- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Eli ayağı düzgün demek az kalır onun için. Taşımsı bir varlık.Uğraşma bu adamla derim.
Neden buna takılıp kaldın ki Anna? Adamın senin için artı sayılabilecek nesi var?
Eli ayağı düzgün bir tip olması dışında nesi var adamın?
Aşık olmuş bile olabilirimTaş gibi bi fiziği olan ama acaip bi üşengeçle sınanıyorum ben de. Adamın üşenmediği tek şey spor yapmak. Onun dışında azcık yürüse uf puf yoruldum yapar bi de nazlı yani. İlişkinin erkeği benmişim gibi hissediyorum. Aynı şekilde tecrübesiz. Kişiliği kötü olsaydı da aldatmaya bile üşencek bi insan.Buluşmaya üşenmiyor tabiki ama buluşunca da sadece oturmak istiyor. Baya uzun süre oldu. Sana diyebileceğim tipinin,saflığının üşengeçliğin tolere etmesini bekleme.Hep şikayet modundayım ben yani. Öylesine takılmak diyorsun ama dikkat et aşık olabilirsin uzak durmaya çalış :)
Yazdıklarını okudukca bana da öyle geldi. Bir erkeğin peşinde koşmaması, görece utangac olması ve tecrübesizliği bizim gibi biraz daha tecrübeli kadınların ilgisini çekiyor doğruya doğru. Farklı geliyor. Başta hoşumuza da gidiyor onu tavlamak. Ama yürümüyor be.Adamlar konfor alanından çıkmıyor.Ne kadar cool biri derdim şimdi de bu kadar üşenilmez diyorum batıyor yani. Hep çabalayan sen olacaksın. Onun ilgisini çekecek planlar yapmaya çalışacaksın.Uzun vadede müthiş bi yorgunluk..Aşık olmuş bile olabilirim
Ya da klişe kaçan kovalanır taktiğine sığınacağım.Yazdıklarını okudukca bana da öyle geldi. Bir erkeğin peşinde koşmaması, görece utangac olması ve tecrübesizliği bizim gibi biraz daha tecrübeli kadınların ilgisini çekiyor doğruya doğru. Farklı geliyor. Başta hoşumuza da gidiyor onu tavlamak. Ama yürümüyor be.Adamlar konfor alanından çıkmıyor.Ne kadar cool biri derdim şimdi de bu kadar üşenilmez diyorum batıyor yani. Hep çabalayan sen olacaksın. Onun ilgisini çekecek planlar yapmaya çalışacaksın.Uzun vadede müthiş bi yorgunluk..
Aşık olmuş bile olabilirim
Belki de o yüzden baskı yapmıyorumdur, kendimi geri çekip onun hamle yapmasına izin veriyorumdur.Kendin soylemen iyi oldu.Sayfalardir dememek icin tuttum kendimi.
Sen bosver bu fb islerini.Sen bildigin ask kadinisin.
Kosene cekil bekle.Adami cinsellikle kendine baglayamayacagin aşikar.En azindan merak uyandir.Seni merak etmesini sagla.Bir de bu taktikle dene.Fazla da sanaldan foto vs isine girme.
Evet o :)bu sadece cinsel birliktelik için takıldığın ama sonrasında hoşlandığın çocukmuydu anna
Bela?niye başına bela alıyorsun ki
sonra üzülen sen olursun
Bellacım abartmasan?Konu açma rekoru kırma denemesi mi buüsengeçlik doğuştantır yapacak birsey yok
Belki de o yüzden baskı yapmıyorumdur, kendimi geri çekip onun hamle yapmasına izin veriyorumdur.
Teşekkür ederim güzel yorumların için bu arada
20 mi 54 olmasın oBellacım abartmasan?
4 küsur yıldır uyeyim toplam konu sayım 20 falandır. Gören de her gün bilmem kaç tane koni açıyorum falan sanar.
Kız saydım 54müş hakikaten20 mi 54 olmasın oneyse üşengeç adamla işin zor
Bu o fb olan mı?Abarttınız sanki biraz :)
Buraya konu actigim totalde 3 kişi oldu.
Boynu miradan annesi müdahale de bulunan, beni aldatan ve bu yeni tanistigim çocuk.