Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Sevişen insan gibi sevişsin,bu çileyi çeken anlar.Bu işi yaparken çığlık çığlıga yapanlar var.Üniversite 1.sınıfken finallere inleme arka planıyla çalışmıştım.Pazar günü sabah beşte uyanıyorduk sağolsunlar.Tamam tabiki elde olmadan bazı sesler çıkarılır ama baziları da abartıyorlar yani..Apartman da oturuyorsan komsuları da göz önünde bulundurman lazım..

Ahanda yangın merdiveninin kapısı açıldı. Amanın yeni bir Fantazi mi geliyor acaba :) Yok yok ben çok meraklandım yine sanki. Çünkü bu soğukta yangın merdiveni uygun değil.

Ahanda yangın merdiveninin kapısı açıldı. Amanın yeni bir Fantazi mi geliyor acaba :) Yok yok ben çok meraklandım yine sanki. Çünkü bu soğukta yangın merdiveni uygun değil.
Siz oturup takip falan mı ediyosunuz şu son mesajdan onu anladım da ?
Nick de çok uygun :-)

Siz oturup takip falan mı ediyosunuz şu son mesajdan onu anladım da ?
Nick de çok uygun :-)

Demistik ya yukardakilere bu durumu ibretlik bir olayla bildirecek bir yol bulmaya çalışıyorum.

buradaki mesajları çıktı alıp kapısına asmak gibi ya da konu ilerledikçe çıkacak başka yol ve yöntemler...

Demistik ya yukardakilere bu durumu ibretlik bir olayla bildirecek bir yol bulmaya çalışıyorum.

buradaki mesajları çıktı alıp kapısına asmak gibi ya da konu ilerledikçe çıkacak başka yol ve yöntemler...

Bence kadına uygun bi dille anlatın çıktı falan gerek yok olabilr insanlik hali

Adam ya imam değil opera sanatçısı olsaydı ne olacaktı bu kez bütün sokak ayağa kalkacaktı... Beterin beteri var canlar...

Ha birde üst kattan geldiğinden emin olun, benim iki üst katım böyleydi meğer ses onlardan değil yan üstten geliyormuş... Evlerimiz kartondan mübarek!

böyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
hep diken üstündeyim alta yada üste ses gidiyomu diye, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede bazen insan kendisine inlemesine engel olamıyo
sırf bu sebepten bütün çığlık atma, bağırma isteğim hep içime kaçıyo rahat rahat zevkin doruklarınada çıkamıyosun
Allah'ım bize müstakil ev verse çok istiyorum hem kimsenin gürültüsünü duymam,hemde kendim istediğim gibi sevişebilirim

bu onerimde cok ciddiyim.
muzik studyolarında sesin cıkmaması icin odaya özel yalıtım yapılır.
dısardan gelen ses icin butun evi yalıtmanız gerekebilir elbette. ancak sorununuz sesinizin dısarıya gitmesi ise aktif olarak kullandıgınız odayı bu sekilde yalıtabilirsiniz.
illa sevişmeniz gerekmiyor, muzik calısması olur, gurultulu makina kullandıgınız bir oda olur veya evinizde sinema odası da yapmak isteyebilirsiniz.
duvarlarda sünger kullanmak pratik bir yalıtım yontemi olsa da evde konusurken dahi sesin gitmesini engellemek icin tabana halı, 4duvarı da bol kıvrımlı perdeyle cevrelemek sesin siddetini azaltacaktır.

en basit önerim ses çıkaranlara yumurta kolilerini yapılştırın duvara üstünüde kaplayın. insanların zevk çığlıklarını bırakıp siz de sevişin. daha kolay olur.

en basit önerim ses çıkaranlara yumurta kolilerini yapılştırın duvara üstünüde kaplayın. insanların zevk çığlıklarını bırakıp siz de sevişin. daha kolay olur.

o tam bir yalıtım saglamaz, araya baska bir panel gerekiyor ki sesi sünger gibi emsin.
ancak akustikte yankı sorunu icin haklısınız, perdeye benzer bir yontem.

Ya valla esnek bir insanımdır
Özgür düşünürüm
Her cins insana da saygım da vardır
Yorumlarda ilerledim baya ama
Anlam veremedim
Toplu yaşamın belli kuralları vardır

Özgürlük, başkasının özgürlük alanına girdiğinde biter ya.
Birinin özgürlüğü başkasınınkini gasp edemez.
Çok tuhaf.

Son zamanlarda da insanlarda kendimi tutucu zihniyete karşı göstermeliyim, aykırı olmalıyım modası başladı
Çok enteresan
Biz de tutucu değiliz ama başkasını rahatsız etmemeye de dikkat ediyoruz
Ettiysek de affola
Enteresan bir durum gercekten.
sanirim rahat ozgurlukcu ve moderniz denmek isteniyor.
aksini soyleyenler de yobaz.
kimse komsularinin sevisme seslerinden zevk almaz ay ne guzel sesleri taaa buraya geliyor demez .
Bilakis hemen hepsi son derece rahatsiz olurlar bir baskasinin ozel anlarini izinsiz dinledikleri icin.
bunu cinsellik dusmanligina aseksuellige kadar vardirmayi da anca kk hatunlari basarirdi zaten sasirmamak lazim
epeyyyyce zorladilar sanirim sayfa buralara geldigine gore:))aralari okumadim cunku.

Rahatsız olmakta elbette haklısınız.

"Sevişmek normal ne var bu kadar rahatsız olacak?" diye düşünenlere de şunu demek istiyorum. Konuşmak da normal bir şey ama evde hiçbirimiz bağır çağır konuşmuyoruz, koşmak da normal ama evin içinde koşmuyoruz. Başkasını rahatsız etmemek için bunlara nasıl dikkat ediyorsak sevişirken de azıcık desibeli düşürmemiz lazım. Burada mevzu sevişmeleri değil ki sadece. Gecenin 3'ünde konuşma sesi de gelse insan rahatsız olur tabi ki.

Siz de bence gidin, gece çok ses geldiğini ve uyuyamadığınızı söyleyin. Eşek değil ya anlarlar herhalde.

X