Bir komşumuzun evine gitmiştim evi müstakil ev sahibi ile altı üstü otoruyor,komşumuz kullandığı pedi hep Klozete atıyordu hatta kaç kere uyardım x abla atma tıkanır başımıza geldi biliyorum en sonunda tıkandı tabi gider boruları ev sahibi suçluyor kadın birde iyi boru yaptırsaymış diye.
Noluyo la bu konuda? Öğlen bıraktığımda 80 sayfadaydı.
Acil el atılması gereken bir konu var kızlar. İzmire kar yağmasın, uyaralım, engelleyelim, protesto edelim.
Kız 30 metre yolu yarım saatte yürüyemedim, en son yoldan geçen arabaya otostop çektim de evime gelebildim.ay korkmuşlar, bilememişler. yazııık
Noluyo la bu konuda? Öğlen bıraktığımda 80 sayfadaydı.
Acil el atılması gereken bir konu var kızlar. İzmire kar yağmasın, uyaralım, engelleyelim, protesto edelim.
İzmirdeyim cicim. O yüzden dertliyim.Hangi ildesin bilmiyorum ama İzmir donuyor kar fırtına erzurumla tek fark deniz olması
İlk adet gordugum zamanlar ben de yapiyodum aynisiniBir komşumuzun evine gitmiştim evi müstakil ev sahibi ile altı üstü oturuyor,komşumuz kullandığı pedi hep Klozete atıyordu hatta kaç kere uyardım x abla atma tıkanır başımıza geldi biliyorum en sonunda tıkandı tabi gider boruları ev sahibi suçluyor kadın birde iyi boru yaptırsaymış diye.
pedi prezervatifi çöpe atan insan eskimis yorganini bile atar bence
Nereye atılsın ki...
Kız 30 metre yolu yarım saatte yürüyemedim, en son yoldan geçen arabaya otostop çektim de evime gelebildim.
ay çöp demişimNereye atılsın ki...
ay çöp demişim
tuvalet kiz tuvalet
Yok bacım öyle bişey değil bu. Ankaranın karını kışını da biliyoruz (en iyi biz biliriz) bir adım ileri üç adım geri gidiyorsun rüzgardan. Üstüne kar da oluncabiz angaralılar için gar gış gıyamet olağan şeyler olduğundan
siz biraz şaşırıyorsunuz. bi kere teyzem aradı çığlık çığlığa. "kar yağıpduru borda, öldünüz mi kalınız mu heç soremazsınız" dedi. küçümsedik onu
bence biraz itelerlerse basarabilirler onlarda bu azmi goruyorumYorganı da atarlar da sığmaz işte keşke sığsa