bu nasıl bir huy?!

ne alaka yahu. siz niye lafı tersinden anlıyosunuz ki. minibüse dolmuşa bin dedi diye soğuyosunuz ya ondan dedim, devam edin minibüs dedi diye soğumaya.
ne sürünmesi ne alaka. amma alıngansınız, sadece kendi anladığınız şekliyle gitmiyor hayat. bir de siz neden alınıyorsunuz ki. ben size bişi demedim.

ya kızım burda zaten bunların ne kadar saçma olduğunun farkındayız elimde olmadan oluyor ben napabilirim anlamamkta ısrarlık çeken sensin kusura bakmayalım lütfen

bu baslangıç için geçerli eğer basta istediğin gibi olursa sonradan ayakkabısı istediğin gibi olmasa da gözün görmüyor ama senin ve benim gibiler için ilk görüş coo önemli. ben de ilk önce ayakkabıya dişe bakarım. ama minibüs biraz saçma geldi

ya şimdi insanda şey istiyor mesela arkadaşlarıyla tanıştıracak bilmem ne veya bi yere yemege gidecegiz falan yerine göre giyinmeyi bilmiyorsa.......... offff o an bırakıp giderim :KK70:

Sadece ilk cümlene katılıyorum ;

Birşeyi elde ettikten sonra soğumak .
Evet bu bende de malesef var..
İnsan olsun,
Eşya olsun ,
İş olsun falan ..
Yırtarım kendımı elde edınce ee ne oldu sımdıye gelırım..
Çok kotu bir huy bu..

Yetinememek duyugusu bence..
Tatmınkarsızlık..
Ne dıyım Allah gozumuzu gonlumuzu doyursun ..

Diğer soyledıklerın hijyen bakım gb şeyler zaten insanın olması gereken ozellıkleri,marka konusu ise kesınlıkle yanlış.
Bir erkek temiz,bakımlı ve kendine yakışanı giyiyorsa ustunde ki gömleğin 5 tl mi 100 tl. mi oldugunun bir önemi olmamalıdır.

Sadece ilk cümlene katılıyorum ;

Birşeyi elde ettikten sonra soğumak .
Evet bu bende de malesef var..
İnsan olsun,
Eşya olsun ,
İş olsun falan ..
Yırtarım kendımı elde edınce ee ne oldu sımdıye gelırım..
Çok kotu bir huy bu..

Yetinememek duyugusu bence..
Tatmınkarsızlık..
Ne dıyım Allah gozumuzu gonlumuzu doyursun ..

Diğer soyledıklerın hijyen bakım gb şeyler zaten insanın olması gereken ozellıkleri,marka konusu ise kesınlıkle yanlış.
Bir erkek temiz,bakımlı ve kendine yakışanı giyiyorsa ustunde ki gömleğin 5 tl mi 100 tl. mi oldugunun bir önemi olmamalıdır.

AMIN cümlemize. valla bıktım ben kendimdende erkeklerdende........

ya canım benim ben öyle desem bana genelde şu cevap geliyor ''beni böyle kabul etmiyorsan yanımda ne işin var'' gibi ergen ergen atarlar

Ergen ergen atarlar mı:KK9: Ya çok özür dilerim ama çok güldüm bu kısma:KK9: Biri benden minibüse biniyorum diye soğusa arkadaşın dediği gibi ferrariye bindirdin de binmedik mi derim. Zaten böyle dipnotlara takılıyorsanız emin olun aşık olmamışsınızdır. Yeri geliyor erkek arkadaşım uykulu uykulu açıyor kapıyı saç baş dağınık Allah'ım diyorum nasıl tatlıııı:KK53: ama başkası görse "ay bakımsız ya" der sen olsan "sevgilisi geliyo bi'aynaya bakar insan" dersin. Yeri geliyo açıkıyorum karnım gurulduyo erkek arkadaşım "yavrum yine konuşuyo seninki:KK53:" diyo sen olsan bu durumda "öf iğrenç" dersin gibi:KK9:

Bence aşık olduğunuz an kesilecek bu durum. Ben de ıııım şey şu çocuk hoş aslında olabilir dediğim an tüm kusurlarını görürüm kusur değil de işte takacak bi'şey bulurum AMA gel görki hesap kitap olmadan böyle direk kalple aşık olunca gözüm böyle şeyleri zerre görmez.

