bu nasıl bir huy?!

ayyy of ayni ben tatlim ben uzun suredir cikiyorum ama attigi adima bile bahane buluyorum asik olamiyorum k kimseye aman ona mmuhtac olmiyim diye galiba biraz benciliz canim ama nereye kadar boyle devam edebilirz ki goruyoruz iste mukemmeli yok olmayacakta cok ayrintilara dikkat ettigimiz icin butunu gorup mutlu olamayiz hic ben kendimi degistirmk icin elimdden geleni yapiyorum sende oyle yapp bu arada burcun basak mi :)

evet başak :):)

e yani hem biliyosun mantıksız hareket ettiğini hem de çözümü burda arıyosun. çözüm şu: insanları olduğu gibi kabul edin. bi de şimdiye kadar aşık olmamışsınız demekki bunları görüyorsunuz. gerçekten aşık olsanız bu takıldıklarınızı hiçç görmez hatta gerçekte önemli olanları bile farketmezdiniz

kızlar böyle çok mutsuz olursunuz yakın bir arkadaşım (24 yaşında) güzeldir, sosyaldir ama takıntı yüzünden nerdeyse hiç ilişkiis olmadı. yok ayakkabısı, yok gömleği, saçı, kaşı , gözü, parası, yemek yiyişi derken yalnız kaldı. kızlar temel kriter olabilir ama insan minübise binicem dediği için de soğumak ilginç gldi. biraz daha az seçici olsanız sonuçta kimse mükemmel değil size dese rujunun rengini beğnemedim terk ediyorum adama neler neler demeyiz ki

orası öyle tabi ama işte insan bazen içindeki şeylerin önüne çıkamıyor

e yani hem biliyosun mantıksız hareket ettiğini hem de çözümü burda arıyosun. çözüm şu: insanları olduğu gibi kabul edin. bi de şimdiye kadar aşık olmamışsınız demekki bunları görüyorsunuz. gerçekten aşık olsanız bu takıldıklarınızı hiçç görmez hatta gerçekte önemli olanları bile farketmezdiniz

arkadaş burda tavsiye istiyo zaten olurda biri beni anlar diye, ki bulmuşta yani nasıl bi yorumdur ki sizin yaptığınız? bence siz anlamamışsınız arkadaşı zaten anlayan anladı yorumunu ona göre yaptı :KK1:

Aynen! Bu sorun bende de var. Eski sevgilimin her hareketi bir soğuma sebebiydi bana göre, zamanla daha da itici geldi dayanamadım. :KK35:

Çok kötü bir şey, çevremdekiler dengesiz olduğumu düşünüyor. Ben de gerçi. :KK76:

Bence biz henüz aşık olmadık o yüzden böyle. Yarın bir gün aşık olduğun kişi için kusur bulamazsın, soğuyamazsın.:KK34:

şekerim bende niye böyle şeyler yapıyorum diye sadece ben mi böyleyim diye konu açıyorum burda bana faydan dokunmayacaksa yorum atmana gerek yok atan attı gerekli yorumları hadi canım

Aynen! Bu sorun bende de var. Eski sevgilimin her hareketi bir soğuma sebebiydi bana göre, zamanla daha da itici geldi dayanamadım. :KK35:

Çok kötü bir şey, çevremdekiler dengesiz olduğumu düşünüyor. Ben de gerçi. :KK76:

Bence biz henüz aşık olmadık o yüzden böyle. Yarın bir gün aşık olduğun kişi için kusur bulamazsın, soğuyamazsın.:KK34:
bi aşık olsak şu şeyi bende bi tatmak istiyorum. nasip kısmet canım ya inşallah hepimiz mutlu oluruz :)

Şu minibüs lafın ilk zamanlarımızı hatırlattı
Bu konuda o kadar çok tartıştık ki:))
Kendisi asla minibüse binmez tuhaf gelir beyfendiye,ayrıca yürümekten bile nefret eder:))
Mesela arabasıyla ilgili bir problem olurdu bulusma ertelenirdi,sanki minibüse binmek karizmasını çizecek:)
Gıcık olurdum uzak bir yere gideriz arabayla gitmeyelim otobüse binelim rahat rahat başkası sürsün işte yok aslaa
Ki mesela magaza dolu bir caddeye girerdik bir mağazadan girip ötekine geçerken arabayla geçmeyi düşünen
Bu yüzden bir saat arabada tartıştığımızı bilirim:)
Bunların acısı onu mağaza mağaza 4 saat yürütmekle çıktı:KK37:

Senin duruma gelince bence böyle ufak şeylere takılırsan karşındakinden hiç bir tat alamazsın.
Sürekli kontrol mükemmeliyetçilik hali ne anın tadını verir sana nede geleceğin garantisini
Ama şuda var pis kokuya v.b herkes gıcık olur böyle tipleri eleyebilirsin:)
Fakat marka takıntısı gibi fuzuli yargılamalarında yanlış haniii

