Başlık dunya üstüme göçtü şeklinde açıldıysa gercekten ayıp olmuş hem de çok ayıp. Kelimelere dikkat etmek lazım çünkü çok hassas bir dönem çok acı gunler. Özellikle 99 depreminde iki gün enkaz altında kalan ve yakın akrabalarını kaybeden biri olarak bu tarif edilebilecek bisey degil. İnanın degil. Ama bu tarz ilişki kaynana görümce başlıklarına girip ne dertler var aç haber izle de gör dert neymiş yazan arkadaşlar? Sizin sorununuz ne allahaskina? Kim ne yardım yaptı nerden biliyorsunuz? Hepsini geçtim bu kadar duyarlı insanlar neden haber izlemek yerine İnternete girip kadınlar kulübü yazıp bir derdim var köşesine girip kendilerini ilgilendirmeyen başlığa girip uzun uzun konuyu okuyup bir de yorum yazıyorlar? Başlık açanın hadi bir sorunu sıkıntısı var yazmış açmış senin bir sorunun derdin de yok ne diye madem bu kadar üzüldüğün günlerde girip dert sayamadığın başlıklara girip okuyup yorum yapiyorsun? O zaman sen daha daha duyarsızlık gösteriyorsun seni linclemek lazım. Oturup haber izleyip ne dertler var gorecegine derdin olmadığı halde alakasız başlıkları okuyorsun????? Cidden çok sacmasiniz.