Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Bizim ust katta da ev sahibini tanimiyorum ama evde 3 isci var tadilat gidiyor evde hep bi gurultu vardi gecenlerde gece saat 3 te bi bagirislar kadin sesi falan kavga ediyolardi galiba sarhos olduklari belli ben bide hamileyim gece sese korkarak uyandim karnima agrilar girdi cinayetmi isliyorlar diye adam oyle bagiriyodu ki kadin sesi de geliyodu dovuyormuydu ne,neyse ki bi daha olmadi

Ya ben bunu anlamıyorum lütfen yanlış anlamayın
yukaridaki ortak yaşama saygı duymayan birisiyse neden maddi yükümlülüğü ben çekiyorum belki durumum yok

Üst katınız gece müzik dinlese çözüm onun dikkatli olması mi ? Yoksa sizin ses yalıtımı yaptirmaniz mi
müzik dinlese gider söylerim müziği kısar mısız derim uyarabilirim ama konu bu olunca ben uyaramazdım acıkcası utanırdım yani nasıl söylenir ki böyle bisey oyüzden cözümü kendim arardım hergün seslerden delirmek yerine yalıtımı yaptırırdın kendi huzurum icin sonucta. bu benim fikrim tabiki herkes istediğini yapmak da özgür siz söyleyebiliyossanız gidip uyarırsınız tabiki hatta devam ederlerse yalıtımın ücretini de talep edebilirsiniz. konu sahibi de gidip uyaranamıs belli ki cekinmis yani ben oyüzden böyle bir cözüm sundum fikrimi söyledim konu sahibi gidip uyardım devam ediyorlar deseydin gidin sikayet edin falan derdim gercekten zor bir durum uyarsan bir türlü dert o pislolojiyi yasamak o an cok zor uyarmasan bir türlü dert bu sorunu yasayanlara Allah sabır versin cünkü bu olay komsu gürültüsünden farklı artık

İmamlar sevişmez.:63: Ne sandınız:KK12:
Kapalı kadınlar sevişmez, yanlarında çocuk varsa bölünerek ürediklerindendir, cinsellik + doğurma gibi bir durum söz konusu olamaz.:63:
Bu çift çok ayıp etmiş, derhal kendilerine gelsinler :KK12::KK12::KK12:

evet ya mitozla üremeleri lazım doğanın kanununa karsı gelmişler

Kişinin mesleği önemli değil. Bunu özellikle bir anlam yüklemek için yazmadım. O an aklımdan geçen haliyle yazmıştım. Bazı arkadaşların tepkilerini de anlayışla karşılıyor ve o kısmı kaldırıyorum.

Bizim eski komsu da cok sesliydi, hic rahatsiz olmazdim. Bugun sana yarin bana sonucta :KK53:
Ama simdikilerden ses seda yok. Bir de komsuyla muhatap da olmaya basladik.
Artik sesli hayata son :KK53:
Siz de komsunuzla arkadaslik iliskisi gelistirin o zaman cekinirler sizden :p
Bir de cocuklar 4-5 yasini gecince bu sesleri duymak istemem heralde.
Simdilik sorun yok ama, sesli sevisgenler apartmanimiza tasinabilir :p

onlar tam iş üzerinde iken açaçaksın METALİKA en tiz sesle olan muziklerinden sonuna kadar..bak bakalım bir daha yapıyorlarmı..hahahahahahaha

Onların sucu yok sanki isteyerek rahatsız etmiyorlardır duyuldugunun farkında degillerdir.Diger arkadasların dedigi gibi bencede not yapıstırın kapılarına

Ayrıca konu sahibi, komşunuz tam da saatinde inliyormuş. Saat sabah 4, insaf. Uyuyor olsaydınız zaten duymazdınız bile, onlar da buna güvenerek daha sesli olmuştur. Sanki pazartesi akşam 8deymiş gibi yazmışsınız.

Sevişirken dikkat edin ses çıkamayın diyenlere soruyorum, nasıl? İnsan sevişirken nasıl kendine hakim olabilir? Hem kendine hakim olup hem nasıl olaya odaklanabilir? Nasıl beceriyorsunuz bunu? Nasıl, nasıl, nasıl???

Ayrıca biri gelip bana duvarlar çok ince ses yalıtımı yok, her ses her yere gidiyor dese ben bunu hiç sevişirken çok gürültü yapıyorsunuz olarak algılamam. Ben de üst komşunun ayak seslerinden şikayet ederim bunu söyleyen kişiye. Aklıma sevişme gürültüsü gelmez.

Tv nin sesini yükselt.O onun ayıbı ama sende böyle bir şey için uyarırsan bu daha ayıp olur şahsen ben uyaramazdım
kesinlikle böyle bir konuda ben de uyaramazdım az önce de söyledim yanlıs anlasıldı ama bu benim görüsüm böyle bi konuda insan gidip ne diyebilir ki nasıl uyarılır cok zor cidden

Sevişirken dikkat edin ses çıkamayın diyenlere soruyorum, nasıl? İnsan sevişirken nasıl kendine hakim olabilir? Hem kendine hakim olup hem nasıl olaya odaklanabilir? Nasıl beceriyorsunuz bunu? Nasıl, nasıl, nasıl???

Ayrıca biri gelip bana duvarlar çok ince ses yalıtımı yok, her ses her yere gidiyor dese ben bunu hiç sevişirken çok gürültü yapıyorsunuz olarak algılamam. Ben de üst komşunun ayak seslerinden şikayet ederim bunu söyleyen kişiye. Aklıma sevişme gürültüsü gelmez.

Zaten sabahın 4 dü yani akşam saati olur gündüz vakti olur neyse. Bir de dediğin gibi o kendine hakim olma şekli nasıl olacak onu anlamadım. Bende duydum bir çok kez üst komşunun sesini ama ne gidip uyardım ne kapısına not bıraktım ne yazacağım ki lütfen biraz sessiz sevişin mi dicem.

Zaten sabahın 4 dü yani akşam saati olur gündüz vakti olur neyse. Bir de dediğin gibi o kendine hakim olma şekli nasıl olacak onu anlamadım. Bende duydum bir çok kez üst komşunun sesini ama ne gidip uyardım ne kapısına not bıraktım ne yazacağım ki lütfen biraz sessiz sevişin mi dicem.
Silahlara takılan susturucular gibi sevişgen susturucu olsa fena olmazmış demekki. Ne çok şikayet eden var bu durumdan.

O ses çıkarmayın diyenlerin çoğu bu işi bir görev olarak bilenlerdir herhalde ziraa ses çıkarmamak neredeyse imkanız çünkü bana göre

buraya yazılmaz anlamında söylemeye çalıştım, insanın yediği içtiği seviştiği kimseyi ilgilendirmez, siz de dinlemeyin ayıptır demek istedim. ironim anlaşılamamış.
:KK70: hehehea yaw ,ben konu sahibini haklı buluyorum. kalabalık bir apartmanda insanlıktan çıkıp da inlemek de ne oluyor.dikkat edip önlem alacaklar kimse onlara sevişmeyin demiyor ki konu sahibi de milletin inlemesini dinlemeye meraklı değildir.elinde bardak duvara koyup da buraya başlık açmaz heralde. evinde çınlayacak kadar ses çıkmıyorsa zaten.neden başlık açılsın.bu inleyenler müstakil evde olsalar mahalle duysa ne olurdu acaba.kaldı ki eşi de uyarayım mı demiş yani.

X