Usak///64

iyi dilekleriniz için mersi kızlarr opuyorumnanaktan

kızlar çok kilo aldım ben yine yaa :kedi:
acil bir 5 kilo vermem lazım yoksa uçucammm bu günlerde başlıyayım diyorum varmı bana eşlik edecek tombul :gitme:

günaydın herkese.marmarise askeri kampa gittik canım biz.kayınpeder emekli astsubay onun sayesinde.ama fethiyeye yakın marmaris arasıra gezmek için gidiyoruz.

tatil şart ya insan istiyor 1 haftada olsa bir değişiklik oluyor şarj oluyor insan.

iyi dilekleriniz için mersi kızlarr opuyorumnanaktan

kızlar çok kilo aldım ben yine yaa :kedi:
acil bir 5 kilo vermem lazım yoksa uçucammm bu günlerde başlıyayım diyorum varmı bana eşlik edecek tombul :gitme:

ay bende çok aldım bir de şimdi bebeiş için folik asit kullanmaya başladım o da biraz iştahımı arttırdı sanki yada ben yemek yemek için bahane arıyorum bilemiyorum :)))
birde bu kiloların üzerine hamile kalırsam yandım ya gerçi boyumda var ama yine de iyi değil bu kilo :)) offf şu yeyip yeyip kilo almayanlara sinirrrr oluyorum .

zaten bir uykuyu sevmeyen bayanlara, iki yeyip yeyip kilo almayan bayanlara düşmanım :))))

hak ediyoruz çiçek biz bu kiloyu homidi gırtlak tomidi gandiii akannehir
dün sarıyı biliyosundur kokoreşçi(halitziya okulunun ordaki ) önünden geçtim geçerkende üç parça kokoreç yedim yaaa -tatlicadiarzu-

selam kızlar ya ben de diyetteyim valla zor oluyor bu boğazla ama 5 kilo verdim inşallah 5 daha versem süper olacak

oyy maşallah yarasın :)) yada yaramasın :))

öyle bende az yeyip kilo alanlardan değilim seviyorum yemek yemeyi maalesef sonrada kocaman göbekle geziniyorum allah sonumuzu hayır etsin birde bebek doğursam yandım yani.

günaydınn kızlarrr.ayyy ben bilirim oo kokoreççi sarıyı.iş çıkışlarında uğrardıkk.ah ahhhhh

slmmmmmmmm ben geldim yine nerdesiniz ablalarim kardeslerim :) ya söyle güzel bir sohbet edemedik

günaydııııııınnnnn.ulviye haklısında canım sende bi yazıyosun sonra yoksun.

yok kız kafama göre yemeklerden kıstım işte biraz bide internetten spor cd si indirdim onu yapıyorum

ne güzel ama gayret bir 5 daha versen hedefine ulaşıyorsun. evet az yemek lazım ve spor şart. bende akşam kadar ye iç birde oturarak çalışıyorum sen düşün artık birde doğum yapsam artık alır başını gider kilolar.

şöyle bir uşak buluşması ayarlasak
kaç kişiyiz çiçek burda biz CADIARZUzemuszemus

evet lilyum ya bende isterim bi uşak buluşması yer migros olabilir mesela uşam içinde oturan kimler var ki sen ben çiçek başka kimler var bakimmm

evet lilyum ya bende isterim bi uşak buluşması yer migros olabilir mesela uşam içinde oturan kimler var ki sen ben çiçek başka kimler var bakimmm

tamam canım buluşalım kaydirigubbakcemile5
şöyle birkaç kişi görsün bu topiği biraz bekliyelimm
güzel bir buluşma ayarlıyalım hep birlikte :içelim:

selamlar usaklilar bende geldim gali bayraminiz mübarek olsun valla usak yazisini bile görünce insan acayip mutlu oluyo bizim oralar baskadir sivesiyle insaniyla maalesef burda iki tane tanidik var usakli biri yakin arkadasim artik usaga üc hafta sonra geliyom acayip sevincliyim anlatamam

ben üye olali baya oldu ama sac uzatma cilt bakimi falan burayi yeni kesvettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…