Usak///64

zor çocuk olunca çalışmak canım.kim bakacak senin bebişe?sen nasıl bir iş arıyorsun?muhasebe mi?malesef benim tanıdığım yer yok.diğer kızlarda yardımcı olur belki.sen nasıl bir iş aradğını anlat canım.

bebeğe babaannesi bakacak canım ama bu gidişle zor benim iş olayı
ben ön muhasebe sekreterlik ofis gibi ofis işleri yaptım hep bugüne kadar yine böyle bi iş arıyorum

inşallah bulursun yılma canım.sene başında bozoğlu muhasebeci arıyordu yetiştirmek için.ama bulmuştur herhalde artık.sen yinede bozoğluna falanda başvur.çok iyi bir işletme.

bayram telaşı hafiften kendini göstermeye başladı canlarım
bu aralar baya bir yoğunuz
bayramda kuzenimin düğünü var onun telaşı oğlanın ankarada okulu açıldı git gelleri temizlik kızım bu yıl ünüversite sınavına hazırlanıyor onun sıkıntısıı -tatlicadiarzu-

ee okyanus oldumu kaydirigubbakcemile3

siz anlatın bakalım sizlerde ne var ne yok :hulya:

slm kızlar.iyi bayramlar herkese.biz marmaristeydik yeni döndük.geç oldu biraz bayram kutlaması kabul ediverin gali.
olmuş lillyum olmuş.girin arada yazın bir şeylerde yalnız olmadığımı bileyim.
herkese iyi geceler.

telaş telaş koşturmacaaa off kafamçokkarıştı
bayramda kuzenim evlendi onun telaşı
şimdide oğlum yarın ankaraya gidiyor okulu açılıyor onun telaşı ütü çamaşır valiz kafamçokkarıştı
yyoğunluktan bu ara inanın mahfoldum

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum sevdiklerinizle nice bayramlara kızcıklarım Şeniz

günaydınnnnn.çiçek ben iyiyim sen nasılsın?lilyum Allah kavuştursun.seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.iyi haftalar kızlar...

evet lilyum allah kavuştursun, allah zihin açıklığı versin oğluşuna, üniversite yıllarım ömrümün en güzel yıllarıdır herhalde, orada çok güzel günler, çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar, aşklar, sevgiler, kahkahalar yaşanır. Keşke tekrar dönebilsem o yıllara. Bak şimdi yine aklıma geldi duygulandım.

günaydın okyanus marmarisde kim var siz kimin yanına gidiyorsunuz?

Bu arada evet kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

günaydın herkese.marmarise askeri kampa gittik canım biz.kayınpeder emekli astsubay onun sayesinde.ama fethiyeye yakın marmaris arasıra gezmek için gidiyoruz.

X