- 7 Mart 2019
- 2.939
- 1.460
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Bakıyım hemenHikmet Anıl Öztekin’in tesadüfen 2 videosunu izledim ertelemekle alakalı, tamamen geçmese bile azaldı diyebilirim
Yazmaya üşendimMesela yapsam çok uzun sürmeyecek bir iş aman zaten azcık bişey birazdan yapıyım diyorum yarın yaparım diyorum ama yerimden kalkınca da herşeyi yapıyorum kalkana kadar meselesonra mola veriyorum o mola bitmiyor böyle olan var mı nasıl bu huyu değiştiririz
Yapman gereken bir şey varsa 10dan geriye kadar sayıp yapmak için yerinden fırlıyorsun kesin çözüm….Mesela yapsam çok uzun sürmeyecek bir iş aman zaten azcık bişey birazdan yapıyım diyorum yarın yaparım diyorum ama yerimden kalkınca da herşeyi yapıyorum kalkana kadar meselesonra mola veriyorum o mola bitmiyor böyle olan var mı nasıl bu huyu değiştiririz
O an bi mola verirsin sonu gelmeyen bir molaOlmaz olur mu ben de öyleyimdir. Kalkana kadar kalkınca dediğiniz gibi her işi yaparım. Bazen de başında heves ederim ortasında yorulurum
Üşenenin çocuğu olmaz derler doğurunca napcam bakalım ev ayaga kalkmasa bariDoğurunca vazgeçersin çünkü zaman yetmeyecek ve herşeyi hemen halletmeye çalışacaksın
Eğer sadece üşenmekse bunu yenmenin tek yöntemi bir iş oldugunda anında yapmak.Mesela yapsam çok uzun sürmeyecek bir iş aman zaten azcık bişey birazdan yapıyım diyorum yarın yaparım diyorum ama yerimden kalkınca da herşeyi yapıyorum kalkana kadar meselesonra mola veriyorum o mola bitmiyor böyle olan var mı nasıl bu huyu değiştiririz
O bende de var ertelemeyin hemen yapmaya çalışınMesela yapsam çok uzun sürmeyecek bir iş aman zaten azcık bişey birazdan yapıyım diyorum yarın yaparım diyorum ama yerimden kalkınca da herşeyi yapıyorum kalkana kadar meselesonra mola veriyorum o mola bitmiyor böyle olan var mı nasıl bu huyu değiştiririz