- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Ben sevişmeye takmadım, konu sevişmek. Hal böyle olunca sevişmekten örnek veriyoruz. Müzik sesinin rahatsız edebileceğini söyledim zaten. Ama konumuz malesef ki üst kattakinin müzik dinlemesi değil sevişmesi.
Okumaya diye gelmişler ve okumuyorlar cümlesi zaten yeterince belli etti durumu. İnsanların yapmak istedikleri ve yaşam şekilleri konusunda özgür olmaları gerektiğini düşünüyorum. Okul yıllarını öyle değerlendirmek istemişler onlar da, biz buna müdahale edemeyiz ki. Sadece rahatsız oluyorsanız ya çözüm bulursunuz ya da uyarırsınız. Bu kadar basit.
Yok benim komsularim ciddi edepsiz.yani başka birşey yapıyor olmasın sizin komşular, belki siz sevişiyor sanıyorsunuzdur. abi Kırkpınar Güreşlerine merak saldıysa belki...
şaka bir yana muhtemelen komşularınız seslerinin o kadar çıktığının farkında değil, kiminin el ayak parmakları uyuşur, kiminin kulağı uğuldar.
dediğim şu, kimi insan aynadan seyretmekten hoşlanır kimi insan bağırmaktan kimi insan da partnerinin bağırmasından kimisi de sessizken eyleme daha fazla konsantre olur.
sonuçta 5 saat sevişecek halleri yok bu nedenle alınabilecek bir zevkten aman insanlar duyar eder diye mahrum kalmak dudak ısırmak ya da birbirinin ağzını burnunu kapatıp öleyazmak çok manalı gelmiyor bana.
bizim apartman da bildiğiniz olaylıdır, hani inlemesi kavgası gürültüsü eksik olmaz. çift giriş, apartman boşluğu var ve her katta 4 daire haliyle 2 apartman boşluğundan siz hesap edin kaç ayrı ses duyabileceğimi, ki duyuyorum da örneğin uykumdan karyola gıcırtısıyla uyanmışlığım var ki ben saat tik takında bile uyuyamayan bir insanım, sabit sesler deli eder beni. ama yani kaç saat sürebilir ki zaten, Grinin Elli Tonu değil sonuçta durup durup başlasın.
sonuçta insanlar gece saat 4ten akşama kadar sevişmediler, seviştiler bitti yani kaç saat sevişecekler?
kırık derken? biraz değişik bir insan demek istediniz sanırım, diğer seçeneği aklıma getirmek istemiyorum!Yok benim komsularim ciddi edepsiz.
Evde iki kiz bir erkek(baya kırık) sabit, gidip gelen erkekler degisiyor.
Sevistikleri net zaten de baska olaylar da donuyor biri duzenli olarak bayiliyor geri kalan da onla dalga geciyor falan fistan. Sevismek onlarin yaptigi en masum sey bence.
Yok benim komsularim ciddi edepsiz.
Evde iki kiz bir erkek(baya kırık) sabit, gidip gelen erkekler degisiyor.
Sevistikleri net zaten de baska olaylar da donuyor biri duzenli olarak bayiliyor geri kalan da onla dalga geciyor falan fistan. Sevismek onlarin yaptigi en masum sey bence.
kırık derken? biraz değişik bir insan demek istediniz sanırım, diğer seçeneği aklıma getirmek istemiyorum!
sevişmek zaten masum bir eylem o kısmı geçeyim ama onlardaki sorun evin öğrenci evi olmasından kendi arkadaşlarımdan biliyorum. öğrenci evi az eşyalı ve halısız olur o yüzden de normal sesle konuşsanız bile bağırmışsınız gibi yankılanır evde. duvarlarda falan da duvarı kapatan eşya tablo vs olmadığından duvarlara çarpa çarpa yankılanır bir de, o kadar seslerinin çıkması evin eşyasızlığından edepsizliklerinden değil büyük ihtimal.
Kirik derken, nasil anlatayim.kırık derken? biraz değişik bir insan demek istediniz sanırım, diğer seçeneği aklıma getirmek istemiyorum!
sevişmek zaten masum bir eylem o kısmı geçeyim ama onlardaki sorun evin öğrenci evi olmasından kendi arkadaşlarımdan biliyorum. öğrenci evi az eşyalı ve halısız olur o yüzden de normal sesle konuşsanız bile bağırmışsınız gibi yankılanır evde. duvarlarda falan da duvarı kapatan eşya tablo vs olmadığından duvarlara çarpa çarpa yankılanır bir de, o kadar seslerinin çıkması evin eşyasızlığından edepsizliklerinden değil büyük ihtimal.
Kirik derken, nasil anlatayim.
Ben balkonda sigara icerken onumden gecip ne baktin ayol diyen bir erkek.
