üşengeçlikten kurtulmak istiyorum!!!

hayatım ben cuma yani yarın ameliyata giriyorum maalesef 20 gün sanayardımcı olamıyacağım..
ama istersen özelden numaramı face adresimi verebilrm bu sayede dertleşebilirz :) öpüyorum kocaman

hayatım ben cuma yani yarın ameliyata giriyorum maalesef 20 gün sanayardımcı olamıyacağım..
ama istersen özelden numaramı face adresimi verebilrm bu sayede dertleşebilirz :) öpüyorum kocaman
ver ver :)) görüşelim eski fotolarımı görmüş olursun...bak ne hale geldim (

geçmiş olsun balım umarım önemli bir sorunun yoktur..

Bence Sen kendine cok büyük Hedefler koyuyorsun ve herseyi birden mükkemel yapmak istiyorsun herseyde basarili olmak istiyorsun ve en ufak olumsuzlukda olmicak diye cabuk pes ediyorsun yada hic baslamiyorsun.
ilk olarak Ruhundaki yaralari sarmakla basla canim icin o kadar doluki sadece bi dyetisyen ile olucak is degil sonucda uzun vadeli olmaz öfkeni kirginligini kabulnenemedigin seyleri icinde hangi duygular varsa bosaltabilmen gerek(uzman ile) ve üzerine bir sünger cekip arkana bakmadan yepyeni bir hayat kurup yeni hedeflerle yola koyulup bu sürecde zaten yavas yavas da kilolarini kendilgiden verirsin bundan hic bir süphen olmasin )))

bayram geçsin beklesin beni trabzonun en iyi pesikoloğu çünkü onu delirteceğim :))))))))

cnm yazını okuduğumda sıkıntını içten bir şekilde paylaştım inan bende bir süre önce senin gibiydim. artık dayanıcak gücüm kalmamıştı araştırma yapıyordum hep tesadüfen karşılaştığım bir site benim hayatımı değiştirdi.inan bütün sorunlarım geçiyor yavaş yavaş hatta bendeki değişime inanamıyorum çok hızlı değişim yaşıyorum bütün dertlerim eskide kaldı çok şükür halada düzelmeye devam ediyor. bu sitede ço yetenekli piskologlar var tedavi önecesi bir form dolduruyorsun internette onlar seni arıyolar 240 tl para yatırıyorsun. randevu alıyosun ve 1 saate yakın telefonla görüşme yapıyosunuz senin sorununun nerden geldiğini geçmişine inerek tespit ediyorlar. sonra sana bir kaç yapman gereken şeyi söylüyorlar . asıl tedaviyi sübliminal telkinle yapıyorlar. sana ardından 9, 10 tane telkin gönderip tedavi oluyosun ve bütün sorunun bitiyo inan ban cnm pişman olmıycaksın foruma sırf sana cevap yazmak için girdim www.çekirdekinanç.com bu site okuyup kendin karar ver. sağlıcakla kalll

faydalı bilgiler olmuş........

birçoğumuz üşendiğimiz için başaramıyoruz.......

canım ne güzel yazmışsın.......bence böyle konularda senin gibi yapıcı yorumlar yapanlara da ihtiyaç var........:))

arkadaşlar paylaşımlarınızı okudum,umarım konu sahibi faydalanmıştır çünkü beni etkilediniz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…