Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Benim komşum evde yün cırpıyo bildiğin yere koca naylon sermis yünleri dökmüş elinde sopa pat pat pat vuruyo insanlar yapmak istedikleri ve yaşam şekilleri konusunda özgür mü dicem boş zamanını öyle değerlendiriyor evi tepeme yıkabilir mi dicem

bi arkadasta komşusuyla konuşmasını anlatmıştı sizi duyduk bizde sevistik falan o kişilerin ailece görüşmediklerini farzetmek istiyorum

Yok benim komsularim ciddi edepsiz.
Evde iki kiz bir erkek(baya kırık) sabit, gidip gelen erkekler degisiyor.
Sevistikleri net zaten de baska olaylar da donuyor biri duzenli olarak bayiliyor geri kalan da onla dalga geciyor falan fistan. Sevismek onlarin yaptigi en masum sey bence.

kırık derken? biraz değişik bir insan demek istediniz sanırım, diğer seçeneği aklıma getirmek istemiyorum!
sevişmek zaten masum bir eylem o kısmı geçeyim ama onlardaki sorun evin öğrenci evi olmasından kendi arkadaşlarımdan biliyorum. öğrenci evi az eşyalı ve halısız olur o yüzden de normal sesle konuşsanız bile bağırmışsınız gibi yankılanır evde. duvarlarda falan da duvarı kapatan eşya tablo vs olmadığından duvarlara çarpa çarpa yankılanır bir de, o kadar seslerinin çıkması evin eşyasızlığından edepsizliklerinden değil büyük ihtimal.

olsun hepsine saygı duymak zorundayız herkesin yaşam tarzı sonuçta ben özellikle haftasonu 1 2den önce süpürge acmam komşunun 1 de misafiri gidiyo vuuu başlıyor süpürmeye noluyo yaa diye yukarı çıkıyorum yeni. gittiler diyo yahu sabahi beklesen ölür musun olmaz çok titiz yaşam tarzı özgürlük. Demokrasi hümanizm

yeni taşınmış demişsinizz farkında olmayabilir böyle rahatsız edeceğini uygun bir dille anlatmak doğru olur bence

anlatmak istenileni anlamakta niye diretiyosunuz ki bizde öğrenci olduk daha nasıl anlatsın

Kirik derken, nasil anlatayim.
Ben balkonda sigara icerken onumden gecip ne baktin ayol diyen bir erkek.
Ayni anda arabada duran diger arkadaslari da bak kanka sana kiz lazimdi dimi bu iyiymis gidip konusayim mi diyebilecek insanlar.
Ben de ogrenciyim benim evimde de esyam az duvarda saatim bile yok ama kimseye gece dortte sesim gitmez.
Her gun kapima farkli nedenlerden polis dayanmaz.
Ya da iki poset icki sigara(!) icin elin herifine kur yapmam.
Yani ben kimseye bosuna edepsiz demiyorum.

sevişmek insanın en doğal hakkı ve varolmasının temel dayanagı sevısmelerıne kımse bısey diyemez ama kımse de onların ozel hayatını dınlemek zorunda değil seslerını kısmaları lazım ınsanın dıger canlılardan farkı olmalı

iki poşet içki sigara için kimin kime ne yaptığının kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum. bunun size zararı var mı?
homofobik olmak kendi tercihinizdir ama sırf bu yüzden bi insanı yargılayamazsınız, ayıptır, vebaldir.

anlatmak istenileni anlamakta niye diretiyosunuz ki bizde öğrenci olduk daha nasıl anlatsın
meramı gerçekten anlamamış olmam aklınıza geliyor mu hiç?öğrencilerin genel olarak zaten daha çok sesiçıkar; bir aynı evin içinde ergenlikten yeni çıkmış 20li yaşlarında bir ev dolusu genç iki az eşya. bu ikisi gürültü için davetiyedir zaten.
öğrencilerden biri eşcinsel olabilir ya da olmayabilir.
öğrenciler evin içinde orgy partisi çevirebilir,
sizi de ya da bizi de davet etmedikleri sürece en fazla fazla gürültü yaptıkları için ilgili makama şikayet ederiz ilgili makam kanuna aykırı bir durum görürse verir cezasını onlar da öğrenir bir daha yapmamayı ama insanların yaşam şekli ya da cinsel yönelimleri bizim meselemiz değildir ve olmamalıdır bana göre
ayrıca konu da nerelere geldi ve nasıl geldi onu da anlamadım.

