- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi Meredith Grey
Erkekler zaten cekilmiyo birde yaengeci abooo evlerden irak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenBu o fb olan mı?
7 aylık doğmuşum diyeyim sen anla.valla kendimi gördüm bu oğlanda ... bıraksalar kuala gibi koltuğumda yaşarım, çağırmasın kimse gezmeye falan diye telefon kapatmışlığımda var :) eğer aktif bir insansan yapamazsın bu adamla sıkar bir süre sonra,sonra bukadar çabaladığına yanarsın ... düşünsene bu adamla evli olduğunu bi 5 sene sonra göbeğinde toz biriken kanepe amcalarına döner, sevişmeye de üşenir bu adam yazık olur senin liboya
Anladım. Fotoğraf falan istediğini okudum. Ben olsam göndermezdim. Dijital bir çağda yaşıyoruz. O fotoğraflar bir sürü yerde yedekleniyor. Belki bir gün birlikte olursunuz, belki yollarınız ayrılır. İleride belki evleniceksin, belki çocuğun olacak; neden bir başkasında uygunsuz fotoğrafların olsun kuzu? Sileceğini falan hiç sanmam, bir yerlerde yedeği muhakkak olur. Böyle şeyleri takan biri değilsen başka tabii. Fakat ben istemezdim yani elin adamında fotoğraflarım falan olsun.
Tabii ki yüzüm görünecek ya da kimliğimi deşifre edecek şekilde fotoğraflar göndermiyorum.Anladım. Fotoğraf falan istediğini okudum. Ben olsam göndermezdim. Dijital bir çağda yaşıyoruz. O fotoğraflar bir sürü yerde yedekleniyor. Belki bir gün birlikte olursunuz, belki yollarınız ayrılır. İleride belki evleniceksin, belki çocuğun olacak; neden bir başkasında uygunsuz fotoğrafların olsun kuzu? Sileceğini falan hiç sanmam, bir yerlerde yedeği muhakkak olur. Böyle şeyleri takan biri değilsen başka tabii. Fakat ben istemezdim yani elin adamında fotoğraflarım falan olsun.
7 aylık doğmuşum buradan anlayın sabirsizligimi :)degısmıyorlar
ben esımın cok usengec oldugunu evlendıkten sonra ogrendım
yanı gercekten ınsanın sabrını zorlayan bırsey 4 yıllık evlılıgımızde 2 seyden kavga ettık bırı de bu
yuregımı cekıyor ona bırsey soyleyene kadar kalkıp ben yapıyorum
soyleyecem de kavrayacak da kalkıp yapacak da ohooo coook agır kanlı usengec allahım
yanımda suan senı sıkayet edıyorum dıyorum gulmeye usendı burda gulunecektı dedım okadar usengec
kac kac usengec adamla olmaz eger sabırsız telaslı bırıysenız erken ölursunuz soyleyeyım
7 aylık doğmuşum buradan anlayın sabirsizligimi :)
Aklıma bir şey geldi mi hemen yapmak isterim. Yani yapabiliyorsam niye bekleyeyim ki kafasindayim.
Hızlı hızlı yürür ederim, yavaşlık bile afakanlar bastırır bana.
Merhabalar KK'nın tatlış hatunları,
1,5 aydır görüştüğüm mü takıldığım mı desem birisi var. Daha önce konusunu açmıştım. Hafif duygusallık falan da girdi işin içine.
Yalnız şimdilik ufak bir problem var. Çocuk anladığım kadarıyla üşengeç hatta belki de çooooook üşengeç.
Ortak bir arkadaşımız var. Geçen bana bu bebeyle ilgili 'Görüşecekseniz en az 1 hafta önceden söyle buna, o anca kendini dışarı çıkacağına falan ikna eder hazırlar. Biz geldik oğlum nerdesin diyoruz bir çay içeyim, biraz oturayım gelerim der. Biraz değişik bir çocuk' dedi.
Futbol maçı yapmışlardı. Ben de seyretmeye gittim. Herkes oyun esnasında koşup dururken bu az hareket ediyor, sabit duruyor, hatta bir ara çimenlere oturduğunu bile gördüm
Daha önceki buluşmalarımızda ay bugün mü buluşsak, acaba başka gün mü buluşsak kafasına girdiğinde istemiyorsun galiba o zaman buluşmayalım dediğim de hemen toparlanıyordu.
Ama artık o buluşma teklif etsin istiyorum. Bebeyi çok özledim. Ama tam bir üşengeç.
Onun üşengeçliğiyle başa çıkabileceğim ya da buluşma teklif ettirebileceğim güzel bir formülünüz varsa alırım
Bir-kac saat önce ufak çaplı bir kriz yasandı.Adamın karakteri üşengeç olabilir de; bu üşengeçliğinden değil seni çok da sallamadığından. Bence sen de çok sallama, değiştiremezsin :)
Normalde taktiksel olarak kaçan kovalanır geyiğine sığınarak onun görüşme teklifinde bulunmasını beklemem gerekirdi.Noldu?