- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Ama diş olayı çok başka bence. Çoğu çocuk tel kullanır ufak yaştan dişler henüz yapılanırken. Böyle tavsiye edilir. Ama kepçe kulak ameliyatı çok ekstrem bir şey 10 yaşındaki çocuk için bence. Ben dış görünüşüne bu kadar takık olmanın da ne kadar güzel bir vücuda sahip olursan ol özgüven eksikliği getirdiğini düşünmüşümdür hep. Yani o ameliyatla o çocuğun beynine yerleştirilen mesaj hoş değil. Bilemiyorum senin dediğinde de haklılık payı var tabi. kadın manyak orası kesin de.
çektim tabii ben 1.katta oturuyorum o koku nasıl geliyor biliyor musun? hep böye saçma sapan davranan insanlar yüzünden.50 değil 100 kez de yazsam sinirim geçmez.ya koskoca insanlar harbiden wc ye atıyorlarmış hala inanamıyorum ki.
Bir de takikliktan degil de.Ama diş olayı çok başka bence. Çoğu çocuk tel kullanır ufak yaştan dişler henüz yapılanırken. Böyle tavsiye edilir. Ama kepçe kulak ameliyatı çok ekstrem bir şey 10 yaşındaki çocuk için bence. Ben dış görünüşüne bu kadar takık olmanın da ne kadar güzel bir vücuda sahip olursan ol özgüven eksikliği getirdiğini düşünmüşümdür hep. Yani o ameliyatla o çocuğun beynine yerleştirilen mesaj hoş değil. Bilemiyorum senin dediğinde de haklılık payı var tabi. kadın manyak orası kesin de.
Evet orasi oyle. Ismi Abdulrezzak olan cocuklar var mesela. Allah yardimcilari olsun.Bir de takikliktan degil de.
Cocuklar cok acimasiz.
Hemen dalga gecmeye hazirlar.
Bazen o kadar abartiyorlar ki arkadaslarini intihara surukluyorlar.
Aileler cocuklarina merhamet duygusu asilasin ilk once.
Klozete atmayın tıkanır benden söylmesi,eski evimiz biraz aksiyonlu idiYukarıdan gelen bütün borular tıkandı,banyo tuvalet bizden kaynaklı değil yukarı katlardan anlaşıldığı tıkandığı gelen tesisatçı öyle dedi ve içinden ne ararsan çıktı.
çektim tabii ben 1.katta oturuyorum o koku nasıl geliyor biliyor musun? hep böye saçma sapan davranan insanlar yüzünden.50 değil 100 kez de yazsam sinirim geçmez.ya koskoca insanlar harbiden wc ye atıyorlarmış hala inanamıyorum ki.
kondomu baska nereye atabılırızkı balon yapıp gokyuzune salacak halımız yok yani :)gıcık oldum şu anda
çöp tenekesine mesela?kondomu baska nereye atabılırızkı balon yapıp gokyuzune salacak halımız yok yani :)
Ben atacağım zaman çöp torbasının en altına koyuyorum ve geciktirmeden çöpe atiyorum.Klozete atılmaz.Gider yapar,zemin kat çeker çilesini sonra.:)kondomu baska nereye atabılırızkı balon yapıp gokyuzune salacak halımız yok yani :)
Komik misiniz?kondomu baska nereye atabılırızkı balon yapıp gokyuzune salacak halımız yok yani :)
kondomu baska nereye atabılırızkı balon yapıp gokyuzune salacak halımız yok yani :)
şu kondom ve çöp ilişkisi kk da ki sonum olacak kutumda büyük hissediyorum
Bir komşumuzun evine gitmiştim evi müstakil ev sahibi ile altı üstü oturuyor,komşumuz kullandığı pedi hep Klozete atıyordu hatta kaç kere uyardım x abla atma tıkanır başımıza geldi biliyorum en sonunda tıkandı tabi gider boruları ev sahibi suçluyor kadın birde iyi boru yaptırsaymış diye.demek ki kocaman kadınlar bile çöp ne için kullanılır wc ye ne yapılır bilmiyormuş.bu konu çok faydalı oldu.eğitim şart.