Üşengeç Erkekle Başa Çıkmanın Yolu

Uğraşma bu adamla derim.
Neden buna takılıp kaldın ki Anna? Adamın senin için artı sayılabilecek nesi var?
Eli ayağı düzgün bir tip olması dışında nesi var adamın?

Aşırı üşengecim ama sevgilimle buluşmaya üşenmem hiç. 7 yıldır birlikteyiz yani normalde heyecan bitmeli, buluşmaya üşenmeliyim. Yemek yapmaya, odamı toplamaya hatta bazen yemek yemeye üşenirim ama buluşmaya üşenmem özlüyorum yakışıklıyı
Utandığım için insanlara anlatamadığım pek çok efsanevi üşengeçlik anım vardır. En kötü yönüm bu maalesef. Ama yani konu sevgilim olunca ben bile üşenmiyoruuum ben bileee.

Üşenen sevmiyordur diye büyük bir laf ederek konuyu terk ediyorum

Uğraşma bu adamla derim.
Neden buna takılıp kaldın ki Anna? Adamın senin için artı sayılabilecek nesi var?
Eli ayağı düzgün bir tip olması dışında nesi var adamın?
Eli ayağı düzgün demek az kalır onun için. Taşımsı bir varlık.
Ama yine de haklısın. Herhangi bir atakta bulunmayacağım onun için. Zaten çok da bir şey yapmadım şimdiye kadar.
O adım atarsa düşünürüm.

Taş gibi bi fiziği olan ama acaip bi üşengeçle sınanıyorum ben de. Adamın üşenmediği tek şey spor yapmak. Onun dışında azcık yürüse uf puf yoruldum yapar bi de nazlı yani. İlişkinin erkeği benmişim gibi hissediyorum. Aynı şekilde tecrübesiz. Kişiliği kötü olsaydı da aldatmaya bile üşencek bi insan.Buluşmaya üşenmiyor tabiki ama buluşunca da sadece oturmak istiyor. Baya uzun süre oldu. Sana diyebileceğim tipinin,saflığının üşengeçliğin tolere etmesini bekleme.Hep şikayet modundayım ben yani. Öylesine takılmak diyorsun ama dikkat et aşık olabilirsin uzak durmaya çalış :)

Aşık olmuş bile olabilirim

Yazdıklarını okudukca bana da öyle geldi. Bir erkeğin peşinde koşmaması, görece utangac olması ve tecrübesizliği bizim gibi biraz daha tecrübeli kadınların ilgisini çekiyor doğruya doğru. Farklı geliyor. Başta hoşumuza da gidiyor onu tavlamak. Ama yürümüyor be.Adamlar konfor alanından çıkmıyor.Ne kadar cool biri derdim şimdi de bu kadar üşenilmez diyorum batıyor yani. Hep çabalayan sen olacaksın. Onun ilgisini çekecek planlar yapmaya çalışacaksın.Uzun vadede müthiş bi yorgunluk..

Ya da klişe kaçan kovalanır taktiğine sığınacağım.

Kendin soylemen iyi oldu.Sayfalardir dememek icin tuttum kendimi.
Sen bosver bu fb islerini.Sen bildigin ask kadinisin.
Kosene cekil bekle.Adami cinsellikle kendine baglayamayacagin aşikar.En azindan merak uyandir.Seni merak etmesini sagla.Bir de bu taktikle dene.Fazla da sanaldan foto vs isine girme.

Belki de o yüzden baskı yapmıyorumdur, kendimi geri çekip onun hamle yapmasına izin veriyorumdur.

Teşekkür ederim güzel yorumların için bu arada

Okumadım başlığa karşılık diyorum ki olmaz o iş. Bende var bir tane evlerden Irak he ben kafayı yerim problem yok diyorsan devam et. Yola getiremezsin öyle bir şey yok.

valla kendimi gördüm bu oğlanda ... bıraksalar kuala gibi koltuğumda yaşarım, çağırmasın kimse gezmeye falan diye telefon kapatmışlığımda var :) eğer aktif bir insansan yapamazsın bu adamla sıkar bir süre sonra,sonra bukadar çabaladığına yanarsın ... düşünsene bu adamla evli olduğunu bi 5 sene sonra göbeğinde toz biriken kanepe amcalarına döner, sevişmeye de üşenir bu adam yazık olur senin liboya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…