Üşengeç Erkekle Başa Çıkmanın Yolu

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar KK'nın tatlış hatunları,

1,5 aydır görüştüğüm mü takıldığım mı desem birisi var. Daha önce konusunu açmıştım. Hafif duygusallık falan da girdi işin içine.

Yalnız şimdilik ufak bir problem var. Çocuk anladığım kadarıyla üşengeç hatta belki de çooooook üşengeç.

Ortak bir arkadaşımız var. Geçen bana bu bebeyle ilgili 'Görüşecekseniz en az 1 hafta önceden söyle buna, o anca kendini dışarı çıkacağına falan ikna eder hazırlar. Biz geldik oğlum nerdesin diyoruz bir çay içeyim, biraz oturayım gelerim der. Biraz değişik bir çocuk' dedi.

Futbol maçı yapmışlardı. Ben de seyretmeye gittim. Herkes oyun esnasında koşup dururken bu az hareket ediyor, sabit duruyor, hatta bir ara çimenlere oturduğunu bile gördüm

Daha önceki buluşmalarımızda ay bugün mü buluşsak, acaba başka gün mü buluşsak kafasına girdiğinde istemiyorsun galiba o zaman buluşmayalım dediğim de hemen toparlanıyordu.
Ama artık o buluşma teklif etsin istiyorum. Bebeyi çok özledim. Ama tam bir üşengeç.

Onun üşengeçliğiyle başa çıkabileceğim ya da buluşma teklif ettirebileceğim güzel bir formülünüz varsa alırım

Bebe kelimesini hiç sevmedim öncelikle..
Onu geçersek, aşık olan adam her türlü koşarak yanına gelir amma velakin bir süre sonra işler ilerlediğinde özüne dönecektir. İlerisi için nasıl planların var bilmiyorum ama evlenirsen evde böyle biriyle yaşamak zorunda kalacaksın.

Şimdilik ilerisi için plan yapmıyorum. Anın tadını çıkartmaktan yanayım.
Karakteri böyle imiş, ortak arkadaşımız onun çocukluk arkadaşı.

Özledim onu. Ama sürekli adama da ben buluşalım edelim demek istemiyorum.

Varsa yontem ben de faydalanayim. Esimin usengecligi beni daha rahat bir insana evirdi. Genelde onlar üşengeçlileri ile sizin huyunuzu değiştiriyorlar eğer ilişki devam edecekse.

Ne üşengeçliği ya. Bende cok değer vermediğim insanlara ortamlara girerken böyle sallanıyorum. Biriyle flörtleşicem ilişkim olucak ki hemde daha 1.5 aylık koşa koşa giderim. Bahane yapmasın bosuna

Benim erkek kardeşim böyle. Kaç yaşına geldi hala düzelmedi. Düzelmez de. Sevgilisi yok, niye biliyo musun? 3 haftada 1 anca buluşmaya niyetleniyor. Kızlarda bunu terk ediyor :))

Ne üşengeçliği ya. Bende cok değer vermediğim insanlara ortamlara girerken böyle sallanıyorum. Biriyle flörtleşicem ilişkim olucak ki hemde daha 1.5 aylık koşa koşa giderim. Bahane yapmasın bosuna
Çocuk bana bir şey demedi ki :)
Ortak arkadaşımız anlattı bana bunları, maçta da gördüğüm kadarıyla üşengeç birisi.

Öyle biri de mi vardı :)
Yok şu sadece cinsellik için buluştuğunuz burnu laf dağındaki çekici adam.
Burnu kaf dağında mı? İnanın hangisi oluyor bu anımsayamadım :)
Ya büyük aşkımdan bahsediyor olmalısınız ya da bu adamdan. Ama bu adamın da burnu kaf dağında değil ki :/

Burnu kaf dağında mı? İnanın hangisi oluyor bu anımsayamadım :)
Ya büyük aşkımdan bahsediyor olmalısınız ya da bu adamdan. Ama bu adamın da burnu kaf dağında değil ki :/
Şu zevk almadım diye kendini ağırdan satan, siz yazınca umursamayan(böyle hatırlıyorum) adam. Nickleri karıştırmadım sanırım.

Usenenin çocuğu olmaz derler. :) At bacim sen bunu valla erkeğin nazlanani mizmizlanani cimrisi usengeci çekilmez. Yuva kurcan sen bu adamla bu nedir ya. Yarın bigun iş ciddiye binince bu davranışlar gözüne batmaya başlıcaları. Bide sen anlatırken gözümün önüne yalan Dünya'da bı Orçun vardı günde 18 saat uyurdu çok üşengeç sürüngen gibi bı oglandi resmen o geldi gözümün önüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…