- 20 Haziran 2009
- 3.061
- 11
bence sende üşengeçsin baksana bir yorummu 4 kerede yazmışsınn
ahahaha kesinlikle yaa
allahım cem yılmaz kadar iyisiniz kızlar yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sende üşengeçsin baksana bir yorummu 4 kerede yazmışsınn
kızlar size iyi güldüm yalnız yaa gece gece ilahiiiii
sevgicankurt avatarını çok beğeniyorum söylicem hep söylemeyi unutuyorum biraz isyankar
merhaba kızlar
herkesin elbet bir işi yapmaya üşenme, o işi erteleme, tembellik yapma gibi bir huyu oluyordur, bunu nasıl aşıyorsunuz?
ben henüz bekarım, ailemleyim, tek vasfım ders çalışmak. amma velakin çok üşengeçleştim, özellikle kış aylarında bazen lavaboya gitmeye bile üşeniyorum.
depresyonda değilim keyfim çok yerinde, bunun tam adı üşengeçlik, dışarıda bir işim olsun hava çok soğuk zaten çıkmaya üşeniyorum erteliyorum, evimize doğalgaz yapıldı açılmasını bekliyoruz odadan çıkınca donuyorum vs. odamın eşyaları çıkarılmıştı doğalgaz çalışması için geri koyuldu herşey yerlerde çok eriniyorum onları yerlerine koymaya fln.
bunu sadece soğuğa bağlamak istemiyorum, buz gibi soğuklarda da çok enerjik insanlar gördüm. erteleme hastalığı varsa o var sanırım bende, en basitinden yemek yedim dişimi fırçalayayım diyorum mesela şimdi, ay dur netten şuna bakayım, şunu izliyim ondan sonra fln diye diye bakıyorum saatler geçmiş.
kimi bayanlar var, pıtır pıtır herşeye yetiyorlar, herşeye enerjileri var, çok iradeliler, hem iş, hem ev, hem çoluk çocuk herşeye yetişiyorlar. çok imreniyorum öyle bayanlara, hem çok bakımlılar hem de hayatları çok düzgün gidiyor her işe yetiştikleri ve yettikleri için
elbet öyle bayanlardan çokça vardır burada da enerjinizin iradenizin sırrını duymak isterim bayanlar
sırlarınız varsa burada paylaşalım istedim, benim durumuma özel yorum istemiyorum illa ki, herkes kendini nasıl motive ediyor, nasıl üşengeçliğinden tembelliğinden kurtuluyor burada paylaşalım, elbet benim gibi birçok kadın vardır, birbirimize yardımcı olalım.
güzel bir öneriymiş
deneyelim bakalım
kitabın adı nedir acaba?
bence soğuk-karanlık sessizlik herşey etkiliyor, öncelikle klimanın dozunu arttırıp ışıkları açmaya karar verdim!! bir de müzik açıcam sanırım. tv odada ama daha bağlamadım kabloyu fln :)