- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.943
- Konu Sahibi Black Light
Evettt kendi evinde yaptığını iddia ediyor bayan ama ben pek inanamadımmmKaynvaldesınde kalan kuzu de mi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt kendi evinde yaptığını iddia ediyor bayan ama ben pek inanamadımmmKaynvaldesınde kalan kuzu de mi bu
Aynı üye daha sonra depremzede olup bir arkadaşında kalırken arkadaşının yetişkin olmayan çocuğu acaba gece kendisini eterle bayıltıp tecavüz etmiş olabilir mi diye de konu açmıştı. Pedofili fake bir erkekti o üyeliğin sahibi.
Karar verinYok bu ücra bi yerde yaşıyorum kocam yetişemedi fasa fiso yapmıştı. Her sorulan soruda farkettik ki kadın kendine özel taksi aradığı için ambulans tercih etmişti
Kız aynı kişi değildir. O benim dediğim evliydi. Aslının dediği konudaki kadın evli değildiiii. Bu kadının küçük bebesi vardı ablasıyla derdi tasası falan vardı. Hatta kadın ATT çalışanlarını cimere şikayet etmeli miyim diye soruyordu ambulansla gelenleri yaniKarar verin
Kız düşünüyorum gördükçe hatırlıyorum, öyle etiketliyorum avskdkdmdBlack beni niye çagırmıyon
Hayırlı olsun demeye geldim
Nasıl doğum yapmayı planlıyormuşKonu sahibini hatırlamıyorum da biri sey demişti "sevgilimin spermini yuttum hamile kalır mıyım" diye sormuştu. Tam bir komedi cevapları vardı midede küçük küçük yavrular tasıcan vs vs dkskskwlwlelwl
Ay şaka mı bu, telefonla napıyomuş ki tövbe tövbeBen yıllardır takip ediyorum kk ama telefona bulaşan spermden hamile kalırmıyım konusu geldi aklıma
onu okudum ya tecavüz edilmiş olsa anlar mıydım diye saatlerce darladı herkesiAynı üye daha sonra depremzede olup bir arkadaşında kalırken arkadaşının yetişkin olmayan çocuğu acaba gece kendisini eterle bayıltıp tecavüz etmiş olabilir mi diye de konu açmıştı. Pedofili fake bir erkekti o üyeliğin sahibi.
Kime demişti çok hatırlamıyorum inşallah senin de annenin gtü açılır demişti agajsjsYazan oldu mu bilmiyorum. Kuvitgaliba'nın annesine hemşire iğne yapacakken ziyaretçiler odadan çıkmamış diye sağlık bakanlığına şikayet edecekti.
Yok kendi annesinde kalıyordu, erkek kardeşinden şikayetçiydi hatta ahshsjKaynvaldesınde kalan kuzu de mi bu
Ya dalga geçiyordu milletin kukusuyla, kılları bile almayıp övünmek de ne bileyim. Kutsal bakire demiştim ben ona hahahaGüzel topikmişAy yazan oldu mu bakmadım ama şey vardı vajinanısının nasıl dar kaldığıyla ilgili tavsiyeler veren, paçalı don giyeceksin havalandıracaksın falan diyordu
Eline almış sadeceAy şaka mı bu, telefonla napıyomuş ki tövbe tövbe
Sen çok pissin ama ya peeeeehhhhhhFosilleşmiş donlarını atıyorlar, hele bi tanesi vardı, kırmızı dona pirinç unu tatlısını neden sürdün bacım yazacaktım sonra ayıktım lanet olsun.
Dün kayınvalidesinin tuvalet macerasını ifşa eden konu vardı,onu yazdınız mi?
Hahahahaha ay evet kadıncağızi rezil etmiştiDün kayınvalidesinin tuvalet macerasını ifşa eden konu vardı,onu yazdınız mi?
Turunc chemist haklı dağılınKız aynı kişi değildir. O benim dediğim evliydi. Aslının dediği konudaki kadın evli değildiiii. Bu kadının küçük bebesi vardı ablasıyla derdi tasası falan vardı. Hatta kadın ATT çalışanlarını cimere şikayet etmeli miyim diye soruyordu ambulansla gelenleri yani
Üyenin biri artık doğum gelince kusarsınız demişti msmsmsmsmamamma ciddi ciddi inandı ağlıyorum diyodu dmsmsmsmwmsNasıl doğum yapmayı planlıyormuş
Yok ama şeyi hatırlıyorum. Görümcesi gelmiş 15 gün kalıyormuş, sıçınca sifon çekmiyormuş. Sürekli görümcesine takılıyoduDün kayınvalidesinin tuvalet macerasını ifşa eden konu vardı,onu yazdınız mi?
Ben takintilinin da takıntılısı bir insan olarak yuh dedim vallahi.Hahahahaha ay evet kadıncağızi rezil etmişti
Travmalarım arasında ilk sıralardaPeki duş hortumu efsaneler arasında kaçıncı sırada?