- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
bir yere çekmek istiyorsun ama o yöne gelmeyeceğim.doğayı reddetmek ne demek? ben alışverişe gittiğimde kendini yerden yere vurup "anneaağğ" diye ağlayan çocuklardan rahatsız olunca doğayı reddetmiş mi oluyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir yere çekmek istiyorsun ama o yöne gelmeyeceğim.doğayı reddetmek ne demek? ben alışverişe gittiğimde kendini yerden yere vurup "anneaağğ" diye ağlayan çocuklardan rahatsız olunca doğayı reddetmiş mi oluyorum?
O zaman çocukluları tercih edeceğiz canım. Şu an çıcuksuz bir otelde tatil yapmak istememiz seni neden bu kadar rahatsız etti?
imkansızı istiyosun desem..ben çocuksuz otel değil de "çocuklarıyla ilgilenmeyen ebeveynsiz" otel istiyorum..
çocuklar çatalları masaya vurarak bateri çalarken anne-babaların "işte yaratıcı ruh" modunda sırıtmalarını istemiyorum mesela.. işte böyle aileleri almasınlar ama çocuklar kalabilir
aslında tercih meselesi deyip geçmek laızm.çocuk almayan Otel kavramı rahatsız etti. Tıp kı uçakların. Evcil hayvan diye. sadece kedi. köpegit sayıp Hamsterımı batmana getirmeme mani olmaları. gibi hissettim insanlık. dışı buldum
Bekar olsam düşünebilirim belki. Yani şu da bir gerçek ki havuzda yüzerken pat diye simitiyle atlayan bir bebe bazen sinirlerimi germiştir.
Buna benzer çok şey var tabi ama benim de çocuğum var. Çocuk olduktan sonra insanın köşeleri yuvarlaklaşıyor.
Ben de bekarken annesinin kucağında tepinen çocuklara kızmaktan ziyade annelere bir ton söylenirdim neden susturamadıkları için.
Ama çocuğum olunca anladım ki bazen bilim de, ilim de bilmem ne de çaresiz kalabiliyor, hele uzaktan bakıp yorum yapmakla hiç alakası yokmuş bu işin.
imkansızı istiyosun desem..
bir yere çekmek istiyorsun ama o yöne gelmeyeceğim.
ivit biliyorum ama baktım herkeşler bir şey istiyor ben de araya sıkıştırayım didim
Kesinlikle haklısın, ben de diyorum ya anne olunca anlayacağım, değişeceğim belki. Ama şu an tatilde keyif yaparken çocuk ağlaması istemiyorum yanımda. Hatta keşke çocuklu ailelere özel oteller de olsa, herkesin çocuğu olsa kimse birbirinden rahatsız olmasa...Bekar olsam düşünebilirim belki. Yani şu da bir gerçek ki havuzda yüzerken pat diye simitiyle atlayan bir bebe bazen sinirlerimi germiştir.
Buna benzer çok şey var tabi ama benim de çocuğum var. Çocuk olduktan sonra insanın köşeleri yuvarlaklaşıyor.
Ben de bekarken annesinin kucağında tepinen çocuklara kızmaktan ziyade annelere bir ton söylenirdim neden susturamadıkları için.
Ama çocuğum olunca anladım ki bazen bilim de, ilim de bilmem ne de çaresiz kalabiliyor, hele uzaktan bakıp yorum yapmakla hiç alakası yokmuş bu işin.
aslında tercih meselesi deyip geçmek laızm.
ben de 60 lı yaşlarda olsam çocuk sesi, şamatası bilmem neyi kaldırmak istemem bekli.
biz olaya duygusal bakıyoruz bence.
İlk bakışta mantığa ve benim yaradılışıma ters geliyor ancak bu da sektör meslesi ve mantıklı da olabilir. Emekliliği gelmiş insanlar da daha sakin yerleri tercih edebilir. Bu da mantıklı aslında.İşte tam olarak bu sebepten çocuksuz tesislerin olması gerekli.
Sizin yapabilecek bir şeyiniz yoksa, o insan da çocuksuz tatil tercih edebilsin diye.
Buna karşı çıkmanın gerçekten mantıklı bir izahı olabileceğine inanmıyorum. ''Hayır çocuğum her yere girmek zorunda!'' mı denebilir, ne denebilir?
Kesinlikle haklısın, ben de diyorum ya anne olunca anlayacağım, değişeceğim belki. Ama şu an tatilde keyif yaparken çocuk ağlaması istemiyorum yanımda. Hatta keşke çocuklu ailelere özel oteller de olsa, herkesin çocuğu olsa kimse birbirinden rahatsız olmasa...
