Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

İlk adet gordugum zamanlar ben de yapiyodum aynisini sonra bi gun banyo gideri tikandi, babam yazik acmaya ugrasmisti. Cikanlari gordukten sonra adam ne diyecegini bilemedi, ben de cok utanmistim Ama o zamanlar o seyi napicami bilemiyodum ki
Şuan ki oturduğum yerde de bir kere tıkandı,bahçede loğar tıkanmış yönetim yağmurdan falan diye düşünmüş önce neyse adamlar açtı bende yanlarından geçiyordum,orkid ve bir kaçtane çorap çıktıÇorap ne alaka anlamadım.

Sizin olayda siz çocuksunuz bilmiyorsunuz hani benim bahsettiğim kadın 40 yaşından büyük bir kadındı.

şu angaralıların da tiiii İzmir'deki de kar mı triplerine ayrı hastayım.
ulen İzmir'de kar talili vardı da biz mi istemezuk dedik. bizim kar da bu kaddan napak.
dötümüz dondu sabahtan beri soğuktan spora gidemedim nan.
hanımlar siz de beyinize şey edin şu mereti çöpe atın yav, tıkanıyor vallaha da billaha da

Yaşanmış örnek deposu gibiyim yeminle bu toplumsal işlerde, ondan sonra neden insan sevmiyorum?
Gömlek atanı gördüm ben yaw Ormanda yetişmiş olsa, toprağa gömer en azından.
ben diyorum yorgan yastik dogal seyler
babamlarin is yerinde ben cocukken tuvalet tikaniyordu sürekli, acmaya geliyorlar avuc avuc taş cikiyormus
askerler itiraf ediyor sonra, cogu tuvalet görmemiş memleketinde, cayira cimene birakiyorlar herhalde yaptiktan sonra taşla siliyorlarmiş e aliskanlik onu da tuvalet olunca tuvalete atiyorlar

izmirdeki de kar mı tribine girmiyoruz, siz kar görünce alışık olmadığınızdan değişik triplere giriyorsunuz, ona gülüyoruz.

Tuvalete atılan nesneler vol 8.
Yok mu arttıran?

İtiraf ediyorum ben bir kere dalin şişesi kaçırdım
Zıplarken elimden düştü, niye zıplıyordun demeyin ben de bilmiyorum

Neden zıpladığın sana kalsın da, hakkaten merak ettim bak nasıl olur da kaçar diye, bir de neden dalin?

Tuvalete atılan nesneler vol 8.
Yok mu arttıran?

İtiraf ediyorum ben bir kere dalin şişesi kaçırdım
Zıplarken elimden düştü, niye zıplıyordun demeyin ben de bilmiyorum
Para düşürdüm bende cebimdeki bozukluklar gittiNasıl gittiyse anlamadım,kardeşimde telefonunu düşürüyormuş bir kere son anda kurtarmış,eski bir arkadaşım da 2 kere telefonunu düşürdü tuvalete.

Neden zıpladığın sana kalsın da, hakkaten merak ettim bak nasıl olur da kaçar diye, bir de neden dalin?

çocukken çok severdim bu mıncırıkları ben bilinçaltı etkisi midir bilmem elimde şişe zıppıdı söylüyordum dalinis dalinis dalin saçlara iyi geliyor bebek şampuanı ya içine kozmetik bir sürü şey koymuyorlar

eşim telefonunu ya tuvalete düşürdüyse diye bir konu vardı o geldi aklıma

edit:
unutmayalım unutturmayalım.

Ya ben 3 kez düşürdüm tüm telefonlarım tuvalete düşerek gitti.oluyor öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…