Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

tamamını okumak baya bi iş canım ya:))
malum bebişlerim geliyor.onlar ile ilgili hazırlıklarla meşgulum.
ama arada meraktan son bir iki mesaja bakıp yorum yapıyorum :))
evet dediğin gibi gerçekten medeniysek birbirimizi rahatsız edeceğimiz hertürlü kasıtlı davranıştan kaçınacağız,buna konu başlığındaki aksiyon da dahil:))
ve yine medeniysek birbirimizin özel hayatlarına izinsiz olarak mudahele etmeyeceğiz,buna konu başlığındaki aksiyonun seslerini dinlemek te dahil:))
haksızmıyım yani.
adamların özel hayatını ses çıkarmadan dinlemek çok mu doğru:))
ay ne güzel birlikte oluyolar rahatsız etmeyelim demek,onları usulünce uyarmamak çok mu doğru?
bakalım adamlar bilse seslerinin bu kadar naklen yayında olduğunu bilerek devam edecekler mi?
bi de bu yönden tartışılsa konu nasıl olur sence:KK53:
nasıl olsa çorba olmuş değil mi.
fikirse fikir :rolleyes:

ay doğru diyorsun aslında bak ya bilmiyorlarsa? bilmek isterseler ne olacak, utansalar bu durumdan öğrenince :eek:
şahsen ben bilmek isterdim
hiç uyaran olmadı ama :rolleyes:

Daha bi kaç gün önce açılmış ve 86 sayfa olmuş.
Hani diyorum biz aslında öyle değilde böylemiyiz, ama saklıomuyuz gerçek düşünce ve hislerimizi :KK49::p

O değilde böyle konular açılınca şüpheye düşüyorum acaba bizim komşularda bizi duyuyorlar mıdır?

Canim haline sukret.iki gun once tepemizde yukari katta o oda senin bu oda benim grup sex yapiyolardi.yikilan dokulen esyslar bi kac kadin erkek inlemesi.kafalari iyiydi galiba.saatlerce seks yaptilar.gulusmeler falan inlemeler ohooooo :KK43: allahtan bebegimiiz kucuk.bisey diyemeyiz herkes evinde yaptiginda ozgur dikkat etmek lazim tabii ama bazilari umursamiyo

Yuh!!!! Karemine siz Nerede oturuyorsunuz?? yaaa gerçekten şaşırdım böyle şeyler gizli kapaklı yapılıyor sanırdım yukarıdaki ev tam olarak ne??? Şahsa ait bi yer mi şok oldum:KK57: ve sizin adınıza üzüldüm gerçekten:KK12::KK64:

Ayyy bi de kamu spotu girelim hemen :KK31:
Sevgili Sevişenler lütfen sevişme sırasında kullandığınız araç gereç alet edavat ve bilimum malzemeleri çöpe atınız. Tuvalete bu tarz şeyler atmayınız tıkanabilir:KK20:

O değilde böyle konular açılınca şüpheye düşüyorum acaba bizim komşularda bizi duyuyorlar mıdır?
Heh bende onu dicektim, yahu yavaş be yavaş ayıp ayıpppp yapan var yapamayan var olmazki böle, not mu yazalım kapınıza illa :KK53:
İmza : bir komşu

ay doğru diyorsun aslında bak ya bilmiyorlarsa? bilmek isterseler ne olacak, utansalar bu durumdan öğrenince :eek:
şahsen ben bilmek isterdim
hiç uyaran olmadı ama :rolleyes:
yaaa bu insanların bilme hakkına müdahele değil mi?
kişilik haklarına tecavüz değil mi?
bilme özgürlüklerini kısıtlama değil mi?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne hakkımız va üst,alt yan vs. komşularımızın rızasını almadan onların en mahrem durumlarını aşağıdan, yandan yukardan vs. sessizce dinlemeye?
bana bunu açıklayabilecek var mı hanımlar?:KK53:

bence okumalısın sinir bozukluğuna birebir güldüm güldüm rahatladım mikemmel yorumlar var arada cidden :KK70::KK70:

o son moda oldu ya ille bir kendimizi modern göstereceğiz modası da bunun modernlikle medeniyetle alakası yok ki medeniysek bir başkasını rahatsız etmemeyi de düşünmeliyiz bence bu daha medeni bir davranış :KK49: yoksa bize ne canım kim kimle sevişiyorsa :KK53:

ben gerektiği yere kadar tolere etmeye çalışıyorum mesela öğlen vakti bir tadilat olduğunda napsın adamlar duvarlar ince ve o iş yapılmalı tamam ama gecenin 1inde tadilat yaptıran duydum ya gel de cinlenme :KK47:
cine ihtiyacin olursa ben buradayim:)

yaaa bu insanların bilme hakkına müdahele değil mi?
kişilik haklarına tecavüz değil mi?
bilme özgürlüklerini kısıtlama değil mi?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne hakkımız va üst,alt yan vs. komşularımızın rızasını almadan onların en mahrem durumlarını aşağıdan, yandan yukardan vs. sessizce dinlemeye?
bana bunu açıklayabilecek var mı hanımlar?:KK53:

