Üst kat komşum beni çıldırtmak üzere!

istemeyenler çirkef den ziyade haklılar.

ben suriyeliler pislik yapar , türkiyeliler melek yapmaz demiyorum ama artık ev alırken kiralarken suriyeliler varmı diye kontrol edin , bide bunlar gitmeyecekmi , hızlada çoğalıyorlar !!!

istemeyenler çirkef den ziyade haklılar.
Tabi ki..Bir de tam kendisinin karşı dairesi..Kadına sonuna kadar hak verdik.Bir gasp olsa hırsızlık olsa daha beterleri olsa kime kimi şikayet edeceksin çoğunun kimliği bile yok ne oldukları belli bile değil dedi..Böyle durumlarda tüm apartmanın birlik olması çok önemli.Öyle arkadan “bizde rahatsızız bizde şikayetçiyiz” diyipte iş imza vermeye polisi aramaya gelince “aman başımız derde girmesin” diyip kapıyı kapatmakla olmuyor.

Hepsını okuyamadım daraldım burdan. Komşu denen varlıklar umarım bır an önce inlerine dönerler. Ilk defa evde yaşıyor galiba terbiyesizler. Valla böyle durumda ırkçılık da yaparım işleri güçleri pislik. Defolup gitmediler.

Ev sahibi tehdit etsin !!!
Ve siz sürekli tavana vurun , sürekli aöa sürekli , ve müzik açın , defolup gitsinler
Komşusunu rahatsız eden varlıklara karşı inanılmaz tepkiliyim !!

Canım geçenlerde buna benzer bir mahkeme kararına denk geldim üst kat komşu şu patlaması vs yüzünden tamir yapmıyorsa aşağı kata zarar vermişse hem tamir ettirmek zorunda hem de alt katın masraflarını ödemek zorunda bi arastrn isterseniz emsal kararı bulup mahkemeye sunabilrnsz

Dil din ırk meselesi degil ama malesef insanin yasadigi yere gore görgüsü oluyor. Herkes kendini geliştiremiyor. Sanirim onlarda bina kültürü, toplu yasama kurallari yok. Evet tabiki bilenleri de vardir ama dagdan gelipte baga zarar vermelerini izlemek hos bir durum olmuyor. Teyzemlerin binada 3 Suriyeli aile vardi kadina cektirmediklerini bırakmadılar. Polise gitti, belediyeye gitti, zabitaya gitti.... balkondan asagiya cocuklarin isemesi mi kalmadi 3 ev bir yerden talan ettiler kadini cildirttilar en sonunda hastanelik olunca evi satisa cikartip satilmasini dahi beklemeden cikarttik teyzemi 17 senelik evinden. Bu 2 sene onceydi gercekten sahit olan biri olarak Allah yardimciniz olsun. Ama siz bisey yapmayin dersiniz baska sey yaparlar. Sonra bizde suriyeli bir ailenin durumu olmadigi icin ev kiralamalarina yardimci olduk olmaz olaydik emlakci her gun mu arar insani o evden cikarana kadar akla karayi sectik evi mahvetmisler insan kime yardim edecegini de sasiriyor. Bir daha mi tövbe ettik cevrede de cok ornekleri var malesef. Sizde ona azap olun gercekten baska dilden anlamiyorlar. Insan biraz geldigi yere kapisini acanlara saygili olur nazik olur ama ben hicbirinde görmedim

Biz davaya karışmayız diyen komşularınizin balkonuna, kendi balkonunuzdan topladığımız çöpleri atın. Siz cekiyosaniz onlar da cekecek

Bizim komşularda suriyeli bıktık usandık artk birkaç ay sonra taşınacağız gün sayıyorum resmen hele bir kapı kapatmaları var sanırsın kapı sülalesine sövmüş öyle bir hınç

İhbarda bulunurken söyleyin. Ses kaydı olduğunu. Bence olur çünkü elbette zabıtayi görünce sessizlesecekler aynı şekilde devam etmesi mümkün değil

Apartmanca imza toplarsanız evden çıkmak durumunda kalırlar diye biliyorum (yanlış bilmiyorsam tabi). Bunu bi sorun-araştırın derim, hukuki yollarını irdeleyin. Vardır bir çaresi mutlaka.

Bunun haricinde öfkeyle, karşılık olarak aynı minvalde pek çok şey yapabilirsiniz, tavana vurabilir, hususi çıkıp kapılarının önüne çöp dökebilir, balkonunuza sallanan çamaşırlarını lekeleyebilirsiniz vs ama bu yol işleri daha da kızıştırmaktan başka bir işe yaramayacağı gibi, üst kattaki her zaman kazanır (Yer çekimi avantajı onlarda).

Son sayfayi okumadim ins çözüme kavuşmuştur herşey. Duvarin sivasi icin geldim ben bizim banyoda oldu ayni durum sonuc banyonun sivasi düştü şükür ki kimse yoktu banyoda olsa ya ölür du yada aklini yitirirdi buna eminim. Sizde cok dikkat edin

Bir akrabamız bodrum kattan ev aldı. Suriyeli çıkmış ordan. Mutfak dolaplarının arası full böcek kaynıyordu. Eve giriyorduk leş gibi kokuyordu. Her yer berbattı. Temizlik yaptığımızda anca düzgün hale gelmişti ev. Bunların hepsi böyle. Ev sahipleri de para geliyor nasılsa diye ses çıkarmıyorlar ama eve çok zarar veriyorlar.

Bır daha sıkayet edın kıracıysa ev sahıbıne soyleyın. Irkcı bı ınsan asla degılım ama bu surıyelılerın oödugu bı aprtmnda aılem oturmustu bı donem orda gordugum kadarıyla cogu cok pısler ve laftan anlamıyorlar onlarla yasamakta ugrasmakta zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…