günaydın herkese.marmarise askeri kampa gittik canım biz.kayınpeder emekli astsubay onun sayesinde.ama fethiyeye yakın marmaris arasıra gezmek için gidiyoruz.
iyi dilekleriniz için mersi kızlarr opuyorumnanaktan
kızlar çok kilo aldım ben yine yaa :kedi:
acil bir 5 kilo vermem lazım yoksa uçucammm bu günlerde başlıyayım diyorum varmı bana eşlik edecek tombul :gitme:
ay bende çok aldım bir de şimdi bebeiş için folik asit kullanmaya başladım o da biraz iştahımı arttırdı sanki yada ben yemek yemek için bahane arıyorum bilemiyorum :)))
birde bu kiloların üzerine hamile kalırsam yandım ya gerçi boyumda var ama yine de iyi değil bu kilo :)) offf şu yeyip yeyip kilo almayanlara sinirrrr oluyorum .
zaten bir uykuyu sevmeyen bayanlara, iki yeyip yeyip kilo almayan bayanlara düşmanım :))))
hak ediyoruz çiçek biz bu kiloyu homidi gırtlak tomidi gandiii akannehir
dün sarıyı biliyosundur kokoreşçi(halitziya okulunun ordaki ) önünden geçtim geçerkende üç parça kokoreç yedim yaaa -tatlicadiarzu-
selam kızlar ya ben de diyetteyim valla zor oluyor bu boğazla ama 5 kilo verdim inşallah 5 daha versem süper olacak
ne güzel canım ya maaşallah vermişsin 5 kilo nasıl yapıyorsun diyetisyene filan gittin mi?
yok kız kafama göre yemeklerden kıstım işte biraz bide internetten spor cd si indirdim onu yapıyorum
günaydııııııınnnnn.ulviye haklısında canım sende bi yazıyosun sonra yoksun.
evet lilyum ya bende isterim bi uşak buluşması yer migros olabilir mesela uşam içinde oturan kimler var ki sen ben çiçek başka kimler var bakimmm
tamam canım buluşalım kaydirigubbakcemile5
şöyle birkaç kişi görsün bu topiği biraz bekliyelimm
güzel bir buluşma ayarlıyalım hep birlikte :içelim: