- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.542
-
- Konu Sahibi Black Light
Kendini salona kilitleyip mastürbasyon yapması, annesinin çık gız dışarı napıyon orda minvalinde kapıdan tacizleri, orada bile rahat yok diye sitemi…Peki vanessanin sevgilisiyle parktaki..
Ay millette ne fanteziler varmış hahahahahaha
Yaaa bu gözler neler gördü..Seyyal Taner miyiz biz ya
Hayal gücü muazzammış, not alıyorum bunu ahahhahaua
Safoz gibi inanıyordum.dkdkdHahahahaahah bu ne yaa
Hangi suç hortumu, haaa şu duş başlığıyla fantazi yapan mı?Peki duş hortumu efsaneler arasında kaçıncı sırada?
gözümde canlandı ıyyyDuş başlığı fobisi..
ahahahhaha ben yeni saylırım buralarada geçen seneden beri üyeyim neler kaçırmışım yaEnfeksiyon problemi olduğu için vajinasına sarımsak koyup derinliklerinde kaybeden bir üye de vardı.
Yüksek testosteronun bir parçasından biri sac dökülmesi sacların yok olması libidodan. Benim cevremdeki flörtlerin kellikleri de cabası bu doğru.Bi de kocasının aşırı libidodan kel kaldığını yine aşırı libododan gözlerinde sorun olduğunu ve bu nedenle gözlük kullandığını iddia eden bir üye vardı.
Var mı hatırlayan?
Kocam bunu beğendi.Bi de kocasının aşırı libidodan kel kaldığını yine aşırı libododan gözlerinde sorun olduğunu ve bu nedenle gözlük kullandığını iddia eden bir üye vardı.
Var mı hatırlayan?
Zaten üye erkekmiş.Yüksek testosteronun bir parçasından biri sac dökülmesi sacların yok olması libidodan. Benim cevremdeki flörtlerin kellikleri de cabası bu doğru.
Ama göz olayı baya komikmiş :ddd
İnanma, Mahmut.bende ilk girdiğim okuduğum ilk konu kocam arka arkaya 7 8 sefer yapıyor bazen 2 saat yapabiliyor bu normal mi diye bi konu görmüştüm neler erkekler varmış dedirtti
Güzel topikmiş
Iyyy kıllarını bile almıyomuş kukusu gergin kalsın diye. Bol donun içinde sırma saçlı bir kuku ajdjdjjdGüzel topikmişAy yazan oldu mu bakmadım ama şey vardı vajinanısının nasıl dar kaldığıyla ilgili tavsiyeler veren, paçalı don giyeceksin havalandıracaksın falan diyordu
Şeyde vardı, annesinin yerine ağda yapmış kukum onunkisine benzer mi diyodu sjshsjsnGüzel topikmişAy yazan oldu mu bakmadım ama şey vardı vajinanısının nasıl dar kaldığıyla ilgili tavsiyeler veren, paçalı don giyeceksin havalandıracaksın falan diyordu
Ben o konuyu kaçırmışım djdjejIyyy kıllarını bile almıyomuş kukusu gergin kalsın diye. Bol donun içinde sırma saçlı bir kuku ajdjdjjd