- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedidir kedi.aa özelden ayıplı msj atan da kim hankı sapık
yok bazen derim kötü insan vardır kötü erkek veya kötü kadın yoktur diye.
Ama her seferinde yanılıyorum, yok arkadaş yok bizler kadar kötüsü yokkkkkkk.
Forumlarda onlarca alay edilen derdini açmış kişinin konusunu gördüm. şimdi şaşırmıyorum.
Doğuştan sakatlık.
aa özelden ayıplı msj atan da kim hankı sapık
Ha bir de bizim jenerasyon kadinlarin geneli gayet de cinselliginin farkinda ve bundan keyif almasini biliyor zaten. Hani annemlerin jenerasyonunda kaldi o ''Aaa cinsellik mi o da ne? Ne ayip!'' diyen kadinlar. O yuzden bana kendi disinda su tum Turk kadinlarini frijit sanan, tek kendi yasiyormuscasina cinselligiyle ovunen kadinlar garip geliyor.
sapık falan deme. sanada başlar şimdi özgürlük yok demeye.
Nerdeyse yazdığınız tüm mesajları beğendim, klavyenize sağlık diyim artık, daha önce böyle bir konuda banlandığım için susuyorum.Bu ülkenin bir de ''herkesin kendisini ve kocasını kıskandığını sanan kadınlar'' gerçeği var bak. Brangelina çiftiler mübarek.
Tamam o zaman izmire kar yagmasinin serefine diyelim.
Kar manzarasi esliginde öpüşen kediler.
bu ne kadin oldugunu kanitlama cabasi mibütün günümü yedi bu konu be, konu sahibiiiiiiiiiiiiii duyuyonmuuu
bu arada patates salatası mı, yoksa zeytinyağlı bişimi gider akşama yan oalrak
sıfır kalp sıfır duygu.bu mesajı yazacak, kendi cinsine sakat diyecek kadın var mıdır bu sitede?
komiktibu ne kadin oldugunu kanitlama cabasi mi
Kedidir o kediiiiKim o kim? Ozelden mesaj atan kim?
Görüyor musunuz Türk kadınları cinsellikleriyle ne kadar da barışık! Tüm kalıpları yıkıyoruz tek tek.ağzını yerim demek istiyorum da yanlış anlaşılmasından korkuyorum.
kedi dir kedi dedikya , daha ne diyelim. nicklere doğru döndür kafanı:)off kim o ya? bana da msj atsın nolur