Şu minibüs lafın ilk zamanlarımızı hatırlattı
Bu konuda o kadar çok tartıştık ki:))
Kendisi asla minibüse binmez tuhaf gelir beyfendiye,ayrıca yürümekten bile nefret eder:))
Mesela arabasıyla ilgili bir problem olurdu bulusma ertelenirdi,sanki minibüse binmek karizmasını çizecek:)
Gıcık olurdum uzak bir yere gideriz arabayla gitmeyelim otobüse binelim rahat rahat başkası sürsün işte yok aslaa
Ki mesela magaza dolu bir caddeye girerdik bir mağazadan girip ötekine geçerken arabayla geçmeyi düşünen
Bu yüzden bir saat arabada tartıştığımızı bilirim:)
Bunların acısı onu mağaza mağaza 4 saat yürütmekle çıktı:KK37:

Senin duruma gelince bence böyle ufak şeylere takılırsan karşındakinden hiç bir tat alamazsın.
Sürekli kontrol mükemmeliyetçilik hali ne anın tadını verir sana nede geleceğin garantisini
Ama şuda var pis kokuya v.b herkes gıcık olur böyle tipleri eleyebilirsin:)
Fakat marka takıntısı gibi fuzuli yargılamalarında yanlış haniii
elimde değil ya inşallah zamanla yenerim bu takıntıları

Ya bu eskiden bende de olurdu ama birini gercekten sevmediğimden belkide sogumaya bahane aradıgımdandı bilmiyorum yani. sen belkide su zamana kadar gercekten birini sevmemişsindir cünkü sevdiğin taktirde bi gram sogumuyosun kendimden biliyorum valla aynen senin gibiydim simdi de sevgilimle ilgili bi tarz bi şey oldugunda noluyor bana ya eskiden olsa kesin sogurdum allah allah simdi niye bi şey olmuyo diye hayretler içinde kalıyorum :)

şekerim bende niye böyle şeyler yapıyorum diye sadece ben mi böyleyim diye konu açıyorum burda bana faydan dokunmayacaksa yorum atmana gerek yok atan attı gerekli yorumları hadi canım
e ben yorum da yazdım ama demek işinize gelen yorumları duymak istiyorsunuz sadece. ben de bu yorumu yapmak istedim ve yaptım. anlayan anlar, anlamayan burnunun doğrusuna gitmeye devam etsin. aşık olmamışsanız ben ne yapayım. bu gidişle böyle dolmuş minibüs devam edin. :KK60::KK60::KK60::KK60:

Ya bu eskiden bende de olurdu ama birini gercekten sevmediğimden belkide sogumaya bahane aradıgımdandı bilmiyorum yani. sen belkide su zamana kadar gercekten birini sevmemişsindir cünkü sevdiğin taktirde bi gram sogumuyosun kendimden biliyorum valla aynen senin gibiydim simdi de sevgilimle ilgili bi tarz bi şey oldugunda noluyor bana ya eskiden olsa kesin sogurdum allah allah simdi niye bi şey olmuyo diye hayretler içinde kalıyorum :)

canım ya çok sevindim adına :) darısı başıma diyelim o zaman :KK5:

e ben yorum da yazdım ama demek işinize gelen yorumları duymak istiyorsunuz sadece. ben de bu yorumu yapmak istedim ve yaptım. anlayan anlar, anlamayan burnunun doğrusuna gitmeye devam etsin. aşık olmamışsanız ben ne yapayım. bu gidişle böyle dolmuş minibüs devam edin. :KK60::KK60::KK60::KK60:

baya inanarak yorum atıyosun çok hoş. tamam canım ederiz biz sen bak keyfine

hemen aşık ol bayandaginiksac ! yoksa sürünürmüşün baksana :KK43:((

hemen aşık ol bayandaginiksac ! yoksa sürünürmüşün baksana :KK43:((

ne alaka yahu. siz niye lafı tersinden anlıyosunuz ki. minibüse dolmuşa bin dedi diye soğuyosunuz ya ondan dedim, devam edin minibüs dedi diye soğumaya.
ne sürünmesi ne alaka. amma alıngansınız, sadece kendi anladığınız şekliyle gitmiyor hayat. bir de siz neden alınıyorsunuz ki. ben size bişi demedim.

bu baslangıç için geçerli eğer basta istediğin gibi olursa sonradan ayakkabısı istediğin gibi olmasa da gözün görmüyor ama senin ve benim gibiler için ilk görüş coo önemli. ben de ilk önce ayakkabıya dişe bakarım. ama minibüs biraz saçma geldi

X