Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Bahsettiğin olay insanlık dışı, haklısın ama otelin çocuk almaması insanlık dışı değil. Çocuksuz otelden çok çocuk alan otel var ülkemizde, yani çocuksuz aileler kısıtlanmıyor. Ama bazı insanlar çevresinde çocuk olmadan tatil yapmak istiyor olabilir, bunun nesi insanlık dışı. İnsanlar çocuk sahibi olmak istemiyor da olabilir bu da mı insanlık dışı? Bahsedilen tesisler zaten gençlere yönelik kurulmuş tesisler, çocuklu ailelerin rahat edebileceği bir alt yapı yok.

çocuk sevmemeyi anlamıyorum belki o yüzden belki emzirdiğim için hormonların etkisi...

çocuk sevmemeyi anlamıyorum belki o yüzden belki emzirdiğim için hormonların etkisi...
Muhtemelen ondandır. Ama bazı insanlar çocuk sevmez, bazı insanlar çocuk sahibi olmak istemez. Onların da huzurla tatil yapacağı ya da yemek yiyeceği ortamlar olması yanlış değil.

Siz hiç çocukken seyahet ettiniz mi???

Bi çocuğun hayal dünyası o yolculukta nasıl güzelleşir bilememişsiniz

Ne heyecandır hele gideceği günü saati bilip beklemesi...
çocuklar için ayrı otobüs yapsınlar yorumunu görürsen şaşırma :KK59:

Siz hiç çocukken seyahet ettiniz mi???

Bi çocuğun hayal dünyası o yolculukta nasıl güzelleşir bilememişsiniz

Ne heyecandır hele gideceği günü saati bilip beklemesi...

Siz hiç sürekli ağlayan bağıran çocukla 20 saate yakın yolculuk yaptınız mı ?

Kusura bakmayın ben çekemem sürekli mız mız çocukla saatlerce yolculuk yapmayı

Siz hiç sürekli ağlayan bağıran çocukla 20 saate yakın yolculuk yaptınız mı ?

Kusura bakmayın ben çekemem sürekli mız mız çocukla saatlerce yolculuk yapmayı

bindiğiniz otobüste yetişkinlere özel bi otobüs yazıyor mu??? yazmıyor değilmi

ozaman 20 saatlik yolu ya paşapaşa çekeceksiniz çoluk çocukla

yada şahsi arabanızla gideceksiniz

bizler böğürme lafını etmedik konu sahibi inlemeyi tarif ederken o ifadeyi kullandı ki o ses çağrışımarıklık göre yorum yapıyorum çünki geçmişte bekarken böyle bi komşumuz vardı böğürmeye ilaveten gırtlaklanma sesi hatta ben ilk başta evlilik içi tecavüze yirmustum
hayır genel olarak yorumlardan çıkardığım bir şey o söz.
inleme sesinden çok çığlık çığlığa bir bağırış kastediliyor, en azından benim anladığım bu, çünkü inleme, ahlama ohlama sesine çocuk falan uyanmaz, çocuk uyanmadığı gibi yetişkin de uyanmaz.
sizin komşular da istisnai bir durumdur zaten, size denk gelmiş.

hayır genel olarak yorumlardan çıkardığım bir şey o söz.
inleme sesinden çok çığlık çığlığa bir bağırış kastediliyor, en azından benim anladığım bu, çünkü inleme, ahlama ohlama sesine çocuk falan uyanmaz, çocuk uyanmadığı gibi yetişkin de uyanmaz.
sizin komşular da istisnai bir durumdur zaten, size denk gelmiş.

evet bana denk gelmiş afedersin özür dilerim fazla uzattım konuyu

X