Kesinlikle haklısın, ben de diyorum ya anne olunca anlayacağım, değişeceğim belki. Ama şu an tatilde keyif yaparken çocuk ağlaması istemiyorum yanımda. Hatta keşke çocuklu ailelere özel oteller de olsa, herkesin çocuğu olsa kimse birbirinden rahatsız olmasa...
hayır elbette.yahu adam homoseksüel diye ben onun gündüz uyuyup gece sevişip müzik dinlemesini bağırtısını. çekmek zorunda miyim bişey. dersem. Homofobikmi okuyorum kız bi dolu bişey anlattı bitek kırığı mı gördünüz eşcinsel arkadaşım var 2 tane ikiside bi ilişki yaşıyolar gayette normal ler
Bahsettiğin olay insanlık dışı, haklısın ama otelin çocuk almaması insanlık dışı değil. Çocuksuz otelden çok çocuk alan otel var ülkemizde, yani çocuksuz aileler kısıtlanmıyor. Ama bazı insanlar çevresinde çocuk olmadan tatil yapmak istiyor olabilir, bunun nesi insanlık dışı. İnsanlar çocuk sahibi olmak istemiyor da olabilir bu da mı insanlık dışı? Bahsedilen tesisler zaten gençlere yönelik kurulmuş tesisler, çocuklu ailelerin rahat edebileceği bir alt yapı yok.çocuk almayan Otel kavramı rahatsız etti. Tıp kı uçakların. Evcil hayvan diye. sadece kedi. köpegit sayıp Hamsterımı batmana getirmeme mani olmaları. gibi hissettim insanlık. dışı buldum
ya benim gittiğim otellerden biri aslında tam da böyleydi. çocuksuz aile yok gibiydi. aslında ben oteli de ferah ve geniş alanlı diye tercih etmiştim.çocuklu otellerde de zaten herkes kendi çocuğuyla ilgilenmekten başka çocuklara bakmıyor.Kesinlikle haklısın, ben de diyorum ya anne olunca anlayacağım, değişeceğim belki. Ama şu an tatilde keyif yaparken çocuk ağlaması istemiyorum yanımda. Hatta keşke çocuklu ailelere özel oteller de olsa, herkesin çocuğu olsa kimse birbirinden rahatsız olmasa...
Deriden düşününce evet ama eşinle sakin bir tatil de yapmak isteyebilirsin. Zaman insanda bir çok düşünceyi değiştiriyor. Yine de sektör ve tercih meselesi deyip geçmek lazım.60 yaşında da olsam torun. torba mı yanımda isterim galiba yalnızlıktan. çok korkar oldum ipek babamdan beri
hayır elbette.
yani şu sorduğunuz soruya evet çekmek zorundasınız diye cevap vereceğimi ya da kasttettiğimin bu olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz?
tepki o öğrencinin "eşcinselliğine" vurgu yapılmasınaydı yoksa heteroseksüel ya da homoseksüel hiç kimse kabul edilebilir gürültünün dışında bir gürültüyü hiçkimseye dayatamaz ki o konuya ayrıca yorum yapmıştım ben.
her neyse bir üyenin mesajını başka bir üyeyle tartışmaktan çok memnun değilim, tavşann da zaten o konuda yazmak istediklerini yazmıştır diye düşünüyorum.
bakın söylenen ısrarla marjinal bir noktaya çekiliyor;
biz diyoruz ki olağan yani insan bu sevişirken ses fazla kaçabilir,
sizler bağır çağır, böğür anır sevişmeden bahsediyorsunuz.
biz diyoruz ki dört duvarın arasında insanlar kanunen ve hukuken suç teşkil etmeyen şeyleri özgürce yapabilirler
sizler diyorsunuz ki alt komşular seks partisi yapıyorlar kavga kıyamet bizi rahatsız ediyorlar, gelene geçine laf atıyorlar diyorsunuz. sorun bu.
Keşke ilgilenseler ipekcim, o zaman belki daha az rahatsızlık verir çocuklar başka insanlara. Kenardan pipisini çıkarıp havuza işeyen, tabağımdaki yemeğe gelip elini sokan, havuza denizden avuç avuç kum getirip atan çocuklar gördüm ben. Rahatsız olmak normal değil mi böyle tiplerden? Anne baba da karşıdan gülüyor genelde.ya benim gittiğim otellerden biri aslında tam da böyleydi. çocuksuz aile yok gibiydi. aslında ben oteli de ferah ve geniş alanlı diye tercih etmiştim.çocuklu otellerde de zaten herkes kendi çocuğuyla ilgilenmekten başka çocuklara bakmıyor.