Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz oturup takip falan mı ediyosunuz şu son mesajdan onu anladım da ?Ahanda yangın merdiveninin kapısı açıldı. Amanın yeni bir Fantazi mi geliyor acaba :) Yok yok ben çok meraklandım yine sanki. Çünkü bu soğukta yangın merdiveni uygun değil.
Siz oturup takip falan mı ediyosunuz şu son mesajdan onu anladım da ?
Nick de çok uygun
Demistik ya yukardakilere bu durumu ibretlik bir olayla bildirecek bir yol bulmaya çalışıyorum.
buradaki mesajları çıktı alıp kapısına asmak gibi ya da konu ilerledikçe çıkacak başka yol ve yöntemler...
böyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
hep diken üstündeyim alta yada üste ses gidiyomu diye, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede bazen insan kendisine inlemesine engel olamıyo
sırf bu sebepten bütün çığlık atma, bağırma isteğim hep içime kaçıyo rahat rahat zevkin doruklarınada çıkamıyosun
Allah'ım bize müstakil ev verse çok istiyorum hem kimsenin gürültüsünü duymam,hemde kendim istediğim gibi sevişebilirim
en basit önerim ses çıkaranlara yumurta kolilerini yapılştırın duvara üstünüde kaplayın. insanların zevk çığlıklarını bırakıp siz de sevişin. daha kolay olur.
Enteresan bir durum gercekten.Ya valla esnek bir insanımdır
Özgür düşünürüm
Her cins insana da saygım da vardır
Yorumlarda ilerledim baya ama
Anlam veremedim
Toplu yaşamın belli kuralları vardır
Özgürlük, başkasının özgürlük alanına girdiğinde biter ya.
Birinin özgürlüğü başkasınınkini gasp edemez.
Çok tuhaf.
Son zamanlarda da insanlarda kendimi tutucu zihniyete karşı göstermeliyim, aykırı olmalıyım modası başladı
Çok enteresan
Biz de tutucu değiliz ama başkasını rahatsız etmemeye de dikkat ediyoruz
Ettiysek de affola
Ortaya karisik yapiliyo galibaIki dk ona uc dk bunla o birini sey ederkrn digeri de sey edene sey ediyo tahminimcevalla benim de yok da 5 kız 5 erkek varsa 5.5=25 tur sevişilmiyordur herhalde. öyle değildir galiba. sırayla yapılmıyor sanırım.