Üşengeç Erkekle Başa Çıkmanın Yolu

7 aylık doğmuşum diyeyim sen anla.
Benim de üşengeç olduğum konular var ama eğlenmek ya da zevk aldığım şeyleri yapmak olsun onlar için hiç üşenmem

Ben de üşengecim bu huyumdan nefret ediyorum saatlerce koltukta oturacak eve sana çok yardımcı olamayacak bi adama sevdalanman hiç doğru değil

Anladım. Fotoğraf falan istediğini okudum. Ben olsam göndermezdim. Dijital bir çağda yaşıyoruz. O fotoğraflar bir sürü yerde yedekleniyor. Belki bir gün birlikte olursunuz, belki yollarınız ayrılır. İleride belki evleniceksin, belki çocuğun olacak; neden bir başkasında uygunsuz fotoğrafların olsun kuzu? Sileceğini falan hiç sanmam, bir yerlerde yedeği muhakkak olur. Böyle şeyleri takan biri değilsen başka tabii. Fakat ben istemezdim yani elin adamında fotoğraflarım falan olsun.

Tabii ki yüzüm görünecek ya da kimliğimi deşifre edecek şekilde fotoğraflar göndermiyorum.

degısmıyorlar
ben esımın cok usengec oldugunu evlendıkten sonra ogrendım
yanı gercekten ınsanın sabrını zorlayan bırsey 4 yıllık evlılıgımızde 2 seyden kavga ettık bırı de bu
yuregımı cekıyor ona bırsey soyleyene kadar kalkıp ben yapıyorum
soyleyecem de kavrayacak da kalkıp yapacak da ohooo coook agır kanlı usengec allahım
yanımda suan senı sıkayet edıyorum dıyorum gulmeye usendı burda gulunecektı dedım okadar usengec

kac kac usengec adamla olmaz eger sabırsız telaslı bırıysenız erken ölursunuz soyleyeyım

7 aylık doğmuşum buradan anlayın sabirsizligimi :)
Aklıma bir şey geldi mi hemen yapmak isterim. Yani yapabiliyorsam niye bekleyeyim ki kafasindayim.
Hızlı hızlı yürür ederim, yavaşlık bile afakanlar bastırır bana.

aynıııı aynı eyvah eyvah
bende aklıma bırsey dustu mu hemen yaparım
esım derkı ne acelen var yaparsın hemen
bende derım kı nıye bekleyeyım
saglıgım yerınde gucum var zamana yavas yavas yayınca madalya mı takılacak yoook ?
e kendını yoruyorsun ama der
e olsun sonra cok yatıp yuvarlancam sımdı yorulayım ne var kı derım

burda makaron dıye bır uye var bıze zıyarete geldı servıs yapıyorum
nıye kosuyorsun dedı
kosuyor muyum farkında degılım yurudugumu sanıyorum ben dedım herseyım okadar hızlı
esım taaam tersım

gercekten cok zorlanıyorum cok
bır kısısel bakım hassasıyetı bır acelecılık bu ıkısı gercekten bırlıktelıkte coook onemlı bır uyum
evden cıkarken bıle 3 dk da ben hazırım kapıda esımı beklıyorum ya herseyde boyle

Malesef bi formulü olmuyor. Bu durumu ya kabullenmelisin ona göre davranmalısın yada ayrılmalısınz...

Normalde taktiksel olarak kaçan kovalanır geyiğine sığınarak onun görüşme teklifinde bulunmasını beklemem gerekirdi.

Düşündüm, zaten bu çocukla ciddili bir şey olmaz belli. Kafama göre takılayım, mesaj attım.
Saatlerce mesaja bakmadı, en son görüldü yaptı.

Ben de ortak arkadaşımızla konuşuyordum zaten, bayağı olumsuz konuştum çocukla ilgili.
O da muhtemelen noktasına kadar söyledi çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…