Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

tam dövülmelik işte

ha konu sahibi de geldi.

arkadaşım niye o kondomlar wc ye atılıyor söyler misin bana? yok yani düşünemiyo musunuz tıkanır falan diye.

Noluyo la bu konuda? Öğlen bıraktığımda 80 sayfadaydı.

Acil el atılması gereken bir konu var kızlar. İzmire kar yağmasın, uyaralım, engelleyelim, protesto edelim.

Hangi ildesin bilmiyorum ama İzmir donuyor kar fırtına erzurumla tek fark deniz olması

İlk adet gordugum zamanlar ben de yapiyodum aynisini sonra bi gun banyo gideri tikandi, babam yazik acmaya ugrasmisti. Cikanlari gordukten sonra adam ne diyecegini bilemedi, ben de cok utanmistim Ama o zamanlar o seyi napicami bilemiyodum ki

Kız 30 metre yolu yarım saatte yürüyemedim, en son yoldan geçen arabaya otostop çektim de evime gelebildim.

biz angaralılar için gar gış gıyamet olağan şeyler olduğundan

siz biraz şaşırıyorsunuz. bi kere teyzem aradı çığlık çığlığa. "kar yağıpduru borda, öldünüz mü kalınız mı heç soremazsınız" dedi. küçümsedik onu

Yok bacım öyle bişey değil bu. Ankaranın karını kışını da biliyoruz (en iyi biz biliriz) bir adım ileri üç adım geri gidiyorsun rüzgardan. Üstüne kar da olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…