- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.710
- 31
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kaçacağım ama içimi de saçma bir şekilde korku kaplıyor ya kovalamazsa diye.
Kaçacağım ama içimi de saçma bir şekilde korku kaplıyor ya kovalamazsa diye.
Sakın tenis oynamasin:) elini açmış rakete top gelsin diye bekleyen bir figür belirdi kafamda.Merhabalar KK'nın tatlış hatunları,
1,5 aydır görüştüğüm mü takıldığım mı desem birisi var. Daha önce konusunu açmıştım. Hafif duygusallık falan da girdi işin içine.
Yalnız şimdilik ufak bir problem var. Çocuk anladığım kadarıyla üşengeç hatta belki de çooooook üşengeç.
Ortak bir arkadaşımız var. Geçen bana bu bebeyle ilgili 'Görüşecekseniz en az 1 hafta önceden söyle buna, o anca kendini dışarı çıkacağına falan ikna eder hazırlar. Biz geldik oğlum nerdesin diyoruz bir çay içeyim, biraz oturayım gelerim der. Biraz değişik bir çocuk' dedi.
Futbol maçı yapmışlardı. Ben de seyretmeye gittim. Herkes oyun esnasında koşup dururken bu az hareket ediyor, sabit duruyor, hatta bir ara çimenlere oturduğunu bile gördüm
Daha önceki buluşmalarımızda ay bugün mü buluşsak, acaba başka gün mü buluşsak kafasına girdiğinde istemiyorsun galiba o zaman buluşmayalım dediğim de hemen toparlanıyordu.
Ama artık o buluşma teklif etsin istiyorum. Bebeyi çok özledim. Ama tam bir üşengeç.
Onun üşengeçliğiyle başa çıkabileceğim ya da buluşma teklif ettirebileceğim güzel bir formülünüz varsa alırım
Yaaa teşekkür ederim bu tatlış tavsiyen için :)Icindeki bu korkuyu cikar at. Hep sen korkma birak onlar seni kaybetmekten korksun. Seni umursamayani sen hiiiiccc umursama.
Aşık et demissiniz de nasil edeceğim? Bari onu da söyleseydinizSakın tenis oynamasin:) elini açmış rakete top gelsin diye bekleyen bir figür belirdi kafamda.
Aşık et dicem ama ilişkinin ilk heyecanı bittiginde özüne dönecek herkes gibi.huylu huyundan vazgecmez
Valla üşengeç kalsa da olur. Tek derdim görüşmek. Ben bu konuda adım atmak istemiyorum o atmalı..Benim eşimde çok üşengeçtir, hatta annesi hep dermiş ki 'sen evlenince çocuk yapmaya da üşenirsin, hanamın hadi der sen kımıldazsın ondan sonra yarar kafanı:))
Bunun bir çözümü olduğunu düşünmüyorum yapsam ben yapardım yani. Elinizden geldiğince ciddi olmaya çalışın.
Yemeği hazırlarım 2 saate gelir masaya, yemek biter sofrayı kaldıramam beni de lafa tutar 2 saat otururuz masada. Bir yere gideceğiz bir pantolon bir gömlek 2 saatte giyemez. Yarım saat aynaya bakar. Bir keresinde yıldım bunu beklerken ben gidiyorum gelmezsen gelme dedim vurdum kapıyı çıktım, ancak öyle acele etti peşimden hemen telefonu anahtarı alıp çıkmış ama cüzdanı unutmuş. AVM'den geri eve geldik cüzdan aldık sonra tekrar döndük ama bayağı kızmıştım yani.
Valla üşengeç kalsa da olur. Tek derdim görüşmek. Ben bu konuda adım atmak istemiyorum o atmalı..
Aşık et diyememisim tam olarak:) huylu huyundan vazgecmez yazmışım...elinizden bişey gelmez bu adam için.emekleriniz boşa çıkar.Aşık et demissiniz de nasil edeceğim? Bari onu da söyleseydiniz
Bunun formlü falan yok kardeşim, eşim 1 yıl önce işinden ayrıldı 1 yıldır evde yatıyor hiç iş aramadı , yılda 3 defa anca yaklaşır, sanırım üşengeçlik rekoru benim eşimdeMerhabalar KK'nın tatlış hatunları,
1,5 aydır görüştüğüm mü takıldığım mı desem birisi var. Daha önce konusunu açmıştım. Hafif duygusallık falan da girdi işin içine.
Yalnız şimdilik ufak bir problem var. Çocuk anladığım kadarıyla üşengeç hatta belki de çooooook üşengeç.
Ortak bir arkadaşımız var. Geçen bana bu bebeyle ilgili 'Görüşecekseniz en az 1 hafta önceden söyle buna, o anca kendini dışarı çıkacağına falan ikna eder hazırlar. Biz geldik oğlum nerdesin diyoruz bir çay içeyim, biraz oturayım gelerim der. Biraz değişik bir çocuk' dedi.
Futbol maçı yapmışlardı. Ben de seyretmeye gittim. Herkes oyun esnasında koşup dururken bu az hareket ediyor, sabit duruyor, hatta bir ara çimenlere oturduğunu bile gördüm
Daha önceki buluşmalarımızda ay bugün mü buluşsak, acaba başka gün mü buluşsak kafasına girdiğinde istemiyorsun galiba o zaman buluşmayalım dediğim de hemen toparlanıyordu.
Ama artık o buluşma teklif etsin istiyorum. Bebeyi çok özledim. Ama tam bir üşengeç.
Onun üşengeçliğiyle başa çıkabileceğim ya da buluşma teklif ettirebileceğim güzel bir formülünüz varsa alırım
Adam buluşma teklif etmiyor değil. Bir öncekinde o teklif etti mesela. Ama üşengeç. Arayı biraz fazla açıyor bence.İyi de adam buluşma teklif etmiyorsa üşendiği için değildir ki o.
Yeteri kadar hoşlanmıyor senden bence.
Bunu farkedememiş kadar tecrübesiz misin?
Aynen sabah kalkıp kahvaltı edip yine yatıyor. Ne yatma sevdasıymış arkadaşBenim eşim yere düşen çorabını bile eğilip almaz ayakta parmak arasına takar eliyle anca öyle alır üşengeçlik seviyesi maçta koşmaz top kaçınca başkası zaten vurur kendimi yoramam der nitekim maç sonra terlemez bile. Hep yatalım ister yataktan çıkmayalım. Zamanla düzelmeye başladı dışarı çıkalım diyince artık itiraz etmiyor ya da uzun mesafeli yerlere yürüyor artık
Aslında buluşmaya heves ediyor da adamın evden çıkacak taakati yok.Duygusallik isin icine girmeye basladiysa ve iliskinin en guzel zamanlari ilk flort zamanlarinda adam bulusmaya heves etmiyorsa,bu adam cok usengec yav hali sahada bile kosmuyor hihihi'yle baglanacak kadar basit degil bence.Geri cek biraz kendini bakalim,sen de teklif etme.O adim atsin.Gittigi yere kadar gitsin.
Yooo okudum.Adam buluşma teklif etmiyor değil. Bir öncekinde o teklif etti mesela. Ama üşengeç. Arayı biraz fazla açıyor bence.
Ortak arkadaşımızın da dediklerini, maçta yaptıklarını okumuş olmanız lazım sanırım?
Görüşlerini severek takip ettiğimLyanna Mormont Yokuspokus
KudrAlobar konumla ilgini görüşünüzü yazarsanız mutlu olurum