuyormusunuz yada aman usturuplu hacet gidereyimmi diyorsunuz :KK48::KK53:

Sonucta tuvaletinizi yapmanın yeri tuvaletse sevişmenin genel olarak yeri yatak odasıdır onlarda ortalıkta yapmıyorki:)

valla ben tuvaletteyken bazen yan komşunun "foşşş blop blop" seslerini duyuyorum. gidip "amca az sessiz s.çabilir misiniz" diye uyarayım o zaman. musluğu açıyorum duymuyorum.

valla kızlar bizim yatak odasıyla banyo dip dibe ve ordaki klozeti kullanıyoruz komşuyu geç ben eşimden bile çekiniyorum evet, 10 aylık bebeğim gece vakitli vakitsiz ağlıyo sakinlesene kadar salona götürüyorum

Sokakta inleyerek seks yapılmıyor ama insanlar anlaşamadığında tartışarak çözüm arıyorlar.Misafir gelince komşu inlerken mutfağa geçsaniz yada tv nin sesini açsanız misafir yanında kıpkırmızı olsanız utanmaktan sanırım anlarsınız yapılanın doğru olmadığını

ayrıca belirtmek isterim ki ben kimsenin tartışmasına da şahit olmak istemem. bunun insan içinde yapılabileceğini kim söylüyor?

ayrıca belirtmek isterim ki ben kimsenin tartışmasına da şahit olmak istemem. bunun insan içinde yapılabileceğini kim söylüyor?
Sokak ortasında sinirine hakim olamazsın tartışırsın yada tartışırlar bu normal ama sokak ortasında hakim olamadım kendime diye sevişilmez.Toplumumuz nasıl olmuş yahu.Çocuğunuz oluncada bakalım inleyebilecekmisiniz?

Sokakta inleyerek seks yapılmıyor ama insanlar anlaşamadığında tartışarak çözüm arıyorlar.

Zaten insanlar sokakta yapmıyor bunu yatak odalarından banyolarından bahsediyoruz. Kusura bakmayın ama ben cinselliği tabu olarak gormuyorum. Misafirim varken böyle birsey duysam (ki saat 4ten bahsediliyor konuda o saatte ne misafiri insanlar gayet doğal bir saat secmişler) misafirin kafa yapısına gore ya duymamazlıktan gelinir yada gulup gecilir.

valla kızlar bizim yatak odasıyla banyo dip dibe ve ordaki klozeti kullanıyoruz komşuyu geç ben eşimden bile çekiniyorum evet, 10 aylık bebeğim gece vakitli vakitsiz ağlıyo sakinlesene kadar salona götürüyorum

Canım bu senin kişisel problemin. Herkes sen gibi çekingen olmak zorunda değil. Ben eşimin yanında tuvalet konusunda rahatım komsulardanda cekinecek hiç değilim

Bence de arkadaşlar yazık günah korkar bebeleriniz benim tosun uyanır mesela, ayruca anne kv evinde de bağıra bağıra seks mi yapıyorsunuz kahvaltıda da pozisyon değerlendirmesi yapın bari oynat uğurcum falan

X