Özellikle dinlediğini nerden çıkardınız sese uyanıyo millet yatağı ayrı şahıslar ayrı akabinde uyanan bebeleri ayrı, çift ne zaman sevisse o bebelerde ağlayarak uyanırdı kardeşim korkar ranzada yanıma çıkardı böyle bi zincirleme reaksiyon

Sevişirken dikkat edin ses çıkamayın diyenlere soruyorum, nasıl? İnsan sevişirken nasıl kendine hakim olabilir? Hem kendine hakim olup hem nasıl olaya odaklanabilir? Nasıl beceriyorsunuz bunu? Nasıl, nasıl, nasıl???

Ayrıca biri gelip bana duvarlar çok ince ses yalıtımı yok, her ses her yere gidiyor dese ben bunu hiç sevişirken çok gürültü yapıyorsunuz olarak algılamam. Ben de üst komşunun ayak seslerinden şikayet ederim bunu söyleyen kişiye. Aklıma sevişme gürültüsü gelmez.
Aynen katılıyorum, hem zevkini çıkarıp hemde kendimizi kasarsak ne tadı oluyor ne de konsantre olabiliyo insan
İtiraf, ben duyulduğumu bildiğim halde inliyorum kusura bakmasın kimse.
Eşim ağzımı da kapatsa yapabileceği tek bu var. O tutabilio kendini ben tutamıom :KK14:

Aynen katılıyorum, hem zevkini çıkarıp hemde kendimizi kasarsak ne tadı oluyor ne de konsantre olabiliyo insan
İtiraf, ben duyulduğumu bildiğim halde inliyorum kusura bakmasın kimse.
Eşim ağzımı da kapatsa yapabileceği tek bu var. O tutabilio kendini ben tutamıom :KK14:

bilseler yapmazlar heralde diyenlere kapak oldu :KK69:

hah işte bizde tam sevişiliyo tabi bağırılacak dendi mi sinir oluyoruz

bebeğim için rahatsızlık belirten biri olsa Özür dilerim ama gene elimden bişey gelmez ama inleyen kadın uyarıldığında az volümünü düşürebilir

Bak işte rahatsızlık belirten biri olması gerekmez. Verdiğim örnekteki gibi rahatsız olmuş olabileceklerini düşünmek önemli. Salona geçiyoruz, kimse duymaz değil. Yan komşuya uğrayıp böyle böyle bebek hasta, bebek diş çıkarıyor rahatsızlık veriyorsak kusura bakmayın demek bence daha hoş.

Bizim binada odalar üstüste, herkesin yatak odası, oturma odası aynı yerde. Biz özellikle milletin oturma odası olarak kullandığı odayı yatak odası yaptık. Ne ses duyalım ne duyuralım diye. Yatak odamızda bir de müzik seti var, faaliyet anında müziği de açıyoruz. Sıkıntı olmuyor. Ama bazen üst kattaki gece 3-4'e kadar misafir ağırlıyor oturma odasında. Uyarma hakkımız olduğunu düşünmüyoruz. O yüzden yorganı yastığı alıp ya salona geçiyoruz ya da kulak tıkacı kullanıyoruz. Önemli olan birbirini tolere edebilmek bence aparatman hayatında.

şimdi şu mesajlar ışığında komşular da rahatsızlık belirtilmesine gerek kalmadan bana gelip biz hard sevisicez bugün tıkaç takın demeli

en fazla yarım saat süreer sıkın sizde dişinizi canım la havle vela:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bilseler yapmazlar heralde diyenlere kapak oldu :KK69:
Ayrıca bence burda ileri geri yazanların bir kısmının da bu şekilde inleyerek yapmayı sevdiğinden eminim.
He bunların bir kısmınında sevdiği halde yapamadıkları için böle yazdıklarından da eminim.
"Kıskançlıkmı yani diosun sen"
diyenler çıkabilir. Evet öyle diyorum.
Hepsine değil sözüm, sözüm bu şekilde olmak isteyip olamayıp bize atıp tutanlara.

X