Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Kirik derken, nasil anlatayim.
Ben balkonda sigara icerken onumden gecip ne baktin ayol diyen bir erkek.
Ayni anda arabada duran diger arkadaslari da bak kanka sana kiz lazimdi dimi bu iyiymis gidip konusayim mi diyebilecek insanlar.
Ben de ogrenciyim benim evimde de esyam az duvarda saatim bile yok ama kimseye gece dortte sesim gitmez.
Her gun kapima farkli nedenlerden polis dayanmaz.
Ya da iki poset icki sigara(!) icin elin herifine kur yapmam.
Yani ben kimseye bosuna edepsiz demiyorum.

iki poşet içki sigara için kimin kime ne yaptığının kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum. bunun size zararı var mı?
homofobik olmak kendi tercihinizdir ama sırf bu yüzden bi insanı yargılayamazsınız, ayıptır, vebaldir.

Yemin ediyorum bir konu ancak bu kadar carpitabilinirdi tebrik ediyorum.
Homofobik degilim ben arkadasim.
Benim biseksuel arkadasim da var cevremde de boyle insanlar var.
Sizin kapiniza elin herifi gecenin 3unde dayanip parmagini sallaya sallaya sen beni bu evden kovduramazsin ben seni aticam desin sen de git ona saygi duy o zaman.
İctikleri uyusturucu maddenin etkisiyle ici cikana kadar aglasin ictigi ickiyi de caminin pervazina kussun sen saygi duy beni ilgilendirmez de.
Ya da iki opup koklayip para aldiklari herifler gelsin size asilsin siz de oo ne guzel ozgurluk demokrasi diyip saygida kusur etmeyin.
Vallahi ben mi Turkce konusamiyorum yoksa size gore bunlar cok normal seyler mi ben anlamiyorum.
Ne anlatirken konu nereye geldi ya bunlar dogal seyler mi acaba bende mi sikinti var.

komşunuzun "kırık" olmasıyla, sevişirken inleyip komşuyu rahatsız etmek arasında bağ kuramadım. burada yazdığınız şeyler konu başlığıyla paralellik göstermiyor.

Sizin bana yazdiginiz benim yazimla paralellik gosteriyor muydu?

sizi ilgilendirmediğini söylemişim?

Bu arada kırık kelimesi yakisik almamis gercekten. Onu sadece escinselligiyle alakali soylememistim ama tabiiki oyle anlasiliyor kisiyi tanimayinca.
Uygun kelimeyi bulamamisim o an.

Homofobik oldugumun senaryosunu ustun guclerinizle yazdiniz sanirim?

adam için önce "kırık" dediniz, sonra içki-sigara için elin heriflerine kur yaptığını söylediniz.
"ne baktın ayol diyen bir erkek" dediniz.
bi sonraki mesajınızda kötülemeye devam ediyorsunuz.

Herkesin hayatina yasam tarzina bu denli saygiliyken bana bi haklisin diyememenize cok alindim arkadaslar :KK53:
:KK70: toplumda yaşadığını fark edince anlaşılmazsın tabi.
Senin özgürlüğün başkasının özgürlük alanını daraltırsa orada duracaksın. Sadece buna uygun davranmak gerek. Insan zaten sosyal bir varlik değil hayvanlar gibi yaşıyoruz birazdan kapı komşumu kemirmeye başlayacağım :KK70:

Olayın hazzıyla ses çıkarmamaya mı çalışacağım diyen arkadaşlar ; yan odada çocuklarınız uyusa da inleye inleye mi sevişeceksiniz?

Ben nasıl dikkat ediyorsam komşumda dikkat etmek zorunda yoksa uyarırım. Çok bağıra bağıra sevişmek istiyorsa müstakil bir ev tutup orada sevişsin çığlık çığlığa. Birbirimizin sevişmelerini duymak nasıl bu kadar normal geliyor anlamıyorum.

Bence bu tür olaylar bilinçli olarak yapılmıyor. Sonuçta kimse özelini apartman dinlesin istemez. Günde 24 saat inlemediklerine göre bu kadar problem yapmak bana garip geldi. Uykunuz bölünmüyorsa boş verin gitsin. Bizim üst komşu gece 2de matkap çalıştırıyor keşke onlar da sadece inlese. :KK43:

yani başka birşey yapıyor olmasın sizin komşular, belki siz sevişiyor sanıyorsunuzdur. abi Kırkpınar Güreşlerine merak saldıysa belki...
şaka bir yana muhtemelen komşularınız seslerinin o kadar çıktığının farkında değil, kiminin el ayak parmakları uyuşur, kiminin kulağı uğuldar.

Bunun gibi bir durum daha yaşamıştık. Yıllar önce alt kattan inleme ve değişik sesler geliyor. Adam zaman zaman tüh yuh ah gibi sesler çıkartıyordu.

Bu merakımı daha da artırdı. Yaz olduğu ve sıcak bölgede olduğumuz için yatak odasının balkonundan aşağıyı dinleyerek ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalıştım.

Anladımda :KK66:

Biz malum iş üzerinde diye düşündüğümüz abimiz TV oyun konsolunda eskiden mario tarzı hard hard diye bir oyun vardı. Onu oynuyormuş canavara yenilince civvv diye ses geldiğinde de tüh yuh ve envai küfürler ediyormuştu :)

Öğrenciyken bizim üst katımızda da kuzen oldukları söylenen bir çift vardı. Hemen hemen her gece gelirdi böyle sesler. Ya gitar sesi ya inleme :KK47:
İsteyen istediğini yaşasın ama bi zahmet ben evimde başkasının böyle seslerinin duymayayım. Kesinlikle çok çok yanlış buluyorum

"Bir kadini sokak ortasında dovebilir hatta öldürebilirsiniz. Ama opersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz " Bu laf çok hoşuma gider. Evinizde kavga kıyamet bagirabilirsiniz bunları çocuğunuzun duymasında hiç sakinca yoktur. Aynı şekilde kavga ederken komsularinizin duyması duvarların inceliği hiçbi önemi yoktur. Ama çocuklarınız sevistiginizi farkedemezler çok ayıp. Komsularimiz duyarsa büyük ahlaksızlık. Apartmanimizda bi kadını olduresiye dovebilirler ama karisamayiz aile meselesi. Apartman komsularimiz her bulduklari şeyi klozete atıp giderleri tikayabilir büyük sorunlar yaratabilir. Ama sabah 4 te üst komşumuz sevisirse bu toplum kurallarına aykırıdır. Uyuyan çocuğumuz hemen uyanıp aman allahim yukarı katta birileri sevisiyor diye düşünup psikolojisi bozulur.

Ne ayıp ya...Mahremiyet denen bir şey var.İnsan,mahremini bu kadar ortaya serer mi ?
Oldu olacak perdeleri de açık bıraksınlar.Ha görülmüş ha duyulmuş,hiç fark yok.
Hatta duyulunca daha fena,o sesler görülecek şeylerden ötesini bile çağrıştırabilir.
Komşularından her şeyi sakınıp orgazm sesini sakınmayanları hiç anlamıyorum.

X