Usak///64

günaydın kızlar.aman iyi ne güzel.çalışın.ben çalışırken bile çok günler makinaların kapandığı olmuştu.kıyamam işçiler gelip yalvarırlardı.başka işlere yönlerndirin bizi diye.

uşak- ulubeyli hemşehrilerime izmit ten kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan 1 hafta önce ordaydım

günaydın günaydın günaydın zemuszemus

delikız bu aralar yok hayırdır CADIARZU

çiçek işler in açıldığına sevindimm
:içelim:

günaydın günaydın günaydın zemuszemus

delikız bu aralar yok hayırdır CADIARZU

çiçek işler in açıldığına sevindimm
:içelim:

evet çok şükür iyi işçiler ramazan olmasına rağmen itiraz etmiyorlar bu ay maaşı 2ye katlarlar herhalde bayram öncesi iyi olur. Allahım herkesin işini açsın kriz sona ersin artık

çok şükür bizim öyle kapanan makina, tezgah olmadı da ama mesai filan olmuyordu herkes saatinde çalışıp gidiyordu prta düzeydeydi yani işler şimdi çok çok şükür tabi bizim maaşları etkilemiyor ama iş olunca psikolojikmen herkes iyi oluyor.

günaydın kızlarr Şeniz

bu aralar yoğun geçiyor hayat malum ramazan iftar davetlerimiz başladı cokacimcoook
çiçekçim seninle daha öncede konuşmuştuk hatırlarmısın bilmem bwnim eşimin iş yeride organizede yerimseniben
işlerde bir kıpırdanma var doğrusun umarım devamı elir kaydirigubbakcemile5

evet hatırladım konuşmuştuk hatta oğlun össye girecekti sanırım ne oldu kazanabildimi umarım istediği yer olmuştur?

evet hatırladım konuşmuştuk hatta oğlun össye girecekti sanırım ne oldu kazanabildimi umarım istediği yer olmuştur?

evet canım istediği yer oldu şükür mülkiyede okuyor ankarada opuyorumnanaktan
bu yıl kızda sıraa aynı stres yeniden başladı akannehir

evet canım istediği yer oldu şükür mülkiyede okuyor ankarada opuyorumnanaktan
bu yıl kızda sıraa aynı stres yeniden başladı akannehir

gözünüz aydın canım, inşallah kızında başarılı olur. Artık çocuklar 2-3 yaşına geldimi başlıyor koşturmaya yok o kreş bu kreş sonra anaokulu derken uzayıp gidiyor. Allah tüm öğrencilere zihin açıklığı versin.

merhaba delikız iş arıyordun galiba?nasıl bir sonuç alabildinmi?
merhaba canım ya nerdeeee iş bulamıyorum heryere başvurdum ama çocuğum var sanırım o engel oluyor beni işe almalarına

geçen bir yere sordum biz bekar arıyoruz dedi adam direk sanki bekar olunca insanlar hiç izin almayacak yada hiç evlenmeyecek anlamıyorum bu işverenleri

mng kargodan çağırdılar orası da akşam 9 a kadar çalışıyormuş o da benim işime gelmedi zaten benim bebeğim 9:30 10 da uyur ona vakit ayıramayacaktım şimdilik beklemede kaldım malesef iş bulmak çok zor canım varmı senin bildiğin eleman arayan bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…