bu nasıl bir huy?!

Anlyabiliyorum seni... Bende de var bu durum tamam diyorum herşey yolunda ertesi gün sanki çok başka bi insan görüyormuşum gibi oluyor . Hiç tanımadığım hiç hoşlanmadığım bir insan. :KK50:

Bence de siz aşık olmamışsınız.Aşık olmadığınız insanlarla sevgili olmaya çalışıyorsunuz muhtemelen."Aşkın gözü kördür" demişler.Bir aşık olun bakalım soğuyabiliyor musunuz?:KK16:Bir de yaşınızı merak ettim tabi:44:

çok istediğim birini elde ettikten sonra bi soğuma geliyor. nefret ediyorum bu huyumdan. bu huyum olduğu sürece uzun bi ilişkimde olmuyor. mesela çıkıyoruz diyelim bişey oluyor bana minibüse binicem diyor mesela allahım nasıl bi soğumadır bendeki. çok saçma. bende biniyorum minibuse evet ama o söyliyince çok garibime gidiyor baya ezikliyorum. sonra mesela diş çok önemli. yamuksa ha bide pisse sarıysa o diş hele bide ağzının koktugunu sezdim mi bitmiştir abicim ya. giyiniş takıntım var. ilk önce ayakkabıya gidiyor gözüm. marka olması lazım. çok lanet huylar bunlar ya. böyle küçücük şeyler yüzünden anında soğuyorum işte niye böyle oluyor bana bi tavsiye bi öneri bi öğüt atın çok rica ediyorum :KK43: :18:

"Çok istediğim birini elde ettikten sonra" demişsin, o kadar çok istemeden önce göremiyor musun dişlerini ayakkabısını falan :KK53: Biraz ayran gönüllüsün galiba :KK53: Yeterince hoşlanmadan ilişkiye başlama bence, ben de acele ediyorum sonra ayrılmak için bahane arıyorum. :KK37:

En Büyük TÜRKİYE
çok istediğim birini elde ettikten sonra bi soğuma geliyor. nefret ediyorum bu huyumdan. bu huyum olduğu sürece uzun bi ilişkimde olmuyor. mesela çıkıyoruz diyelim bişey oluyor bana minibüse binicem diyor mesela allahım nasıl bi soğumadır bendeki. çok saçma. bende biniyorum minibuse evet ama o söyliyince çok garibime gidiyor baya ezikliyorum. sonra mesela diş çok önemli. yamuksa ha bide pisse sarıysa o diş hele bide ağzının koktugunu sezdim mi bitmiştir abicim ya. giyiniş takıntım var. ilk önce ayakkabıya gidiyor gözüm. marka olması lazım. çok lanet huylar bunlar ya. böyle küçücük şeyler yüzünden anında soğuyorum işte niye böyle oluyor bana bi tavsiye bi öneri bi öğüt atın çok rica ediyorum :KK43: :18:

yahu bu kadar olur aynen bende böyleyim neyse sonunda uygun eş buldum kurtuldum ama kötü bir huy kendimden biliyorum:26::KK53:

Of çok güldüm şu minibüs olayına, kusura bakma. Aşarsın diye umut ediyorum, çünkü saçmanın da ötesinde bir şey bu.
Ayrıca karşındaki insanın temiz ve bakımlı olmasını istemen seni kötü huylu biri yapmaz.
Bilemiyorum.
Bence senin biraz yalnız kalmaya ihtiyacın var, açık kapı bırakma kimseye.

Öncelikle durumun anormal olduğunun farkında olman ve çare araman çok iyi :)
Ben de abarttığını düşünüyorum ama çoğu şeyde de sana hak veriyorum.

Aslında hepimizin içinde olan bazılarımız da abartı olan ama dile getirmeye çekindiğimiz şeyler bunlar..

Ben illa marka takıntılısı olan biri değilim ama bende de şöyle bir durum var,çakmaya karşı antipatim var.Haa giyiyorsa orjinal giysin.Alacak parası yoksa amenna daha ucuz markaların çakma olmayan ayakkabılarını giyebilir..

10 tane ucuz çakma eşyam olacağına 2 tane orjinal sağlam olsun zihniyetindeyim..Diş olayına gelince ben de çok takığım ya inanılmaz direk tiksiniyorum ona nasıl çare bulunur karşıdakiye nasıl aktarılır bilemeyeceğim:26:

Kıyafete gelince yine aynı zihniyetteyim giyecekse mesela orjinalini giysin.Çakmasını görürsem tuhaf bir şekilde soğuyorum:44: Ama tabi markadan çok temiz ve sade giyinmesi önemli..

Otobüs olayına gelince ben kesinlikle ezik bulmuyorum.Hatta öğrenciysek beraber binelim beraber olsun isterim.Arabası olması beni onla her zaman gezdirmesi kötü hissettirir:44:

aynı şeyler banada oluyo biliyomusun seni o kadar iyi anlıyorumki :KK43: evleniceğimiz insandanda soğumayız dmi her zaman birlikte aynı evde yaşıcaz bu çok farklı bişe :KK43:
çok beğendiğim bi çocuk vardı.sevgilim olsa başka bişe istemem dyodum ama konuştukça soğudum niye mi soğudum çocuk çok iyi biri bana değer veriyo o yüzden..
nasıl bi huy nasıl :KK43:

AYNI BEN :KK53: Hele şu minibüs olayı.. Aynıyız ya :KK6:

taksiye milyonlar verene kadar minibüse binmesi daha iyi bence :KK70: taksiye verilen para biriktirilse araba alınır bence. Kıyafet illa marka olmak zorunda değil ama apaçi gibi de giyinmesin insan üstüne yakıştırmalı bence giydiğini ya da taşıyabilmeli.Ben de maalesef direkt ellerine bakıyorum bi erkeğin.Tırnak içi pisse ya da tırnaklarını yemişse işte soğumak için büyük bi neden :)

aynı şeyler banada oluyo biliyomusun seni o kadar iyi anlıyorumki :KK43: evleniceğimiz insandanda soğumayız dmi her zaman birlikte aynı evde yaşıcaz bu çok farklı bişe :KK43:
çok beğendiğim bi çocuk vardı.sevgilim olsa başka bişe istemem dyodum ama konuştukça soğudum niye mi soğudum çocuk çok iyi biri bana değer veriyo o yüzden..
nasıl bi huy nasıl :KK43:

seni çok çok iyi anlıyorum :KK43: ben de buyüzden ayrıldım en son :KK43: neden bilmiyorum ama her istediğin yapılması kendi fikrini söylemeden kabul edilmesi insana ilişkiyi sanki tek yaşadığı hissiyatını veriyo :KK43:

sürekli mükemmel kişiyi arıyor olabilirsin gibi geldi bana. yani sürekli bi arayış içindesin

Sizin ki kıyafete önem verme ( sevgi bu değil )
Bana doğru gelmiyor ama madem huyunuz böyle

Siz de minibüse binmeyin, dişleriniz dümdüz olsun, ayakkabılarınız marka olsun.

Size tavsiyem bu huyunuzu silecek biri çıkmadan evlenmeyin lütfen

Sadece minibüse bineceğim demeyecek çünkü
Evlenince, minibüse de beraber bineceksiniz
Çapaklı gözlerini göreceksiniz uyanır uyanmaz
Acıktığında karnının gurultusunu duyacaksın
Yemekten hemen sonra dişlerinin ne halde olduğunu daha yakından göreceksiniz
Sonra bu adam hastalanınca burnu da akacak, senden peçete de isteyecek
Uyurken horlayacak, özellikle burnu tıkalıysa epey gürültülü bi şekilde
Göbeğini kaşıyacak
Daha yazamayacağım neler neler

Evlenmeden önce iki kere düşün, hatta gel buraya bu yorumumu bi kez daha oku lütfen..

X