Şuan ki oturduğum yerde de bir kere tıkandı,bahçede loğar tıkanmış yönetim yağmurdan falan diye düşünmüş önce neyse adamlar açtı bende yanlarından geçiyordum,orkid ve bir kaçtane çorap çıktıİlk adet gordugum zamanlar ben de yapiyodum aynisinisonra bi gun banyo gideri tikandi, babam yazik acmaya ugrasmisti. Cikanlari gordukten sonra adam ne diyecegini bilemedi, ben de cok utanmistim Ama o zamanlar o seyi napicami bilemiyodum ki
pedi prezervatifi çöpe atan insan eskimis yorganini bile atar bence
a dep ya dört yıllık dostum sen de mi?
şu an bititğim andır
biz angaralılar için gar gış gıyamet olağan şeyler olduğundan
siz biraz şaşırıyorsunuz. bi kere teyzem aradı çığlık çığlığa. "kar yağıpduru borda, öldünüz mi kalınız mu heç soremazsınız" dedi. küçümsedik onu
bence biraz itelerlerse basarabilirler onlarda bu azmi goruyorum
Biri 123 sayfayı özet geçebilir mi
ben diyorum yorgan yastik dogal seylerYaşanmış örnek deposu gibiyim yeminle bu toplumsal işlerde, ondan sonra neden insan sevmiyorum?
Gömlek atanı gördüm ben yawOrmanda yetişmiş olsa, toprağa gömer en azından.
şu angaralıların da tiiii İzmir'deki de kar mı triplerine ayrı hastayım.
ulen İzmir'de kar talili vardı da biz mi istemezuk dedik. bizim kar da bu kaddan napak.
dötümüz dondu sabahtan beri soğuktan spora gidemedim nan.
hanımlar siz de beyinize şey edin şu mereti çöpe atın yav, tıkanıyor vallaha da billaha da
pigme pofudukst: 39357266 .!.:izmirdeki de kar mı tribine girmiyoruz, siz kar görünce alışık olmadığınızdan değişik triplere giriyorsunuz, ona gülüyoruz.
Tuvalete atılan nesneler vol 8.
Yok mu arttıran?
İtiraf ediyorum ben bir kere dalin şişesi kaçırdım
Zıplarken elimden düştü, niye zıplıyordun demeyin ben de bilmiyorum
Para düşürdüm bende cebimdeki bozukluklar gittiTuvalete atılan nesneler vol 8.
Yok mu arttıran?
İtiraf ediyorum ben bir kere dalin şişesi kaçırdım
Zıplarken elimden düştü, niye zıplıyordun demeyin ben de bilmiyorum
Neden zıpladığın sana kalsın da, hakkaten merak ettim bak nasıl olur da kaçar diye,bir de neden dalin?
Para düşürdüm bende cebimdeki bozukluklar gittiNasıl gittiyse anlamadım,kardeşimde telefonunu düşürüyormuş bir kere son anda kurtarmış ,eski bir arkadaşım da 2 kere telefonunu düşürdü tuvalete.
eşim telefonunu ya tuvalete düşürdüyse diye bir konu vardı o geldi aklıma
çocukken çok severdim bu mıncırıkları ben bilinçaltı etkisi midir bilmem elimde şişe zıppıdı söylüyordumdalinis dalinis dalin saçlara iyi geliyor bebek şampuanı ya içine kozmetik bir sürü şey koymuyorlar
eşim telefonunu ya tuvalete düşürdüyse diye bir konu vardı o geldi aklıma
edit:
unutmayalım unutturmayalım.