iyide burda öğrenci de yok ki okumuyormus adamlar hippi gibi yaşıyolar ama o da bizi ilgilendirmez

yahu arkadaşlar zaten hiçbir şeyin bizi ilgilendirdiği yok homoseksüel olabilir satanist olabilir nemfoman olabilir...başkasının yaşam alanını gasp ettiği anda orda tabiki ses çıkaran çıkar gündüz uyu gece yasa milletin uyuduğu saatlerde müzik. dinle cos

komşuya giden inleme sesiyle başladık, tuvalet sesine geçtik, bebek ağlaması, tartışma sesi, camdan atılan prezervatif, kullanılmış prezervatiflerin nasıl imha edildiği, letsin koruyup korumadığı, öğrenci evi eşyasızlığı ve ama kalabalıklığı derken eşcinselliğe biz nasıl geldik?
öğrenci evinde seks partisi denmiş, bu konu bekarete, ordan hymenoplastiye gider haberiniz olsun.

kırık derken öğrencinin eşcinsel olmasını kastettiğinizi anladım.
ben de çoğunlukla tek yaşıyorum ve çoğunlukla benim de sesim kimseye gitmez zaten buradaki özne siz ya da ben değiliz. ben sevişme sesim komşulara gittiği için "aman canım olur böyle şeyler" demiyorum.
ya da eşcinsel olduğum için eşcinsel olmasını anormal görmüyor değilim.
bu sadece benim kim olduğum ve hayata nereden baktığımla ilgili.
o öğrenci size ya da başka birine terbiyesizlik yapmış olabilir ve gün içinde maruz kaldığınız terbiyesizliklerden sadece bir tanesi bu.
algıda seçicilik meselesi sadece.

Yemin ediyorum bir konu ancak bu kadar carpitabilinirdi tebrik ediyorum.
Homofobik degilim ben arkadasim.
Benim biseksuel arkadasim da var cevremde de boyle insanlar var.
Sizin kapiniza elin herifi gecenin 3unde dayanip parmagini sallaya sallaya sen beni bu evden kovduramazsin ben seni aticam desin sen de git ona saygi duy o zaman.
İctikleri uyusturucu maddenin etkisiyle ici cikana kadar aglasin ictigi ickiyi de caminin pervazina kussun sen saygi duy beni ilgilendirmez de.
Ya da iki opup koklayip para aldiklari herifler gelsin size asilsin siz de oo ne guzel ozgurluk demokrasi diyip saygida kusur etmeyin.
Vallahi ben mi Turkce konusamiyorum yoksa size gore bunlar cok normal seyler mi ben anlamiyorum.
Ne anlatirken konu nereye geldi ya bunlar dogal seyler mi acaba bende mi sikinti var.

komşunuzun "kırık" olmasıyla, sevişirken inleyip komşuyu rahatsız etmek arasında bağ kuramadım. burada yazdığınız şeyler konu başlığıyla paralellik göstermiyor.

olay burda insanların aa evet o kadarı terbiyesizlik deme cesaretini erdemini gösterememesi başta bi tez attı ya ortaya o tezden çıkmamak haklısın dememek adına senin dediğini farklı yerlere çekiyorlar olay bu yoksa herkes Türkçe den anlıyo

Slavların havuza donsuz girmesini unutmayalım, o da mühimdi bence. Sıcak deniz de değil ki?

Çok rahatsız oluyorsanız bence de eşiyle muhabbet esasında duvarlar da çok ince yaa, ne var ne yok duyuluyor diyebilirsiniz, ilk aşama olarak not bırakmak bana birazcık garip geliyor, seviştiğinizi biliyoruz -- bir dost gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…