"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de kocasının aşırı libidodan kel kaldığını yine aşırı libododan gözlerinde sorun olduğunu ve bu nedenle gözlük kullandığını iddia eden bir üye vardı.

Var mı hatırlayan?
Yüksek testosteronun bir parçasından biri sac dökülmesi sacların yok olması libidodan. Benim cevremdeki flörtlerin kellikleri de cabası bu doğru.

Ama göz olayı baya komikmiş :ddd

bende ilk girdiğim okuduğum ilk konu kocam arka arkaya 7 8 sefer yapıyor bazen 2 saat yapabiliyor bu normal mi diye bi konu görmüştüm neler erkekler varmış dedirtti

Güzel topikmişAy yazan oldu mu bakmadım ama şey vardı vajinanısının nasıl dar kaldığıyla ilgili tavsiyeler veren, paçalı don giyeceksin havalandıracaksın falan diyordu
Iyyy kıllarını bile almıyomuş kukusu gergin kalsın diye. Bol donun içinde sırma saçlı bir kuku ajdjdjjd

Güzel topikmişAy yazan oldu mu bakmadım ama şey vardı vajinanısının nasıl dar kaldığıyla ilgili tavsiyeler veren, paçalı don giyeceksin havalandıracaksın falan diyordu
Şeyde vardı, annesinin yerine ağda yapmış kukum onunkisine benzer mi diyodu sjshsjsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…