Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lostu çözdün mü :1shok::1shok::1shok:
kızlar şimdi bana birileri açıklasın ben bugün yarım yamalak izledim yorumlardan anlarım dedim cıkkk anlayamadım....
şimdiii ilkayın kunyesi şerif in eline nasıl geçti çocuğun elinden mi almıştı:1shok: şerif ben niye dün farketmedim izlerkene:1shok:
ikincisi ilkay niye gülüp duruyordu rol mu yaptı rauf a aklında bir plan mı vardıCADIARZU rauf ona bişey mi içirdi kız niye bayıldıbenneyaptımki
sonracıma ne fotosu çekildi ilkayı soyup resim mi çekecek:1shok:
kızlar şok şok durumundayım....harbi saçmalık yani...ben zaten nazlı nın annesinin o bel bel bakışlarına en baştan beri uyuz oluyorum...şaşırmadım yani...
ilaç mı bunları yaptı:)))
yuh artık....ee niye haberimiz olmamış o ilaçtan aaa..:1shok:.çok şey kaçırmışız o zaman melişşşşşkocamın peşinden bu kadar koşmazdım dermişimmm şakaaa o benim peşimden koştu tabii deee:jeyyar:
yıne neler olmuş yaa...
eşimin işlerine yardım ederken dizileri kaçırdım ayoll.....
hakkaten ne ilaçmışşş o öyle... ben de alayım lazım olur :)))
Rauf da madem o ilaç vardı baştan içirseymiş yaa...
o da bekledi bekledi ilkay la ali barışınca aşkı depreşti...
sen ne diyorsun :))) ilkay raufcuma resmen yazdı ya .. yok senden bi ara hoşlandım yok elini belime koydun fırsatı kaçırmıyosun ,yok lezzetli yemekler yapmışsın :)))))))))))) coştu ilkay ...hehhehehhehehehheheeeee içinde varmış kızın demek ki ,iki yudum su içmekle döktü içindekileri :))))) delikafadulden
bencede içinde varmışş :)))
yaa şimdi ali görür fotoları inanır ilkayı bırakıp nazlıya koşarr delikafadulden delikafadulden
bugünde dizi saçmalık abidesi olmaktan cıkmamısss :)) kaydirigubbakcemile3
ali herşeye inanır yaa yaa aliyede ilkayada uyuz oluyom rauf beni alsın:icecream:
ali herşeye inanır yaa yaa aliyede ilkayada uyuz oluyom rauf beni alsın:icecream:
bi raufcu daaa :)))