Üşengeç Erkekle Başa Çıkmanın Yolu

Yooo okudum.
Adam az teklif ediyorsa az hoşlanıyordur.
Gerçekten güçlü duyguların önüne hiç bir üşengeçlik geçemez.
Maçta yaptıkları,arkadaşları çağırınca yok çay içeyim de öyle geleyim vs. üşengeçlik falan değil tamamen ergence ve şımarıkça hareketler bana göre zaten çok itici de benimle buluşmak isteyip de üşenen (!) adamdan yeterli duygu paylaşımı yaşamadığım için çoktan kendisine çoktan kapıyı gösterirdim.
Ben de bana karşı big love falan hissettiğini söylemedim ki :)
Ilişkilerde bu kadar fevri davranilmamasindan yanayım. Teşekkürler yorumunuz içiiiiiin :)

Gerçekten bu adamla olmak istiyor musun? İnsanın ömrünü çürütür ayol. Okurken sıkıntı bastı.
Ciddi bir şey düşünmüyorum da bir süre takılsak fena olmaz.
Sürekli güleryüzlü ve biraz fazla yakışıklı olması ona ekstradan şans tanımamı sağlıyor galiba :işsiz:

Aynen sabah kalkıp kahvaltı edip yine yatıyor. Ne yatma sevdasıymış arkadaş :KK70: Maç yapmalarının sebebini anlayamadım eşinizin ve benim adamın :KK70:
Ben neden gittiğini soruyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum diyor, ancak izlemeye gidiyorum gözümde uzağı görmüyor kocamı seçemiyorum sabit duran benim kocamdır diyorum :KK49::halay:

Ciddi bir şey düşünmüyorum da bir süre takılsak fena olmaz.
Sürekli güleryüzlü ve biraz fazla yakışıklı olması ona ekstradan şans tanımamı sağlıyor galiba :işsiz:
cidd bişey düşünmüyorsanız siz teklif edin gitsin
bu arada psikoloğunuzu değiştirdiniz mi tedavi?

cidd bişey düşünmüyorsanız siz teklif edin gitsin
bu arada psikoloğunuzu değiştirdiniz mi tedavi?
Değiştirmedim çünkü psikologluk bir durumum yok.
Karakter olarak kinci bir tiptim. Hayatımda radikal değişiklikler yaptım, kinci ya da takıntılı durumumdan eser kalmadı.

Ek olarak ciddi bir şey düşünmesem de karşımdaki insanın durduk yere totosunu kaldırmak istemiyorum :)

Anna beynimi yaktın gibi gibi. Ben senin ilişkilerine yetişemiyorum vallahi.

Kim kimdi, neydi, hangisiydi?

Şimdilik ilerisi için plan yapmıyorum. Anın tadını çıkartmaktan yanayım.
Karakteri böyle imiş, ortak arkadaşımız onun çocukluk arkadaşı.

Özledim onu. Ama sürekli adama da ben buluşalım edelim demek istemiyorum.

Bence adamın karakteri bu, ki ortak arkadaşınız da aynısını demiş. Değişmez, değiştiremezsin. Aşık olmadan uzatma derim ama sen bilirsin. Ben çok hızlı aceleci bir tipim yavaş insanlarla yapamıyorum mesela, kimisi de tam tersidir. Sen kendine göre değerlendir.

Son iki konundan benim cikardigim ite kaka gidiyor bu iliski mi artik her neyse,ruh yok,heyecan yok.Sen,cocugun kendini bisey sanmamasi icin frenli gidiyorsun,cocuk desen olsa da olur olmasa da modunda.
Senin cocugu fizik olarak asiri begenmen,onun da "he iliski mi ?,guzel de kizmis,eh hadi tamam olsun yaa" uzerinden ilerleyen degisik bir durum var aranizda.
Kör topal gidiyor birseyler.Ne kopartirsaniz kâr artik birbirinizden 😅

Son iki konundan benim cikardigim ite kaka gidiyor bu iliski mi artik her neyse,ruh yok,heyecan yok.Sen,cocugun kendini bisey sanmamasi icin frenli gidiyorsun,cocuk desen olsa da olur olmasa da modunda.
Senin cocugu fizik olarak asiri begenmen,onun da "he iliski mi ?,guzel de kizmis,eh hadi tamam olsun yaa" uzerinden ilerleyen degisik bir durum var aranizda.
Kör topal gidiyor birseyler.Ne kopartirsaniz kâr artik birbirinizden 😅
Çocuk yüz vermediğim, istemedigim zamanlarda bayağı zorluyordu. Şimdi olur tamam moduna geçtim beyefendi rahatladı biraz :KK70:
Geçen ortak arkadaşımızın kuzeni benden hoşlandığını söylemiş. Hatta bana da yazdı etti ama engeli yedi neyse.
Bunu öğrenince bebe harekete geçti hafif. Ortak arkadaşımızın kuzenine de bizim annaboleyna ile aramızda farklı bir münasebet var demiş.

