Usak///64

ramazan la uğraıyoruz canımm kaydirigubbakcemile3
gece geç yat sabah geç kalk kafamçokkarıştı
çitos aramıza hoş eldin bu arada sende kaydirigubbakcemile5

evte cnım aynen bende öyle bende bi de fırlama onur var onunla uğraşıyorum

ramazanda uyku vakitleri değişiyor tabii.birde halsizlik.delikızbende de var bi afacan sorma.sabah kalkar kalkmaz gezme derdinde.durduğu yerde bir dakika durmuyo.

ramazanda uyku vakitleri değişiyor tabii.birde halsizlik.delikızbende de var bi afacan sorma.sabah kalkar kalkmaz gezme derdinde.durduğu yerde bir dakika durmuyo.

aranızda en tecrübeli benim o halde zemuszemusbende iki tane
oğlan 20 yaşında şu an yaz tatilinde ankarada okuyor hazırlıktı bu yıl bitirme sınavları var eylülün 7 sinde hrıl harıl ders çalışıyor
kız 17 yaşında bu yıl öss ye hazırlanıyor dersane şimdiden başladı kuzum sabah çıkıp akşam eve geliyor
:1no2:
sizin anlıyacağınız bebekken daha iyi kıymetini bilin bu günlerin opuyorumnanaktan
hayıflanıp serzenmeyin :eek:lmaz:

maşallah lilyum sen büyütmüşsün.Allah ikisininde yollarını açık etsin.hayıflanmıyorum bende tabii her dönemin bi zorluğu var.benim ki bir gezetiki sorma.sabah gözünü açar açmaz nereye gidiyoruz diyo.ben gezdiriyorum.iki üç saat.akşam babası geliyor dışarı çıkcazmı diyor.tam kuduruk anlayacağın.

en güzel çağları şimdii opuyorumnanaktan
yerim onu ben işinizin adıne gezdirin pıtırcığı opuyorumnanaktan
çocuklar sıkılıyorlar apartman dairelerinde
kaç yaşında okyans kızın :sm_confused:
resminiekle bir arada bakalım :asigim:

günaydınnnn.işimiz o zaten.gezdiriyorum bol bol.adı öykü dört yaşında.sen uşakta ne tarafta oturuyorsun?

günaydın...işimizin adı öykü canım.dediğin gibi başka işimiz yok habire gezdiriyoruz.dört yaşında.sen uşakta ne tarafta oturuyorsun?

migros özel hastane tarafını biliyorsundur okyanus a.s
o güzergahtaa yım canımm
örnekevler ve ardından siteler başlıyorya ada sitesindeyimm :nazar:

bilmezmiyim.bizde örnek evlerde oturmuştuk.yedi yıl kadar.sonra sattık evimizi.şimdi annemler de özel hastanenin orda oturuyorlar.

farkındaysanız uşaklıların çoğu başka şehirlerde yasıyor niye acaba valla ben ankaralıyım eşim uşaklı 9 aydır usakta yasıyorum ve hala alışamadım.

farkındaysanız uşaklıların çoğu başka şehirlerde yasıyor niye acaba valla ben ankaralıyım eşim uşaklı 9 aydır usakta yasıyorum ve hala alışamadım.

merhaba canım tabi ankara gibi yerden gelmişsin uşağa alışman biraz zor olur ama sen de tanıdıkçça seversin alışırsın bu her şehir dışına giden gelinde olur mutlaka kendi memeleketinle kıyaslama ve özleme
aramıza hoşgeldin inşallah kısa zamanda alışırsın zorluk çekmeden

uşak dışardan gelen için sıkıcı.birde senin gibi büyük şehirden gelmişsen daha skıcı.ama ben uşağımı hiç bir yere değişmem.orda doğdum orda büyüdüm.ama ne yazık ki uşaktan ayrıyım.bende beş senedir fethiyedeyim.bir türlü alışamadım ya.

merhaba okyanus iyiyiz ne yapalım iş güç ramazan derken koşturuyoruz, yok cnaım çok şükür çok iyi işler zaten tam battaniye mevsimi işçiler 12 saat çalışıyor o halde zor yetişiyor işler.

X