Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

bu arada şuna da cevap vereyimde içimde kalmasın.
o sizin görüşünüz, benim görüşüme göre de, özgürlüğümü yaşayabildiğim tek yer internet olduğundan, kimin neye nasıl tepki verebilme ihtimalini bilemeyeceğim gibi, ve aralarında istemedikleri bir başkasına karşı kulis olup hadi bunu attıralım tarzı tipik kadınlar arası düşmanlığı da en azından burada beklemeyeceğimden ötürü, bir zahmet bakış açınızı imkansızı zorlayarak değiştirmeye ve karşınızdaki kişinin sizin gibi olmadığı gerçeğini kabul edip,
"özür dilerim ama ben bu anlamda bir soruya cevap veremem" gibi bir cevap verebilme cesaretini gösterebilmenizi beklemekte sanırım sizin kalbi ve beyni kapasitelerinize çok yüklenmiş olduğum bir durum olurdu.
Sizin kadinlarla derdiniz ne gercekten? Bu ulkede cinsel yonelim bakimimdan azinlikta olan bireylere saldirida bulunan birincil cinsiyet hangisi? Nefret cinayetlerinin bircogu erkekler tarafindan islenmiyor mu? Neyse konumuz bu degil. Olayı neden bu kadar dramatize ettiginizi de anlamadım doğrusu. Burada hep tartışmalar olur, fikirler çatışır. Ama siz sanki şahsınıza küfür varmışcasına kendinizi acındırmaya, bizlere saydırmaya başladınız. Ne yaptık da biz size? Altı üstü farklı fikirler sunuldu. Yani konuyu takip etmesem size linç uygulandı sanacağım.

Son düzenleme:
Haklısınız tabi ama ben sevişme seslerinin bazen bir tık daha dikkat edilmesi gereken bir ses olduğunu düşünebilirim. Yani çocuğunuza üst katta tepinen çocukları anlatabilirsiniz ama sevişme seslerini anlatamazsınız. Ha çocuğun inleme seslerini duyması ile çamaşır makinesi sesini duyması arasında fark yok ki de diyebilirsiniz. Saygı duyarım.

Tabi ki öyle düşünebilirsiniz. Ben de çocuk gürültüsü çok daha tiz ve sürekli olduğu için daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum, olabilir.

Çocuklara anlatılabilir ayrıca bu sesler ama bu ayrı bir tartışma konusu. Dediğim gibi, belli bir duruma saldırma amacı gütmeyen mesajlar ne anlatırsa anlatsın elbette saygı duyulmalı.

Mesela takıntı olarak bile sevişme sesi duymak istenmeyebilir. Çatal sesi duymak istememek gibi. Ama bu durum o kişilere hakaret ederek, aman ben çok namusluyum sesim duyulursa ölürüm'ü 16 kere yazarak olmaz.

Konu yatak odası sesi olduğu için teşhirciden tutun inanılmaz ithamlarda bulunuldu. Başka biri üst katta grup yapıldığının sesini falan anlattı mesela.

Ben gürültüden daha fazla odaklanılan şeyler olduğuna eminim bu konuda.

Misal ama bir konuda perdelerini kapatmayan bir çifte müşteri çekmek istiyorlar herhalde diye bir şey yazılmıştı ki, o kadar çirkindi ki yorum bile yapamamıştım. Yani bazen yorumun ayarını da kaçırıyor insanlar.

Sizin kadinlarla derdiniz ne gercekten? Bu ulkede cinsel yonelim bakimimdan azinlikta olan bireylere saldirida bulunan 1.cil cinsiyet hangisi? Nefret cinayetlerinin bircogu erkekler tarafindan islenmiyor mu? Neyse konumuz bu degil. Olayı neden bu kadar dramatize ettiginizi de analamdım doğrusu. Burada hep tartışmalar olur, fikirler çatışır. Ama siz sanki şahsınıza küfür varmışcasına kendinizi acındırmaya, bizlere saydırmaya başladınız. Ne yaptık da biz size? Altı üstü farklı fikirler sunuldu. Yani konuyu takip etmesem size linç uygulandı sanacağım.
konu iyice dagiliyor ama kadinlar erkekler gibi guclu olsa bence daha cok siddet uygularlardi.
cocuklarina uyguladiklari siddet... ozellikle bugun okudugum cocugunu bogan kadin falan. :KK43:

neler dönmüş burda ya. kazen falan gelmiş. kedili nicki olan arkadaş sapık mıymış? bana da atmıştı ama ne bileyim.
ama ben dinliyor demiştim zaten konu sahibi için.

çöpü karıştıranlar kıskanmasın mı..:KK57:
bir şey diyeceğimde.. banlanmıyım şimdi
iste simdi anlasilmistir konu sahibinin zihniyeti umarim :KK70:
sorun etrafa rahatsizlik vermek olsa kondomu tuvalete atmak da rahatsizlik verir.
sorun seks eyleminin baskalari tarafindan bilinmemesi olmasaydi konu sahibi copu karistiranlarin kondomu bulup canlarinin cekecegini hesap etmezdi.

konu iyice dagiliyor ama kadinlar erkekler gibi guclu olsa bence daha cok siddet uygularlardi.
cocuklarina uyguladiklari siddet... ozellikle bugun okudugum cocugunu bogan kadin falan. :KK43:
Bir yönden haklısın ama erkeklerin cinayet işlemedeki temel sebepleri fiziken güçlü olmaları değil, zaten günümüzde cinayetler genelde tabancayla işleniyor. Hormonal yapıları, testesteron... Bizden çabuk öfkeleniyorlar.
Bir de empati yoksunular, o yüzden farklı olan cinsel yönelimlere bizim gösterdiğimiz anlayışı gösteremiyor. Maçoluk falan da var serde. Bu mahallenin namusu benden sorulur pozları....
O haberi gördüm çok fena yaaa. O ameliyatı yapmayı kabul eden doktorun da ettiği Hipokrat Yeminine..... Boğmayı geçtim anne tarafından estetik ameliyata zorlanma bile başlı başına travma.

Ben de bu konudan dertliydim,yazdım mı acaba buraya? :KK51: Tamam isteyen istedigi gibi sevişsin ana desibel rekorkarı kırmaya da gerek yok değil mi..​

Bir yönden haklısın ama erkeklerin cinayet işlemedeki temel sebepleri fiziken güçlü olmaları değil, zaten günümüzde cinayetler genelde tabancayla işleniyor. Hormonal yapıları, testesteron. Bizden çabuk öfkeleniyorlar.
Bir de empati yoksunular, o yüzden farklı olan cinsel yönelimlere bizim gösterdiğimiz anlayışı gösteremiyor. Maçoluk falan da var serde. Bu mahallenin namusu benden sorulur pozları....
O haberi gördüm çok fena yaaa. O ameliyatı yapmayı kabul eden doktorun da ettiği Hipokrat Yeminine. Boğmayı geçtim anne tarafından estetik ameliyata zorlama bile başlı başına travma.
estetik konusunda bir sey diyememm.
oglumun disleri yamuk geliyor, edilebilecek en erken tedavinin olmasini isterim.
kendim icin degil ogluma ileride binbir turlu lakap takmasinlar psikolojisini bozmasinlar diye.
benim kafamin arkasi hafif duz. bu yuz seklimi de etkiliyor.
annemin yeterince dikkat etmedigini dusunup ona kiziyorum mesela.
cocugun sekline kendi keyfimiz icin degil ilerisini dusunerek dikkat etmeliyiz.

son bir sosyal msjla konudan çekilmek istiyorum :KK53:

sayın evli ve meraklı hatun hani o duyduğun sevişme sesleri var ya inan senin tuvalete kondom atmandan daha itici ve çirkin değil.

lütfen onları tuvaletlere atmayınız milletin gierlerini tıkamayınız kimsenin canı çekmez merak etmeyiniz

son bir sosyal msjla konudan çekilmek istiyorum :KK53:

sayın evli ve meraklı hatun hani o duyduğun sevişme sesleri var ya inan senin tuvalete kondom atmandan daha itici ve çirkin değil.

lütfen onları tuvaletlere atmayınız milletin gierlerini tıkamayınız kimsenin canı çekmez merak etmeyiniz
Kadesa 50 kere yazdin. Ne cektin tikanan giderden bee :KK70:

estetik konusunda bir sey diyememm.
oglumun disleri yamuk geliyor, edilebilecek en erken tedavinin olmasini isterim.
kendim icin degil ogluma ileride binbir turlu lakap takmasinlar psikolojisini bozmasinlar diye.
benim kafamin arkasi hafif duz. bu yuz seklimi de etkiliyor.
annemin yeterince dikkat etmedigini dusunup ona kiziyorum mesela.
cocugun sekline kendi keyfimiz icin degil ilerisini dusunerek dikkat etmeliyiz.
Ama diş olayı çok başka bence. Çoğu çocuk tel kullanır ufak yaştan dişler henüz yapılanırken. Böyle tavsiye edilir. Ama kepçe kulak ameliyatı çok ekstrem bir şey 10 yaşındaki çocuk için bence. Ben dış görünüşüne bu kadar takık olmanın da ne kadar güzel bir vücuda sahip olursan ol özgüven eksikliği getirdiğini düşünmüşümdür hep. Yani o ameliyatla o çocuğun beynine yerleştirilen mesaj hoş değil. Bilemiyorum senin dediğinde de haklılık payı var tabi. kadın manyak orası kesin de.

X