Usak///64

günaydın kızlarrrr.bende uşak lisesi mezunuyum.95 mezunuyum.sen erken başlamışsın galiba okula.dükkanınmı var senin?

teşekkürler canım aşı olmuştuk o gün ateşi ıktı akşamına hala da keyfi yok ateşi de ara ara çıkıyor

geçmiş olsun tekrar.ne aşısı oldu kuzucuk?aman ne zor ya ben birini götürürdüm aşıya giderken hiç tutamazdım kuzumu.çıkardım odadan.:1no2::1no2:

geçmiş olsun tekrar.ne aşısı oldu kuzucuk?aman ne zor ya ben birini götürürdüm aşıya giderken hiç tutamazdım kuzumu.çıkardım odadan.:1no2::1no2:

teşekkürler canım 1 yaş aşısı oldu işte benim kuzu ben içerde başında oluyorum tam tersi dışarda olunca içim rahat etmiyor

selam kızlarrr:teytey:
bir süre yoktum tatildeydim yeni döndümm yeni gelenler olmuş herkese merhabaa zemuszemus
delikız geçmiş olsun kuzucuğaa :teselli:

tatil dönüşü temizlik çamaşır derken bende durumlar vahim boğuluyorum işten kafamçokkarıştı
bu ara sıcaklarda arttı -tatlicadiarzu-
sizlerde ne var ne yok anlatın bakalımm

günaydınnnn.hoşgeldin lillyum.nerelere gittin tatile?sıcaklar çok gerçekten bunalıyoruz bizde.
ulviye ben hiç girmiyorum canım sohbet odasına.

hoşgeldin canım tatil dönüşünü bilirim fena oluyor

merhaba kızlar ben de tatildeydim haftasonu geldim ve koştur koştur işe başladık evin halini sormayın hiç :))

günaydınnnn.hoşgeldin lillyum.nerelere gittin tatile?sıcaklar çok gerçekten bunalıyoruz bizde.
ulviye ben hiç girmiyorum canım sohbet odasına.

canım asosdaydımmm :asigim:

bu günlerde iyi buralarda havaa
en azından akşamları serin beklerim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin diyen arkadaşlara topluca hoş bulduk diyorumm kızlarr :asigim:

günaydınnnnn.ya evet şimdinegüzeldir uşağın havası.akşamları uyurken üşürsün.oh eğerini bilin kızlar.buralarda nefes almak zor.

zaten uşağa hiç yaz gelmiyor desek doğru tabi akşamları, gündüzde klimanın altında çalışıyoruz sıcak görmüyoruz akşamları zaten hep esti yine sıcak yok :))

GÜNAYDINNN.çiçek çalışınca öyle valla.güneşe hasret oluyo insan.sen yine iyiymişsin klima falan.

bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul etsin yaradannn :Saruboceq:
ramazan ayınız kutlu olsun :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…