- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.080
-
- Konu Sahibi Black Light
Kuscam şimdi sitesinin ortasına ayyyyyhhhhIyyy kıllarını bile almıyomuş kukusu gergin kalsın diye. Bol donun içinde sırma saçlı bir kuku ajdjdjjd
Şuan öyle biri var vajinusmusken hamile kalmış dısarı bosaldıgı halde kukusuna yaniYeni bir "sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, dışarı boşaldı hamile miyim" konusu gelse de buralar şenlense
Millet ıy deyince atar yapıyordu, kukusunun güzelliği ile hava atıyoduKuscam şimdi sitesinin ortasına ayyyyyhhhh
Ya daha da iğrenci kan içinde pedi peçeteyi şuraya atanlar benceMillet ıy deyince atar yapıyordu, kukusunun güzelliği ile hava atıyodu
Sorunluydu o, her şeyden kavga sorun cıkarıyordu cibiliyetsizDüşündükçe aklıma geliyor yarılıyorum gülmekten. Bir kızcağızımız vardı. AVM'de güvenlik ona dik dik baktığı için sapık bana sarkıyor diye kavga çıkarmıştı şerefsiz demişti bide adama
Birisi atmıştı. Tamda hamileliğimde midemin ağzımda gezdiğim bir dönemde açınca görmüştüm. Elim ağzımda kusmuştum. Kadına kustum neden attın dediğimde sana bak diyen oldu mu demişti. Kırılmıştım yaniYa daha da iğrenci kan içinde pedi peçeteyi şuraya atanlar bencebir de miden bulanıyorsa bakma tmm mı kadın kadının düşmanı ok :S tribine girmiyolar mı sonra
Fosilleşmiş donlarını atıyorlar, hele bi tanesi vardı, kırmızı dona pirinç unu tatlısını neden sürdün bacım yazacaktım sonra ayıktım lanet olsun.Ya daha da iğrenci kan içinde pedi peçeteyi şuraya atanlar bencebir de miden bulanıyorsa bakma tmm mı kadın kadının düşmanı ok :S tribine girmiyolar mı sonra
Kadın haklı Allah Allah bak demiş mi sanaBirisi atmıştı. Tamda hamileliğimde midemin ağzımda gezdiğim bir dönemde açınca görmüştüm. Elim ağzımda kusmuştum. Kadına kustum neden attın dediğimde sana bak diyen oldu mu demişti. Kırılmıştım yani
Sokratesten daha mantıklıydı yaniiiiii.Kadın haklı Allah Allah bak demiş mi sanaBu savunma beni ikna etti çekilin
Sağlık bakanlığı deyince aklıma geldi. Biri çocuğunun ateşi çıktı diye ambulans çağırmıştı. Biz kızınca da hepimizi azarlamıştıYazan oldu mu bilmiyorum. Kuvitgaliba'nın annesine hemşire iğne yapacakken ziyaretçiler odadan çıkmamış diye sağlık bakanlığına şikayet edecekti.
Aynı üye miydi çocuğunu 50 dakika arabada kilitli tutan takıntılı anne?Sağlık bakanlığı deyince aklıma geldi. Biri çocuğunun ateşi çıktı diye ambulans çağırmıştı. Biz kızınca da hepimizi azarlamıştı
Black beni niye çagırmıyon
Aynı üye daha sonra depremzede olup bir arkadaşında kalırken arkadaşının yetişkin olmayan çocuğu acaba gece kendisini eterle bayıltıp tecavüz etmiş olabilir mi diye de konu açmıştı. Pedofili fake bir erkekti o üyeliğin sahibi.Aynı üye miydi çocuğunu 50 dakika arabada kilitli tutan takıntılı anne?
Yok bu ücra bi yerde yaşıyorum kocam yetişemedi fasa fiso yapmıştı. Her sorulan soruda farkettik ki kadın kendine özel taksi aradığı için ambulans tercih etmiştiAynı üye miydi çocuğunu 50 dakika arabada kilitli tutan takıntılı anne?
Bu kadınla o kadın farklıydı yaa. O konuyu da görmüştüm ama erkek olduğunu bilmiyordumAynı üye daha sonra depremzede olup bir arkadaşında kalırken arkadaşının yetişkin olmayan çocuğu acaba gece kendisini eterle bayıltıp tecavüz etmiş olabilir mi diye de konu açmıştı. Pedofili fake bir erkekti o üyeliğin sahibi.