Ayni anda arabada duran diger arkadaslari da bak kanka sana kiz lazimdi dimi bu iyiymis gidip konusayim mi diyebilecek insanlar.
Ben de ogrenciyim benim evimde de esyam az duvarda saatim bile yok ama kimseye gece dortte sesim gitmez.
Her gun kapima farkli nedenlerden polis dayanmaz.
Ya da iki poset icki sigara(!) icin elin herifine kur yapmam.
Yani ben kimseye bosuna edepsiz demiyorum.
meramı gerçekten anlamamış olmam aklınıza geliyor mu hiç?öğrencilerin genel olarak zaten daha çok sesiçıkar; bir aynı evin içinde ergenlikten yeni çıkmış 20li yaşlarında bir ev dolusu genç iki az eşya. bu ikisi gürültü için davetiyedir zaten.anlatmak istenileni anlamakta niye diretiyosunuz ki bizde öğrenci olduk daha nasıl anlatsın
kırık derken öğrencinin eşcinsel olmasını kastettiğinizi anladım.Kirik derken, nasil anlatayim.
Ben balkonda sigara icerken onumden gecip ne baktin ayol diyen bir erkek.
Ayni anda arabada duran diger arkadaslari da bak kanka sana kiz lazimdi dimi bu iyiymis gidip konusayim mi diyebilecek insanlar.
Ben de ogrenciyim benim evimde de esyam az duvarda saatim bile yok ama kimseye gece dortte sesim gitmez.
Her gun kapima farkli nedenlerden polis dayanmaz.
Ya da iki poset icki sigara(!) icin elin herifine kur yapmam.
Yani ben kimseye bosuna edepsiz demiyorum.
Yemin ediyorum bir konu ancak bu kadar carpitabilinirdi tebrik ediyorum.iki poşet içki sigara için kimin kime ne yaptığının kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum. bunun size zararı var mı?
homofobik olmak kendi tercihinizdir ama sırf bu yüzden bi insanı yargılayamazsınız, ayıptır, vebaldir.
Ya sevissinler ondan bananede sevistiklerini apartmanca bilmesek iyi yaniElçi göndermişsiniz :) yüzüne de pat söylenmez ki az sevişin diye
Yemin ediyorum bir konu ancak bu kadar carpitabilinirdi tebrik ediyorum.
Homofobik degilim ben arkadasim.
Benim biseksuel arkadasim da var cevremde de boyle insanlar var.
Sizin kapiniza elin herifi gecenin 3unde dayanip parmagini sallaya sallaya sen beni bu evden kovduramazsin ben seni aticam desin sen de git ona saygi duy o zaman.
İctikleri uyusturucu maddenin etkisiyle ici cikana kadar aglasin ictigi ickiyi de caminin pervazina kussun sen saygi duy beni ilgilendirmez de.
Ya da iki opup koklayip para aldiklari herifler gelsin size asilsin siz de oo ne guzel ozgurluk demokrasi diyip saygida kusur etmeyin.
Vallahi ben mi Turkce konusamiyorum yoksa size gore bunlar cok normal seyler mi ben anlamiyorum.
Ne anlatirken konu nereye geldi ya bunlar dogal seyler mi acaba bende mi sikinti var.
Yemin ediyorum bir konu ancak bu kadar carpitabilinirdi tebrik ediyorum.
Homofobik degilim ben arkadasim.
Benim biseksuel arkadasim da var cevremde de boyle insanlar var.
Sizin kapiniza elin herifi gecenin 3unde dayanip parmagini sallaya sallaya sen beni bu evden kovduramazsin ben seni aticam desin sen de git ona saygi duy o zaman.
İctikleri uyusturucu maddenin etkisiyle ici cikana kadar aglasin ictigi ickiyi de caminin pervazina kussun sen saygi duy beni ilgilendirmez de.
Ya da iki opup koklayip para aldiklari herifler gelsin size asilsin siz de oo ne guzel ozgurluk demokrasi diyip saygida kusur etmeyin.
Vallahi ben mi Turkce konusamiyorum yoksa size gore bunlar cok normal seyler mi ben anlamiyorum.
Ne anlatirken konu nereye geldi ya bunlar dogal seyler mi acaba bende mi sikinti var.
komşuya giden inleme sesiyle başladık, tuvalet sesine geçtik, bebek ağlaması, tartışma sesi, camdan atılan prezervatif, kullanılmış prezervatiflerin nasıl imha edildiği, letsin koruyup korumadığı, öğrenci evi eşyasızlığı ve ama kalabalıklığı derken eşcinselliğe biz nasıl geldik?
öğrenci evinde seks partisi denmiş, bu konu bekarete, ordan hymenoplastiye gider haberiniz olsun.