Ergen ergen atarlar mı:KK9: Ya çok özür dilerim ama çok güldüm bu kısma:KK9: Biri benden minibüse biniyorum diye soğusa arkadaşın dediği gibi ferrariye bindirdin de binmedik mi derim. Zaten böyle dipnotlara takılıyorsanız emin olun aşık olmamışsınızdır. Yeri geliyor erkek arkadaşım uykulu uykulu açıyor kapıyı saç baş dağınık Allah'ım diyorum nasıl tatlıııı:KK53: ama başkası görse "ay bakımsız ya" der sen olsan "sevgilisi geliyo bi'aynaya bakar insan" dersin. Yeri geliyo açıkıyorum karnım gurulduyo erkek arkadaşım "yavrum yine konuşuyo seninki:KK53:" diyo sen olsan bu durumda "öf iğrenç" dersin gibi:KK9:

Bence aşık olduğunuz an kesilecek bu durum. Ben de ıııım şey şu çocuk hoş aslında olabilir dediğim an tüm kusurlarını görürüm kusur değil de işte takacak bi'şey bulurum AMA gel görki hesap kitap olmadan böyle direk kalple aşık olunca gözüm böyle şeyleri zerre görmez.

aşık olmadığımdan işte bütün bunlar. kaptım olayı ben. sağolsunlar. ama çoğu kızda aynı sıkıntıyı yaşıyor işte. ama uykudan kalkmış saç baş dağınık çıksa karşıma çok seksi gelir o ayrı.... yakışana ayrı yakışıyor:KK70:

aşık olmadığımdan işte bütün bunlar. kaptım olayı ben. sağolsunlar. ama çoğu kızda aynı sıkıntıyı yaşıyor işte. ama uykudan kalkmış saç baş dağınık çıksa karşıma çok seksi gelir o ayrı.... yakışana ayrı yakışıyor:KK70:

Ahah sanırım ben de oyüzden çok tatlı buluyorum ahah:KK53:
Ya benim bi'erkek arkadaşım taksiden inmezdi, minibüs boş geçer binelim, ayy yok falan. Allah'ım ben de onu garipserdim bu ne böyle diye...
İnsan sevgilisinin yanında en doğal haliyle olmak istiyo. Biz yeri geliyo paramız kalmadı o çok pahalı simit yiyelim diyoruz vs vs.
Aşık olun ozaman görücem ben sizi 1saatlik yolu taksiyi bırakın "keşke yürüyelim dese de biraz daha zaman geçirsek" dersiniz:KK12:

Ahah sanırım ben de oyüzden çok tatlı buluyorum ahah:KK53:
Ya benim bi'erkek arkadaşım taksiden inmezdi, minibüs boş geçer binelim, ayy yok falan. Allah'ım ben de onu garipserdim bu ne böyle diye...
İnsan sevgilisinin yanında en doğal haliyle olmak istiyo. Biz yeri geliyo paramız kalmadı o çok pahalı simit yiyelim diyoruz vs vs.
Aşık olun ozaman görücem ben sizi 1saatlik yolu taksiyi bırakın "keşke yürüyelim dese de biraz daha zaman geçirsek" dersiniz:KK12:

ayy aynen ya son cümlen çok etkili oldu bende, insan aşık olunca yol ne kadar uzun olursa olsun yürüyesi geliyo insanın biraz daha onunla zaman geçireyim diye :KK75:

Bana dış görünüş asla batmaz, karşımdakinin iyi yönlerini görmeye çalışırım hep
ama huy ve davranış konusunda çok takıntılıyım
sevmediğim bi tepki verse mesela o an soguyorum o kişiden
ne kadar yakışıklı olursa olsun
kafamda bir profil var ve illaki ona uyacak
bu yüzden yalnızım zaten..

canım ben de başağım, detaycıyımdır ve hep mükemmeli ararım. huylarımı bırakmaya çalışıyorum yoksa hayat boyu mutsuz olacağım
hiç kimse dört dörtlük değil, bizde de bir sürü kusur var. böyle düşünmeye çalışıyorum, sen de deneyebilirsin mesela

Son düzenleme:
Ee bu adamlar "öfff sen sanki mükemmelsin he!" demiyor mu yahu:KK53::KK9::KK9:
Evlenince napcaksınız adamlar 180 derece değişiyormuş:KK23:

Tatlim ciktigin kisilere cok yogun hisler beslemiyorsundur bence. Birine asik olsan her seyi on numero gelir inan :KK3: tabii senin dikkat ettigin kriterler icin ciktiginin kisisel bakimina ozen gosteren, idealleri yuksek ve kafaca olgun bir cocuk olmasi gerek. Oyle biriyle karsilasana kadar sirf sevgilim olsun diye de cikma bence kendini sorgular yipratirsin boyle. Minibus vesaire bunlar teferruat bence. gercekten cool, cekici bir cocuk olsa senin icin, kulakliklarini takmis metroda kitap okuyan hali falan rockstar gibi gelir :21:

biz böyle detaycı olursak bit bit herşeyi incelersek mecnun bile karsımızdaki bize karsı vallai soğur adam dayanmaz bize ama düşünüyorum da aynı şeyi sevgilim yapsa bana paranoyakk ya derimm koşa koşa kaçarım :))
Allahım sen biz başakları ıslah eyle .d.d.d

o huy bende de var ya
ben de nefret ediyorum
sevmediğim hareketler davranışlar olursa hemen soğuyorum

hatta sırf sevgili değil arkadaşlarımdan da soğuyorum ben
uzun süre aynı grupta çevrede takılmak beni çok sıkıyo

evlenince kocamdan da sıkılırım ben
o zaman nolucak acaba

X