Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

ya bu konunun durulmasina dayanamam
yok mu toplumun bi kac kanayan yarasi, değiniverelim elimiz degmisken
Sabah sabah o inleyerek sevişenlerin doğurup büyüttükten sonra 12 yaşındaki bebelerine araba park ettirdiklerini gördüm cinlerim tepeme çıktı.Sitenin içinde 12-15 yaş arası bebelere araba kullandırma hevesi başladı.
Birazda bu konuya değinilse çok memnun kalıcam ben

insanların araba park etme özgürlüğünü kısıtlayamazsın gerekirse inleyerek,böğürerek park edebilirler.rahatsız oluyorsan kulaklarını ve gözlerini kapat kıskanma bağğyan

insanların araba park etme özgürlüğünü kısıtlayamazsın gerekirse inleyerek,böğürerek park edebilirler.rahatsız oluyorsan kulaklarını ve gözlerini kapat kıskanma bağğyan
Hadi be.
12 yaşındaki bebe araba kullanıcam diye benim çocuğuma çarparsa kim verecek hesabını,sen mi?

Guvenli yerlerde alıştırma yaptirmak iyidir aslinda.
Sonra benim gibi 30 yasindan sonra sıkıntı oluyor araba kullanmaya calismak :))
Daha gecen gun alt gecide girdim dalginlikla, kendimi bos arazide demlenenlerin arasinda buldum. Aksam aksam uluorta işeyen adamlarla doluydu arazi :)
Pipi ğordum.. Hatta pipiler

bu gülmelerden sonra banlanırsam sebebi sensin

Güvenli yerde ,mesela boş bir taarlada bende oğluma öğretiyorum kullanmayı.
Ama çocukların bisiklete binip top oynadığı sitenin içinde olmaz bu işler.

12 yaşinda bebe ne anlar araba kullanmaktan
ezecek birilerini

Bu konu gittikçe eğlenceli olmaya başladı. Gözünü kapatsaydın kızzz..

Güvenli yerde ,mesela boş bir taarlada bende oğluma öğretiyorum kullanmayı.
Ama çocukların bisiklete binip top oynadığı sitenin içinde olmaz bu işler.

Bizim sitede de var bi tane bacak kadar oğluna araba parkettiren, site içinde dolaşmasına izin veren. Ve adam trafik polisi.

Her kadına nasip olmaz :)

töbe töbe hahhahah koca bir kahkaha

ya bu konunun durulmasina dayanamam
yok mu toplumun bi kac kanayan yarasi, değiniverelim elimiz degmisken

ben toplu taşıma araçlarında orta yaşlı insanların gezmeden gelip herkesten yer istemesinden şikayetçiyim bir de ayakta duran teyzelerin diğer ayakta duranlara sırtını yaslayıp yastık muamelesi yapmalarına. konuşulmaya değer bir konu bence :))

bence okumalısın sinir bozukluğuna birebir güldüm güldüm rahatladım mikemmel yorumlar var arada cidden

o son moda oldu ya ille bir kendimizi modern göstereceğiz modası da bunun modernlikle medeniyetle alakası yok ki medeniysek bir başkasını rahatsız etmemeyi de düşünmeliyiz bence bu daha medeni bir davranış yoksa bize ne canım kim kimle sevişiyorsa

ben gerektiği yere kadar tolere etmeye çalışıyorum mesela öğlen vakti bir tadilat olduğunda napsın adamlar duvarlar ince ve o iş yapılmalı tamam ama gecenin 1inde tadilat yaptıran duydum ya gel de cinlenme

tamamını okumak baya bi iş canım ya:))
malum bebişlerim geliyor.onlar ile ilgili hazırlıklarla meşgulum.
ama arada meraktan son bir iki mesaja bakıp yorum yapıyorum :))
evet dediğin gibi gerçekten medeniysek birbirimizi rahatsız edeceğimiz hertürlü kasıtlı davranıştan kaçınacağız,buna konu başlığındaki aksiyon da dahil:))
ve yine medeniysek birbirimizin özel hayatlarına izinsiz olarak mudahele etmeyeceğiz,buna konu başlığındaki aksiyonun seslerini dinlemek te dahil:))
haksızmıyım yani.
adamların özel hayatını ses çıkarmadan dinlemek çok mu doğru:))
ay ne güzel birlikte oluyolar rahatsız etmeyelim demek,onları usulünce uyarmamak çok mu doğru?
bakalım adamlar bilse seslerinin bu kadar naklen yayında olduğunu bilerek devam edecekler mi?
bi de bu yönden tartışılsa konu nasıl olur sence
nasıl olsa çorba olmuş değil mi.
fikirse fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…