Çocuk yüz vermediğim, istemedigim zamanlarda bayağı zorluyordu. Şimdi olur tamam moduna geçtim beyefendi rahatladı biraz :KK70:
Geçen ortak arkadaşımızın kuzeni benden hoşlandığını söylemiş. Hatta bana da yazdı etti ama engeli yedi neyse.
Bunu öğrenince bebe harekete geçti hafif. Ortak arkadaşımızın kuzenine de bizim annaboleyna ile aramızda farklı bir münasebet var demiş.

Iste bak yani, olsa da olur olmasa da modu bu.Zaten ne senin ne de cocugun birbirinizden aman aman guclu bir beklentisi yok.Maksat vakit gecirmek.Takilin iste arada.Cok sık gorusmeseniz de olur.

Iste bak yani, olsa da olur olmasa da modu bu.Zaten ne senin ne de cocugun birbirinizden aman aman guclu bir beklentisi yok.Maksat vakit gecirmek.Takilin iste arada.Cok sık gorusmeseniz de olur.
Aslında takılma amacımızı yerine getirmek için yapmamız gereken bir şey var.
Ama çocuk onu bile sanal yollarla, fotoğrafla falan yapmaya çalışıyor. Anlayamıyorum.

Aslında takılma amacımızı yerine getirmek için yapmamız gereken bir şey var.
Ama çocuk onu bile sanal yollarla, fotoğrafla falan yapmaya çalışıyor. Anlayamıyorum.

O zaman senin cocuk uzerinde asil amacin o. Onun cok ta degil.Dusunsene bu cok buyuk bir problem degil mi? Tamam usengec olursun da ,hormonlarinin tavan yaptigi bir yas araliginda hele ki karsi taraf istegini belli de ederken adam buna bile yanasmiyorsa kusura bakma ortada sadece "usengec" diye kestirip atilacak durum yok.Amiyane tabirle seninle yuzyuze gorusebilmek icin daglari delmesi gerekiyor bu cocugun :) Valla bir problem var ortada.Empati yapiyorum.Ne kadar cekici olsa da bende heves meves kalmaz.Bu kadar yakin oturucaz ve hala cinselligi sanalda surdurucez.Pehh.Hem de daha bu kadar kisa suredir gorusuyorken.Baska bir sorun var bence.Senin kadar bu kadar hevesli degil bu iliskiye bu cocuk.Benim direkt cikarimim bu olurdu.

O zaman senin cocuk uzerinde asil amacin o. Onun cok ta degil.Dusunsene bu cok buyuk bir problem degil mi? Tamam usengec olursun da ,hormonlarinin tavan yaptigi bir yas araliginda hele ki karsi taraf istegini belli de ederken adam buna bile yanasmiyorsa kusura bakma ortada sadece "usengec" diye kestirip atilacak durum yok.Amiyane tabirle seninle yuzyuze gorusebilmek icin daglari delmesi gerekiyor bu cocugun :) Valla bir problem var ortada.Empati yapiyorum.Ne kadar cekici olsa da bende heves meves kalmaz.Bu kadar yakin oturucaz ve hala cinselligi sanalda surdurucez.Pehh.Hem de daha bu kadar kisa suredir gorusuyorken.Baska bir sorun var bence.Senin kadar bu kadar hevesli degil bu iliskiye bu cocuk.Benim direkt cikarimim bu olurdu.
Ilk başka bu kadar pesimde koşmasaydı böyle düşünebilirdim.
Ilk yakinlasmamizda da böyle olmuştu.
Belki kendine o konuda guvenmiyordur. Sanal sürdürürken beni tatmin edemeyip kendince rezil olma gibi bir durumu olamaz diye düşünüyordur belki :/

X