- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
O büyük aşkımdı pardon eski büyük aşkım :)Şu zevk almadım diye kendini ağırdan satan, siz yazınca umursamayan(böyle hatırlıyorum) adam. Nickleri karıştırmadım sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O büyük aşkımdı pardon eski büyük aşkım :)Şu zevk almadım diye kendini ağırdan satan, siz yazınca umursamayan(böyle hatırlıyorum) adam. Nickleri karıştırmadım sanırım.
Gece gece güldürdünüz beniUsenenin çocuğu olmaz derler. :) At bacim sen bunu valla erkeğin nazlanani mizmizlanani cimrisi usengeci çekilmez. Yuva kurcan sen bu adamla bu nedir ya. Yarın bigun iş ciddiye binince bu davranışlar gözüne batmaya başlıcaları. Bide sen anlatırken gözümün önüne yalan Dünya'da bı Orçun vardı günde 18 saat uyurdu çok üşengeç sürüngen gibi bı oglandi resmen o geldi gözümün önüne :)
Baya büyükmüşO büyük aşkımdı pardon eski büyük aşkım :)
Ay yok yanlış anlaşıldım galiba. Onun huyu suyu tabii ki bir müdahale de bulunmam kaldı ki bulunsam bile kendi istemediği sürece hiç bir şey değişmez.Bı de kadınlar olarak lütfen erkeğin olumsuz bı özelliğiyle başa çıkmaya çalışmayın . Siz kimsenin psikoloğu yada doktoru değilsiniz . Anasının babasının yapamadığını görevi neden siz üstlenip ben bunu duzeltirum diyorsunuz ki. Hayır bu ilerde başınıza çok sıkıntı getirecek. Kimseyi düzeltmeye çalışmayın zaten insanalr zamanla düzelmezler. Sadece köprüyü geçene kadar sizin istediğiniz biriymiş gibi görünmeye çalışır rol yaparlar. Sonra özüne döner er yada gec
Ay yok yanlış anlaşıldım galiba. Onun huyu suyu tabii ki bir müdahale de bulunmam kaldı ki bulunsam bile kendi istemediği sürece hiç bir şey değişmez.
Benim problemim çocuğu özlemiş olmam ve benim buluşma teklif etmek istememem.
[/QUOTE
Aramaya useniyordur belki :)
Yaa abartmadın mı biraz, neyi mal kiBence dümdüz mal afedersiniz
Erkeğin malkafalısı hiç çekilmiyor
Tombiş bir şey olsa anlayacağım ama dışarıdan bakınca fit, sportif falan görünüyor. Bu üşengeçlikle formunu nasıl korumayı başarıyor acaba merak ediyorumKendimde çok üşengeç bi insanım yada insandım diyeyim hamileyken eşime offf nefes almaktan yoruldum dediğimi bilirim ama son aylardaydı yani , elimde olsa hep yatarım ama bu çok farklı yahu adam maç esnasında bile çimlere oturup dinlenme gereği duyuyo çaya çağırılınca biraz oturayım da gelirim diyo valla istemsizce güldüm ama söylim bu denlisinden yar olmaz
Acilen öğrenip beni de bilgilendirin lütfen nitekim vereceğim çok kilo varTombiş bir şey olsa anlayacağım ama dışarıdan bakınca fit, sportif falan görünüyor. Bu üşengeçlikle formunu nasıl korumayı başarıyor acaba merak ediyorum
Yemeye de üşeniyor demek ki :)Tombiş bir şey olsa anlayacağım ama dışarıdan bakınca fit, sportif falan görünüyor. Bu üşengeçlikle formunu nasıl korumayı başarıyor acaba merak ediyorum
O kadar da değildir diye düşünüyorum, düşünmek istiyorumYemeye de üşeniyor demek ki :)
İyi halimiz şu an. Beni kıskanmalar falan başladıBu senin F*** body değil mi en son ki duygusallık istediğin karizmatik çocuk ? Oysa eğer buluşalım deme bence. muabbetiniz ne alemde gün içinde çok sık konuşuyomusunuz
Kaç biraz bakalımİyi halimiz şu an. Beni kıskanmalar falan başladı
Sürekli konuşmuyorum. Benimle daha fazla vakit geçirmek istiyorsa başka adımlar atması gerektiğini idrak etsin diye
Kaçacağım ama içimi de saçma bir şekilde korku kaplıyor ya kovalamazsa diye.Kaç biraz bakalım
Buluşalım da neresi olduğu önemli değil cidden. Yakın da oturuyoruz zaten..Off ben de çok üşengecim ani buluşmaları hiç sevmem çünkü hazırlanmam 4 saatimi alır kıyafetlerimi giyerim yatağa gider yuvarlanırım sonra sosyal medyada takılırım tekrar yatar yuvarlanırım falan.. onun evine yakın yerlerde buluşun belki daha az üşenir