- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben önceki yorumlarımda dedim bunu ben bebegımı alıp salona götürüyorum yatağından kaldırıyorum uyutup götürüyorum o saatte sevisesi varsa o da salona gitsin
Yukarda bir arkadaşın dediği gibi sizn bebeğinizin ağlamasından rahatsız olanlar da vardır, onlar da sizi şikayet etsin mi? Yoksa onlar sizin tantananızı çekmek zorunda mı? Bebek ağlaması insanları rahatsız edemez mi?
Sizin Apartmanı düşünemedim
valla ben banyo yaparken konuşuyorum..Vah vahh maalesef banyoda hem yıkanıp hem de konuşan insanlar var valla şu an şok oldum ya. Bunlar nasıl yıkanırlar? Hadi yıkandılar nasıl konuşurlar nomıssızlar
Ya hakikaten ciddi misiniz???
HahaSizin Apartmanı düşünemedim
İnsan sesten sadece uyurken mi rahatsız olur?bebeğim ağladığında salona götürüyorum dedim 1000 kere yazayım mı daha yatak odalarına zıt koridorda salonlarımız. ayrca 10 aylık bebekle koca kadın bir mi pess
insanların o saatte salonda oturma hakları yok yani?
İnsan sesten sadece uyurken mi rahatsız olur?
Bizim apartman cok ahlaksız ya inleyenler ağlayan bebeler tabak çanak kırmalar ooo biz manyak bir apartmanız
nasıl yani üst kattakiler mi atmışGeçen yatak odası penceremizin pervazında prezervatif gördük misal sesleri. çıkmıyo ama
Diğer arkadaş gibi misafiriniz varken yan komşu inleyerek sevişirse sorun olmaz yani. İyiymiş o zaman...Ben kendi adıma uyurken rahatsız olurum uykudan uyandıracak bişeyse yoksa komşum diğer saatlerde yırtsın kendini umrumda olmaz
pigme evlen sevis canım istediğin yerde.
Esimle banyo yapmak enn sevdigim seylerden biridir bu arada Sorun sevisirken inleyenlerde degil arkadaslar, sorun apartmanlarin yapisinda. O yuzden kimseye kin beslemem bu tur konularda. Komsum gecen gun esiyle kavga etti, sesler geldi o kadar uzuldum ki aglama sesleri geldi cok fena. Kavga yerine sevismelerini yeglerdim mesela
Diğer arkadaş gibi misafiriniz varken yan komşu inleyerek sevişirse sorun olmaz yani. İyiymiş o zaman...
Ay ne bileyim, kadin o kadar agladi ki icli icli, uzuldum ben isteBu yorum sapikca mi yoksa cok mu iyi niyetli bilemedim.