biz de aynı sınıftayız ama okulların açılmasına daha 3 hafta olduğu içim bu kısmı kafama takmıyorumGünlüğünü kurcaladım birazcık :) hemen hemen aynı yaş grubundayız seninle üniversite hayatımın bu yılını hıyarın birisi katletti:) ama hangi acı sonsuza dek bizimle ki? İnsan ölüm acısını bile unutuyor. Bir hıyar da gayet güzel unutulur :) ki biz aynı sınıftayız ismi lazım değil voldemort kılıklı şahısla. :) çok çok iyi anlıyorum seni umarım unutur yoluna bakar ve mutlu olursun :)
ay ne 3 haftası, koskoca 3 ay var daha. yanlış yazmışımbiz de aynı sınıftayız ama okulların açılmasına daha 3 hafta olduğu içim bu kısmı kafama takmıyorum
sen unuttun değil mi? :)
İlk aşkımdı ve zor bir ilişkiydi bizimkisi o yüzden 'unuttum' kelimesini rahat rahat kullanamıyorum. Ama artık ona karşı hislerim eskisi gibi değil ve onu hayatımda kesinlikle istemiyorum. Unuttum diyememekte alışkanlıktan sanırım ya. :)biz de aynı sınıftayız ama okulların açılmasına daha 3 hafta olduğu içim bu kısmı kafama takmıyorum
sen unuttun değil mi? :)
biz daha önce de ayrılık yaşadık, o zaman 1,5 ay hiç konuşmadıktan sonra upuzun bir mail döşemiştim okuması toplam 20 dakika sürüyorduGünlüğünü okudum :)
Canım beklemek zor ben de kafayı yemiştim hatırlarsın. Bir süre daha zaman ver dönmeyeceğinden emin olduğunda güzel uzun bir mail at içini dök ama tam anlamıyla bitmiş olur o zaman bunu göze alarak atarsın. Sanki dönecek gibi ama biraz daha beklemen iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?